Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
63.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm üstad Muten Baba aynı kasa yı bende aldım incelemen çok yardımcı oldu teşekkür eder ellerine sağlık.

birde böyle bir kasa firması var aynısı
    tecware
    VXR | Tecware Dual Chamber Case
    https://www.tecware.co/vxr

• Kasaya RTX 2060 SUper Rog Strix taktım kapak kapandı sıfıra sıfır
  • Selamlar Selamlar Selamlar

Öncelikle konularınız çok akıcı ve bilgilendirici üstad

sizden şöyle bir görüş almak istedim.Bende x570 MSI anakart var. ARGB Xigmatek at120 Fanları ile beraber ve bu anakarta uyumlu.Şuan fanlar kumanda üzerinden kontrol ediliyor.sizden ricam bunların anakart bağlantısı için nasıl bir yol izlemeliyim de MSI programı üzerinden kontrol edebileyim ? Bu konuda destek olabilir misiniz?

İyi günler dilerim
  • Kardes sistemin tum parcalarini yazarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Merhaba Muten Baba Hocam

zamanında bana çok yardım etmiştiniz. Ben bu kasaya saphire nitro plus rx5700 Xt takmıştım. ilerde ekran kartı değiştirdiğimde
    bu kasaya Hangi gpu ları takabilirim ? Max gpu genişliği nedir ? ( tabi burda gpu enerji soket yerinin içerde olması da önemli )

ilerde 1080 Ti düşünüyorum mesela ama evga 1080 Ti yi birisi bu kasaya sığdıramamıştı ( enerji soket girişi içerde olmadığından- saphire de biraz içerde soket )

bu konuda biraz aydınlatır mısınız bizi ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepy050 -- 10 Nisan 2020; 0:35:6 >
  • creepy050 C kullanıcısına yanıt
    Selam.

Ben en son RTX 2060 super rog taktım sıfıra sıfır kapandı kapak. Bazı kartlar fazla geniş oluyor tek tek şu şu diyemem ama üst seviye kartları alırken 2 kere düşünmek lazım bu kasada. Ben aslında dikey takma aparatı kullanmak istiyordum ama biraz pahalı geldi. Coolermasterdan istedim onlarda vermedi bende vazgeçtim

@denizlion

Kumandadan kontrol ettiğin aparata göre değişir hocam birşey söylemem yanlış
    sizin kart sanırım 131 mm ve sıfır oturmuş, benim kart saphire nitro plus 135 mm ama enerji soketi biraz içerde o sayede oldu.
    bu kasayla ilgili dökümanlarda max gpu yüksekliğini yazmıyorlar sanırım.
    Artık bu kasayı alan arkadaşlardan öğreneceğiz sanırım hangi kartları taktıklarını ?

1080 Ti takan varsa yazsın lütfen
  • Aslında herhangi birinden öğrenmene gerek yok hocam ben net ölçülerini vermiştim incelemede ona göre hesap edersen sorun yaşayacağını sanmam. 1080Tİ lerin evga classfşeld dışında sığacağını dşünüyorum ama emin de değilim tabi. Elime geçerse denerim.
    aa öyle mi bir daha bakayım incelemeye ozaman kaç mm olduğuna.
  • Bu tarz PSU arkada olan başka modeller var mı acaba?
  • creepy050 C kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bende bu kasa ve sizin kartınız gibi sapphire nitro+ 5700xt almak istiyorum. Muten Baba Anakart takıldıktan sonra cam kısma 15.5 cm kalıyor demiş (ölçüm için kendisine teşekkür ederim) nitro+ ise 135 sıkıntı yaşamam değil mi ?

Teşekkürler
  • Muten Baba,

Ayrıyeten alınacak fanlar illaki Kasa üreticisi olan GamePower markasıyla aynı mı olmalı. Mesela şu RGB fanı takabilir miyim?
    urun.n11.com
    Gametech 7r Pro Seri Rainbow Ledli Sessiz 120mm 12cm Kasa Fanı ★ - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/gametech-7r-pro-seri-rainbow-ledli-sessiz-120mm-12cm-kasa-fani-P188082781

Teşekkürler

• EtYiyenBitki kullanıcısına yanıt
    Evet Xigmatek'in var. Fakat Gamepower Warcry üst/alt/sol siyah çizgileri daha ince daha zarif duruyor gibi ve daha da ekonomik. Warcry da karar kılmıştım alacaktım trend yolda vardı fakat o da tükenmiş. Saat farkıyla kaçırdım. Nasip daha ekonomik kasalara yöneleceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeem -- 13 Haziran 2020; 21:47:28 >

Bu kasa ile xigmatek overtake arasında gidip geliyorum sürekli. Warcy görünüm olarak hoş bi kasa ama sadece alttan hava alması ne kadar sağlıklı? Birde arka fan kısmk 80m değilde 120mm olsa daha iyi olurmuş aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Selam.

Ben en son RTX 2060 super rog taktım sıfıra sıfır kapandı kapak. Bazı kartlar fazla geniş oluyor tek tek şu şu diyemem ama üst seviye kartları alırken 2 kere düşünmek lazım bu kasada. Ben aslında dikey takma aparatı kullanmak istiyordum ama biraz pahalı geldi. Coolermasterdan istedim onlarda vermedi bende vazgeçtim

@denizlion

Kumandadan kontrol ettiğin aparata göre değişir hocam birşey söylemem yanlış
    Bu yazıdan sonra kasadan vazgeçtim overtake alıcam sanırım.
    Xfx rx5700xt thicc 3 var haynanımsı bi kart.

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Bidaha düşün, eminmisin? Uyguna dikey takma aparatı bulursun illaki.

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_emu -- 16 Haziran 2020; 16:7:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_emu

Bidaha düşün, eminmisin? Uyguna dikey takma aparatı bulursun illaki.

İlla dikey montaj yapmam gerekirse overtake kasada yer müsait onun için.

• Stoklarda da yok zaten, xigmatek aquaris e için ısınmadıysa overtake alabilirsin. Bu kasa performans kasası değil kesinlikle , görsel bir kasa. Ben kasanın ön tarafına küçük bir modifiye yapacağım yakında detayları paylaşırım
  • Jeem J kullanıcısına yanıt
    Merhaba

yeni gördüm mesajını kusura bakma umarım geç kalmamışımdır. Hayır sıkıntı yaşamazsın. nitro+ da güç girişi biraz içerde bu avantaj sağlıyor. güç kabloları hafif yan cama dayanıyor ama sıkıntı yok
  • Yeni kasam bu gün geldi bir kaç güne paylaşırım resimleri.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.