Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
62.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ml leri satın hatta alt tarafada ql takarsanız tam uyumlu olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartına alttan hava üflemenin bir faydası oluyor mu? Oluyorsa videodaki gibi antin kuntin işlere girişeceğim.

• ByTMY kullanıcısına yanıt
    asus armory create programını baştan kur istersen. hatta yine olmazsa biosu güncelle
    bakalım ne olacak ?
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Merhaba

view 51 de 360 mm radyatör sıvı soğutma nerelere takılabilir ?

radyatör yanlış hatırlamıyorsam 380- 395 mm gibi birşeydi. 3 tane de fanı olacak 120 lik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepy050 -- 17 Ağustos 2020; 8:44:18 >
  • üste takman en mantıklısı o kasada
  • 2060S'li sistem için adam gibi kasa ve psu arıyorum. Toplam bütçe 1500 civarı. Öneri var mı ?
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    izledigim testlerde kart yatay takiliysa. faydadan cok zarari oluyor. karsilikli fanlar ters tarafa dogru ufledigi icin arada sicak hava sıkışiyor ve fan olmadigi senaryoya gore GPU daha sicak calisiyor.

Eger dikey takilirsa GPU alttan konulan fanlar fayda sagliyor.
  • Jeem J kullanıcısına yanıt
    Merhaba Aynı sorunu bende yaşıyorum. kumanda ile kullanımda bir sorun yok ancak yeşil butonuna basılı tutup anakart senkronizasyona geçtiğimde fan renkleri sapıtıyor.

Siz çözüm bulabildiniz mi ?
  • Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

Yukarıdaki gibi 5 fan kontrolcüye bağlı olarak adreslenebilir Asus Aura SYNC üzerinden problemsiz kontrol olmakta.

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

Tüm fanlar bağlı durumda iken ise Mavi ve yeşil renkler hariç fanların renkleri sapıtıyor.

Sorun sizce kontrolcü de olabilir mi ? Kendi kumandası ile kontrol de herhangi bir problem oluşmuyor ?

Sanırım adres bilgisinin anakart-kontrolcü aktarımında bir problem çıkıyor ama nedenini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardonius -- 23 Ağustos 2020; 23:25:22 >

• mardonius kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Maalesef bende sorun hala devam ediyor. İki ihtimal var. Ya anakartlar arızalı (benim anakart Asus x570-E, sizinki de mi asus?) Yada armoury Crate çakışma yapıyor ama bulamadım çözümü.

Sorun ile alakalı detaylı video ve resimlerden oluşan bir maili oksid bilişime göndermemden sonra kontrolcü gönderdiler fakat onda da sonuç değişmedi. Arıza kontrolcü de değil yani.

Çözüm bulursanız haber ederseniz sevinirim. Geçmiş olsun

Bende de Asus tuf gaming b550-plus atx kart mevcut.

tek tek sayıyı artırarak kontrolcü üzerinde 5 fana kadar bağlı iken Argb çıkıştan Armoury Crate üzerinden kontrolü sağlayabiliyorum sorunsuz. Ancak 6 fanı kontolcüye bağladığımda bu şekilde bir sorunla karşılaşıyorum.

Sizde bu şekilde bir deneme yaptınız mı ?

Ana kartımda tek Argb pini mevcut.

ilave pin olsa idi farklı bir kontrolcü ile diğer fanların bağlantısını oraya bağlayarak da bir deneme gerçekleştirecektim.
  • Bu kasaya yeni sistem topladım yaklaşık 12bin tl tuttu gigabyte rtx 2070 super windforce modelini aldım 2 kere coil whine + ikinci gelen kartta bozuk çıktı teknik servis ilkinde değişim iade verdi şimdi tekrardan değişim iade vericek büyük ihtimalle para iadesi alıp İNNO3D İchill RTX 2070 super 3x ultra almayı düşünüyorum acaba kasanın içinden çıkan uzatma vidalarıyla bu ekran kartını bu kasaya sığdırabilir miyim ? şüpheliyim çünkü ekran kartı kocaman fikir ve düşünceleriniz neler nasıl sığdırabilirim o inno 3d kartı bu kasaya?Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem059 -- 25 Ağustos 2020; 14:16:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem059

Bu kasaya yeni sistem topladım yaklaşık 12bin tl tuttu gigabyte rtx 2070 super windforce modelini aldım 2 kere coil whine + ikinci gelen kartta bozuk çıktı teknik servis ilkinde değişim iade verdi şimdi tekrardan değişim iade vericek büyük ihtimalle para iadesi alıp İNNO3D İchill RTX 2070 super 3x ultra almayı düşünüyorum acaba kasanın içinden çıkan uzatma vidalarıyla bu ekran kartını bu kasaya sığdırabilir miyim ? şüpheliyim çünkü ekran kartı kocaman fikir ve düşünceleriniz neler nasıl sığdırabilirim o inno 3d kartı bu kasaya?
    o şekilde sığar gibi. Ama Yeni cıkan 3000 serisi ve yeni kartları unut. Kasa mecbur değişecek. Yada daha uzun vida ile çözüm bulunabilir ama uğraş dur. Yeni kartları da dikey de kullanamayacağız gibi görünüyor.

Size tavsiyem Aquarius Plus - XIGMATEK bir bakın derim bu tarz bir kasa istiyorsanız. En azından Ekran kartınız daha kolay sığar havalandırması daha iyi olur ekran kartını...

• mardonius kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Evet haklıymışsınız bende de kontrolcüye 5 adet fan bağlı olduğu zaman problem çıkarmadı. Neredeyse alalı 1 ay oldu fakat 5 fanlı senkronize olsa da ilk defa sonuç alabilmiş oldum. Güzelmiş uyumlu hali.

2. Kontrolcü için ise, bende var 2 tane kontrolcü bağladım son kalan fanı denedim fakat kumandadan yeşile uzun basınca bir kontrolcü anakarta geçiyorken (armoury crate ile uyumlu oluyor) diğeri kumanda da kalıyor, kumandaya geçmek için tekrar uzun bastığımda ise diğer kontolcü anakarta geçiyorken diğeri de kumandaya geçiyor. Her iki kontrolcü aynı anda anakart yada kumanda uyumlu olmuyor yani.

Bu kasayı, bu fanları ve bu kontrolcüyü Asus anakarta sorunsuz bağlayabilen arkadaş var mı merak ediyorum. Yoksa sorun kronik mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeem -- 26 Ağustos 2020; 0:13:40 >
    Sanırım bunu istiyorsunuz kendi çektiğim örnek video linkini ekliyorum. Telefondan çektim biraz kalite düşük olabilir.

Şenel Baştuğyoutube
    Xigmatex aquarıus plus 10 fan müzik kontrol
    https://www.youtube.com/watch?v=q4gqJ2mY1ZI&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 28 Ağustos 2020; 13:42:28 >

• Xigmatek kasaya E-ATX anakart ve 13 fan taktım. 😀

Edit: 16 fan diyelim 3 adet EK-Furious Meltemlerine ayıp olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 1 Eylül 2020; 22:29:38 >

• Airflowun içinden gecmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arctic Liquid 3600mm, illallah ettirdi. Ben böyle bir kalın radyatör görmedim. Araba radyatörü gibi. Riser aldım oturdum onu bekliyorum :)
  • Elimde warcry nin sıfır kontrolcüsü var isteyen olursa satabilirim.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.