Selamlar. Şu ana kadar kullandığım en iyi fare Razer Mamba Tournament Edition kablosuzdu. Ancak zamanla pili zayıfladığı için emekli ettim, zira kablolu bağlantı istemiyorum. Rekabetçi olmadan oyunlar oynuyorum, yine günlük kullanım olacak doğal olarak. - Şekli Mamba'ya en yakın ürün olsun istiyorum ancak sanırım o durumda Razer markasıyla sınırlıyız. Onun için şekil işini esnetebilirim. Mamba sanki ne Claw ne Palm grip oluyor, arada. - Bluetooth olmazsa olmaz. Gündelik kullanımda pil ömrünü uzatmak, hatta USB dongle kullanmamak için tercih edebilirim. - AA kalem pille kullanılan bir fare istiyorum. Ağırlık takıntım yok. Dahili pil bittiğinde şarja bağlı kullanmak istemiyorum. Evdeki tüm aletlerde kullandığım 50 kadar şarjlı pilim var kullanabileceğim. - Her yüzeyde çalışsa iyi olur ancak kullanım ağırlıklı olarak bilgisayar odamda mouse pad ile olacak. - Farenin üzerinde fazla tuşa gerek yok. Şu anda Steelseries Aerox 3 kullanıyorum, yandaki 2 tuşu bile çok nadir kullanıyorum. - Corsair Katar Pro Wireless almıştım aileme verdim. Bilen bilir, ara verdikten sonra uyanması falan sorunlu. Yani öyle kronik arızası olan, özellikle bağlantı sorunları yaşayacağım bir fare istemiyorum. - Büyüklük olarak Mamba çok idealdi, orta boy diyebilirim eller. - Elimdeki Steelseries çok ses çıkarıyor. Mamba gibi daha sessiz olmasını istiyorum tuşların. - 8000 DPI yeterli, üzeri çok şart değil. Deathadder 2 pro ve 3 var gibi istediğime yakın. Bir türlü istediğim tüm özelliklerin olduğu bir fare bulamadım. Sadece ben mi takıntılıyım bu fare konusuna diye bakıntım, Reddit'te bayağı Mamba sonrası fare arayışında olan var, yalnız değilmişim. Üşenmeyip okuduysanız, üzerine mucizevi bir şekilde tüm bu isteklerimi karşılayacak bir fare biliyorsanız yazarsanız sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Temmuz 2024; 4:31:52 > |
Bildirim