Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
63.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kasanın üst kısımda bulunan filtreden ve 3 tane daha kontrolcunun girişine uygun fan istesem ne kadar fiyat çekerler merak etmiyor değilim çünkü önceki kasam S340 Elitein ön fan filtresi yok ve tamamen uyuyor.
  • algoritma kullanıcısına yanıt
    dünya geneline baktığınızda Gamepowerda dahil Lianlinin O11 Dynamic kasasının aynısının olduğunu görürsünüz bir kaç parçadan kısarak veya ekleyerek kendi firmalarının adı altında farklı isimlerde kasayı satışa sunmuşlar hepsindede aynı tasarımı kopyalama mantığı olunca farklı bir olaya girişelim değilde direk copy paste yapalım mantığından devam etmişler ondan mesh değilde akvaryum kasa yapmışlar bu şekilde daha çekici olmuş bence.
  • Öncelikle herkese merhaba bu gamepower warcry kasasını bende almayı düşünüyorum fakat bir kişide ekran kartı sığmama problemi olmuş alacağım ekran kartı Gigabyte RTX 2070 SUPER acaba bende bu problem olur mu ? Ekran kartımın boyutları şu şekildedir Kart boyutu:U=286.5 G=114.5 Y=50.2 mm
    (Bu boyutlardan hangisi kasanın kapağına doğru olan boyutu ? ) boyutlara gigabytenin sitesinden baktım. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

• RTX 2060 Rog strix kullanan kapak tam oturdu demiş o kartın boyutu:
    11.8 " x 5.1 " x 1.9 " İnç
    30.1 x 13.1 x4.9 cm

Benim alacağım ekran kartı ise U=286.5 G=114.5 Y=50.2 mm kapağa dogru olan kısım 50.2mm ise kapak kapanmayabilir mi?
  • Görkem059 G kullanıcısına yanıt
    Sığar aldığın kart. Derinlik önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim msi core frozr l nin ön rgb li kapağı yan cam değidi. Bende söktüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kasamın son hali, rx5700xt nitro+ tam sığıyor. fanları anakarta bağlayamadım bir türlü sadece kumandadan kontrol edebiliyorum kasayı öneririm ekran kartını ciddi rahatlatıyor, sıvı soğutma bende olmasa da çok rahat kullanırsınız. fanları anakarttan nasıl kontrol edebileceğimi bilen varsa lütfen pm yoluyla yada buranın altından bana ulaşırsa çok sevinirim. sorudu olan sorabilir.

• Ben niyeyse böyle ışıklı kasalara hâlen ısınamadım, bana minibüs içini anımsatıyor, bu kasanın yanında cengiz kurtoğlundan bişeyler çalıyor olsa direk minibüsteyim sanarım herhal.

Ama böyle kibar cavcavsız renklerde ışıkları olan ve agresif görünen kasalar ilgimi çekmiyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 17 Temmuz 2020; 22:36:26 >

• Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

Soğutucu sığdırmak için yan kapak için bu tür vidaları nerden bulabilirim.
  • Kendi soruma kendim yanıt vereyim benim gibi işlemci soğutucusu sığmayanlar yada ekran kartı sığmayanlar. Kasanın vida kutusunda 4 anakart vidası ve 4 tane uzun conta var. Anakart vidalarını fazla sıkmayın 1 tur sıkın yeter sonra contaları geçirin ve yan camı takın.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Wwarcry kasasının içinden 6 Fanı kontrol edecek aparat çoklayıcı çıkıyor mu tam olarak kasanın kutu içeriği nedir 6 fanlı olanını alacağım
    Ve siz rgb ledler dahil fanlarla birlikte nereye takıp nasıl bir bağlantı yaptınız ? alacağım anakart MSI MAG B550 TOMAHAWK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem059 -- 19 Temmuz 2020; 5:56:47 >
  • Görkem059 G kullanıcısına yanıt
    10 fan+ 2 led strip i kontrol edecek fan kontrol cihazı çıkıyor. Fan kontrol cihazı sata kablosundan güç alıyor ayrıca 3 pinli 5v argb kablosu var. Bu kabloyuda anakartınızdaki 3 pinli 5v argb çıkışna bağlıyorsunuz.

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

10 fan+ 2 led strip i kontrol edecek fan kontrol cihazı çıkıyor. Fan kontrol cihazı sata kablosundan güç alıyor ayrıca 3 pinli 5v argb kablosu var. Bu kabloyuda anakartınızdaki 3 pinli 5v argb çıkışna bağlıyorsunuz.
    Bende çıkmadı bunlar biz yazdık çizdik ama faydalanamadık darısı sonradan alanların başına
  • Kasamın son durumunu atayım bari kasa konusu öne çıksın.Birde soru sorayım dikey ekran kartı aparatı alsam kasanın arka kısmına zarar vermeden montaj edilebiliyormu yoksa kesilecek yerler varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 21 Temmuz 2020; 22:45:35 >

• Teşekkürler Volkan.

Bunu alırsan tam oluyor kasamıza.
    https://forum.donanimhaber.com/alinik-riser-cable-riser-kablo-ekran-karti-dik-takma-aparati--144063735#144652371

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Temmuz 2020; 1:12:46 >

• Sanırım arkadaki parçaları kesmek gerekiyor.Verdiğiniz linkteki resimden öyle anladım.
    Hayır metal parcaları çıkartıyorsun sadece kocaman boşluk kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.