Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
63.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    emeğe saygısızlık tamamen kınıyorum
  • teşekkürler eyvalla
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Aynen öyle 3 ü 150 tl bence uygun.
    Pm attım.
  • bi seti ben aldım diğer setide bu konudaki chromesilver isimli arkadaş aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 26 Temmuz 2020; 14:39:25 >
  • Konu benim konum olduğu için fan kontrolcü bana mı kaldı şimdi
  • Selam
    Ayrı bir fan kontrolcü alsak da kasayla gelen fanlarımızın güç kabloları molex. Yani molex i bağlayamayız ki.
    Sadece şu yan cam kapak uzatma civatalarını bulsak süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben komple kasayı değiştirmeye karar verdim. Paraya kıyacağım sanırım. Farklı kasa kullanmayı çok seviyorum

• Hangi kasa sizi bukadar cezbetti hocam merak ettim ?

• creepy050 C kullanıcısına yanıt
    Thermaltake View 51. Sanırım biraz da modifiye yapacağım.

eğer yeni sipariş ederseniz yeni versiyon fanlarla geliyor ve uzatma vidalarıda kasanın içinde gelen kutuyla beraber geliyor.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Peki sizce bu uzatma vidalarını hırdavatçıda filan benzer bişey uydurabilir miyiz ?
    rica etsem musat bir zamanda yakından civataların fotosunu atabalir misin ?
  • MALİ MÜŞAVİR nickli hocamızla normal şartlarda anlamıştık, daha öncesinde jumbum.com üzerinden aldığım fanların iadesini yapıp kendisinden alacaktım. Fakat bu gün jumbum ile iade konusunda anlaşamayınca ki iade almadıkları fanlar 1 saat sistemde takılı kaldı ve söküldü.. Hocamızdan tekrardan özür dileyerek fanları alamayacağımı belirttim, bilginize.

Dipnot: Bu fanlardan jumbum üzerinden alacaksanız eğer ki, iade konusunda sorun yaşayacağınızı bilerek tercih edin.
  • hayırlısı diyelim fanların 3 nu ben aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 27 Temmuz 2020; 11:15:35 >
    Uzatma vidası dediğimiz anakartla kasa arasında kalan vida. Farklı uzunlukta çeşitleri var ama contasını nasıl bulurunuz birşey diyemem.
    Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Vermek isterdim ama kontrolcü djoğuzhan arkadaşımıza fanları göstermek için video çekerken yandı.
    sabah teknik desteğe resimlerle mail atmıştım sonuç

• Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

mali müşavir hocamın dediği vidalar bunlar,bendede ekran kartının kablosu hafiften baskı yapıyor cama ama cama bastırıp vidalarını taktım problem olmadı,bu vidalar takıldığında kasa içi hava akışınıda etkiler ondan pek yanaşmadım takmaya mecbur kalınmadıkca.

• hayırlı olsun kime niyet kime kısmet
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Bende de kablolar cama baskı yapıyor ama takılıyor. Biz aldığımızda bu vidalar yoktu. şimdi ince hesap a yazıoyorum gönderir misiniz bu civataları diye ?
    Bence bunları takmak hava akışına faydası olabilir. Çünkü benim gpu bazen 95 dereceleri görüyor bir oyunda. Eğer kullanmayı düşünmüyorsan ve tedarik edemezsem bana satma imkanın olur mu ?
    eski hali

yeni hali

şu şekilde hocam benimki önden baktığımda bu şekilde görünmüyor ama yandan baktığınızda cama yapışmış görünüyor,siz aldığınızda yeni çıkmıştı galiba bu kasa hem molex bağlantılı sizin fanlar hemde bu tip yenilikler yok revizyon farkı kısacası büyük ihtimal incehesap sizi oksid bilişime yönlendirir çünkü gamepowerın distribütörü oksid bilişim onlarla iletişime geçmeniz lazım..

kasanın bi yeri açıldığında dışarıdan gelen havayla fanın yollamaya çalıştığı hava çakışır tam tersine performans kaybı bile yaşayabilirsiniz hocam,valla kusura bakmayın herhangi bir parçasını satmayı düşünmüyorum çünkü bulamam lazım olur uğraş dur o zamanda

• Hocam merhaba,

Corsair Air 540 kasam var yaklaşık 5-6 yıldır kullanıyorum kasadan sıkıldım, GamePower Warcry'a geçmeyi düşünüyorum yanlız kasanın her yanı cam olduğu için sıcaklıklar ne kadar yükselir sorusu var, corsair air 540'dan bu kasaya geçmek mantıklı mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 27 Temmuz 2020; 22:46:6 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.