Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
24
Favori
63.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam size zahmet bana bi cevap verebilir misiniz, beceremedim de sıtkım sıyrıldı :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Hesaplı satarsan ben alırım.
    hocam o değilde kasa kalsın bari fanları değişeyim dedim. (gerçi kasadaki tüm fanlar corsair'in ledsiz olanlarının üst serileri) bari kasaya renk gelsin diye bir araştırdım, 5 fan + 1 kontrolcü 2.000TL'ye geliyor şaka gibi.

1 x Corsair iCUE QL140 RGB CO-9050100-WW 14cm Led 2'li Kasa Fanı --- > 884TL
    3 x Corsair CO-9050099-WW iCUE QL140 RGB 140mm PWM Kontrollü Fan - Tekli Paket ---> 1.073TL

gittigidiyor
    Corsair iCUE QL140 RGB CO-9050100-WW 14cm Led 2'li Kasa Fanı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/corsair-icue-ql140-rgb-co-9050100-ww-14cm-led-2-li-kasa-fani_pdp_581135391

gittigidiyor
    Corsair CO-9050099-WW iCUE QL140 RGB 140mm PWM Kontrollü Fan - Tekli Paket Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/corsair-co-9050099-ww-icue-ql140-rgb-140mm-pwm-kontrollu-fan-tekli-paket_pdp_580045344

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 28 Temmuz 2020; 17:24:48 >

• Durup dururken masraf böyle yapılır işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Fanların anakarttan kontrolünü nasıl sağlayabilirim? Şuan sadece kumandadan kontrol edebiliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Ah itopya ah ne umduk ne bulduk üstelik dolar arttı fiyatta arttı😀

• Jeem J kullanıcısına yanıt
    Anakarttan kontrolü yok.

• Bilgilendirme amaçlı bu gün dikkatimi çeken bir olaydan bahsedeceğim kasayla ilgili. Kontrolcüye bağlı olarak 6 pinli gamepower silence argb fanları kullanıyorsanız 5-6 adetten fazla, yani tek kontrolcü üzerinde tek satadan güç alarak 9x fan vs çalışıtırıyorsanız, kontrolcünün güç aldığı sata kablosunu kontrol edin. 9x fan bağlı bir şekilde kullanıyordum kontrolcüyü, sata kablosu neredeyse yanacak derecede ısınıyordu. Elimde bir adet daha kontrolcü vardı onu bağlayıp 5'e 4 olarak böldüm fanları ve aşırı ısınmayı geçtim sıcaklığın S'si bile kalmadı kablolarda. Uzun vadede zarar verecektir kullanan arkadaşların kontrol etmesinde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromesilver -- 28 Temmuz 2020; 21:12:44 >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Ama creepy50 hocam yapmış. Yapmış da tam olarak anlayamadım nasıl yapıldığını. Bende aynı anakarti x570-E kullanıyorum ama beceremedim

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

Ama nasıl yapmış kontrolcünün programından anakartı eklemiş bizim kontrolcünün programı yokki mesala ben corsair sp120 fan ve node pro kontrolcüde var. Corsair icue programından anakartı ekleyip sekronize çalıştırabiliyorum. Ama dediğim gibi kontrolcünün programı olacak.

• Chromesilver kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3 pin led şeritleri taktım cayır cayır yanıyordu kablo. Sata kablosunu yaktı en sonunda. Kesinlikle 6 fandan fazla ek fan veya led şerit bağlamayın allah korusun kasayı yakarsınız. Ben anında fark ettim yanık kokusunu zor kurtuldum. İşin kötü yanı power ın sata kablosunu da yaktı.

Hocam çok geçmiş olsun, bende şans eseri 8 cm'lık egzoz fan almıştım. Onların montajını yaparken elim çarptı ve aşırı sıcak geldi, kontrol sonrası böyle bir sorunla karşılaştım.. Kullanan arkadaşların kontrol etmesinde fayda var dediğim gibi, hiç ummadık anda problem çıkartabilir..
    8cm lik hangi fanı taktınız link gönderebilir misiniz?
    8cm lik hangi fanı taktınız link gönderebilir misiniz?
    https://www.youtube.com/watch?v=B_6B55Zy3VE&feature=youtu.be

Bu videoda 4. dakikadan itibaren bakarsanız silah efektlerinde bile tepki veriyor. Bu da anakart programları ile yapılyıor diye biliyorum. Demekki burada anakart ile senkronize edilebilmiş. Bir yolu olmalı gibi sanki.

Üstelik 8.dk civarında da anakart üzerinden istediğiniz gibi kontrol edilebilir deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeem -- 28 Temmuz 2020; 23:18:17 >

Bu videoda 4. dakikadan itibaren bakarsanız silah efektlerinde bile tepki veriyor. Bu da anakart programları ile yapılyıor diye biliyorum. Demekki burada anakart ile senkronize edilebilmiş. Bir yolu olmalı gibi sanki
    Hocam deneme amaçlı mediamarkt internet sitesinden 2 adet FCL-F8B model fan aldım. 2 tane aynı etiketli ama farklı devirlerde çalışan fan geldi orası da ayrı konu ama egzoz fan takmak bu kasada mantıklı bir hareket değil gibi duruyor.. Yüksek devirde çalışırsa çok yüksek ses yapıyor, düşük devirde de etkisi olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Hocam ben 3 pin led şeritleri taktım cayır cayır yanıyordu kablo. Sata kablosunu yaktı en sonunda. Kesinlikle 6 fandan fazla ek fan veya led şerit bağlamayın allah korusun kasayı yakarsınız. Ben anında fark ettim yanık kokusunu zor kurtuldum. İşin kötü yanı power ın sata kablosunu da yaktı.

hocam çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum. sata güç kablosunu yaktıysa eğer. Molex yapıdaysa onu sökün öyle kullanmayın kısa devre yapabilir. Risk almayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeem

Bu videoda 4. dakikadan itibaren bakarsanız silah efektlerinde bile tepki veriyor. Bu da anakart programları ile yapılyıor diye biliyorum. Demekki burada anakart ile senkronize edilebilmiş. Bir yolu olmalı gibi sanki
    anakartın üstünde adreslenebilir girişlerine takmış. Ama o anaklarta 2 adet adeslenebilir led girişi var çoğaltmayı nasıl yapmış bilmek lazım birine 5 birine 4 tane takmış olabilir. Toplamda 120 ledi geçmesi tehlike yaratabilir. Auro yazılımından da oyunlarda sese duyarlı yapmış. Asus auro bazı 4 tane oyunla sekron çalışıyor. Bunlardan biri call of duty black ops 4 msi anakartlarda bir kaç uyumlu oyun var. Kendi anakartınıza göre bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 29 Temmuz 2020; 7:51:6 >

Bu fanların 2 versiyonu var 1. si anakarttan kontrol edilebilen versiyon 2. si kontrolcü ile kontrol edilebilen versiyon. Videodaki 1. Versiyon.

sahibinden.com
    3 Adet ARGB Fan Gamepower silence (anakart kontrolcülü model) - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 843936388
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-3-adet-argb-fan-gamepower-silence-anakart-kontrolculu-model-843936388/detay

İlandaki 1. Versiyon hatta adam bizim kontrolcülere dandik demiş haklıda😀

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam öyle yaptım zaten power sata kablosunu çıkardım farklı kablo taktım.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.