Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
63.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mantıklı bir hareket olur. Fanlar performanstan ziyade görsel bir işlev yükleniyor. Daha kaliteli fanlarla kasa daha performanslı hale gelecektir.

Fanların tanesi 75TL civarı etse , 3'lü set olarakta kontrolcü vs dahil 300TL civarına alınır. Yani bana kalırsa 500 biraz fazla olabilir ama 6 fan kontrolcü vs dahil 400TL ye satılabilir. Ama yeni fanlar için üzerine çok eklemek gerekiyor orası ayrı.
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

şuan bu fanları en uygun satan jumbum sitesi ama yinede pahalı geliyor gözüme,çünkü performanslı bulmuyorum fanları soğutma performansı yerine rgbye abanmışlar bi yandan iyi olmuşken soğutmada fire veriyor fanlar.. sizin ilanı gördüm hatta almayıda düşündüm ama dediğim gibi fiyat hep fazla geldi sıfır fiyatıda sizin fiyatta bunları satıp hangi fanlardan almayı düşünüyorsunuz ?

resimleri kurcalarken 19/07ye ait ekran fotosunda dahada ucuz olduğunu gözüküyor ve o zamanda dolar 6,84 imiş şimdide..

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 25 Temmuz 2020; 17:51:24 >

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Daha ilan açmadımki😀 nerde gördün. Tanesini 50 tl den ilan açacağım sanırım. Bu kasayı kullanıpda 9 fan yapmak isteyenler için uygun fiyat. Kasada 10 lu kontrolcü var zaten alan kişi sadece alıp takacak kontrolcü ile uğraşmayacak 9 fan sekronize çalışacak .Biliyorsunuz fan 6 pinli farklı bir fan alsa diyelim 4 pinli onun için ayrı kontrolcü alacak zaten yer sıkıntısı var kalabalıktan da kurtulmuş olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    O ilan benim değil ben örnek olarak link verdim. Ben 50 tl den verecem fanların tanesini kontrolcü şimdilik dursun. Benim amacım bu kasayı kullanıpta elinde kontrolcüsü olanlara 9 fan kullanmak isteyenlere. Biliyorsunuz fanlar 6 pinli her kontrolcüde kullanılmaz. Yada kontrolcüye uygun 6 pinli fan çeşidi az. Fanları sattık sonra kontrolcüyü satabilirim.

• Bende 3lü 3lü 2 partide satabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle 3 ü 150 tl bence uygun.

o sahibinden ilanı sizin zannettim hocam ben evet dediğiniz gibi kontrolcusu olanlar için nimet olur.
    fan dizilimimi bugün değişeceğim üst yan fanlar egzoz olacak en alt 3lü temiz hava girişi olacak yada yan 3lünün en altını yeni hava girişi yapıp 5 fanı egzoz bıraksam hava akışı bozulurmu ? lianli dynamic için denilen fan sıralamalarına bakıcam olmadı.
  • Kontrolcü olmasa da olur bende yok, anakartta 3pin 5v olması yeterli 1 tane. 10 tane fan da bağlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasıl yani kontrolcü hem fanları çalıştırıyor hemde rgb leri kontrol ediyor. Sizdeki fanlarda çift kablomu var fanlar için ayrı rgb için ayrı. Fanların dönmesini nasıl sağlıyorsunuz.

Edit: şimdi ilk tanıtımınızdaki resimleri tekrar kontrol ettimde sizde ki fanlar ın kablosu farklı imiş sanırım fanlar birbirine bağlanarak kontrolcüye gerek kalmadan hepsi bu şekilde çalışmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 25 Temmuz 2020; 18:47:47 >
    Bende kutudan kontrolcü filan çıkmadı. Fanları uc uca ekledim en sonunu anakarta bağladım. Aura Sync yazılımı ile ayarlıyorum renkleri.
    Merhaba
    ben de ilk zamanlarda almıştım geçen yıl. istesek o kontrolcüyü gönderirler mi bize ? ince hesaptan almıştım...
  • creepy050 C kullanıcısına yanıt
    Bi mail atın isteyin verirlerse bende isteyim
  • Görkem059 G kullanıcısına yanıt
    Selam

sığar gibi duruyor. benim kartım saphire nitro +. genişlik 135 mm tam sığıyor ( kablosu hafif yan cama basıyor ) ama güç soketleri içerde biraz. senin karta baktım 114 mm ama güç soketleri içerde değil. yani senin kart da ucu ucuna sığar gibi
    Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam

ben 9 ay önce filan almıştım. Bu yan kapak uzatma civata ve contalar çıkmadı. siz yeni aldığınız için mi çıktı ? nerden nasıl temin edebiliriz bunları ?
    bir de yan kapap böyle açık olunca toz girme durumu olmaz mı ? ( lakin ekran kartı iyi güzel hava alır ısınmaz pek diye düşünüyorum )
    tamam hocam yazacağım bir mail, durumu bildiririm.
  • Hocam bu anakart ve gpu nun güç kabloları hoşuma gitti. link var mı kabloların ? adı filan
    evet hocam aydınlatın bizi ben de çok değiştirdim. 360 mm radyatör var bende üstten egzos yapıyorum. alt ve ortalardan da içeri hava veriyorum.
    acaba en güzeli hangisi olur ? bazen diyorum radyatörü orta kısma kasanın dışında kalacak şekilde takayım diye ama radyatörün fanlarının rgb si diğerleri gibi güzel de değil. Acaba bu kasanın silence fanlarını
    radyatöre takayım mı diye düşündüm ama güç kabloları molex ve anakartın cpu fan pinlerine uymayacak :(
    Merhaba Hocam

çalışmanız için teşekkürler,

ben de bu bahsettiğiniz gibi yapmıştım ama kasa içi negatif basınç olacak içi toz dolacak diye ortadakileri ( yandakileri ) içeri üfletecek şekilde yaptım. denemeler yaptım
    çok bir fark yok gibi işlemcide yalnız bu iki durumda da THE ROOM diye bir oyun var . yalnızca Bu oyunda ( görüntüyü detay bir yerde zoomlayınca ) gpu bu iki senaryoda da 95 - 98 C leri görüyorum.
    yan camı uzatma civatları duydum onu almayı düşünüyorum şimdi ama bulabilirsem. çünkü gpu yan cama tam dayanmış hava yandan yukarı çıkamıyor.

kartım nitro + rx 5700 xt

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.