Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (37. sayfa)
-
-
Fiyat segmentine gore demiştir ustad biri 900 lira diğeti 1500 lira ...artik kiyaslamasak mı ;)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Warcry kadar tatlı değil bu kaba duruyor warcry çerçevesiz monitör gibi bu çerçeveli monitor gibi
-
Selamlar,
Bende gampower warcry aldım 6 fan ve bir kontrolcü ile geldi komanda ile kontrol ederken bir problem yok lakin (Asus B550-F) aura ile kontrol ederken saçmalıyor, bu konuya çözüm bulan var mı, bende gelen kontrolcü 10 fan destekli bazı incelmelerde 6 fan destekli kontrolcü ile geldiğini görmüştüm.
Bu sabit sarı ayarladığım hali ayara en yakın çalışan da bu
anakartın kullanım klavuzunda da burası aura addressable gen 2 header olarak geçiyor ve 3 pin girişli tek header burası
burada header daha düzgün belli oluyor
kontrolcü de bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofo44 -- 18 Kasım 2020; 1:21:27 >
-
-
Fiyat güzelmiş ama ben artık RGB görmek istemiyorum bu sebeple başka kasa aldım, rgb işini genç arkadaşlara bırakıyorum
-
-
Olmaz hocam sen ocak dışısın
-
Kasa almayı düşünen mesaj atsın arkadaşlar. Eski dostum warcry ile vedalasiyoruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam rgb yi bıraktım demişsiniz. Hangi kasaya geçtiniz ? bir de biara thermaltake view 51 alıyorum demiştiniz...
-
View 51 den vazgeçtim hocam colermaster aldım SL600M modeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Warcry almayı düşünüyorum. Siz satıyor musunuz
Çok pahalı yaw
Beyler kasaya ancak 400 falan verebilirim. Bu fiyat bandında hangi kasayı önerirsiniz . Ama ben bütçeyi zorlayıp Warcry almak istiyorum
Edit : Bir de benim alacağım bileşenler öyle çok şık değil. RGB'leri falan yok. b450m s2h, 8x2 ram, R5 3600, 5700xt. Bunlar da ucuz modeller olacağı için dediğim gibi görünüş bakımından çok iyi degil. O yüzden bu kasayı almaya değer mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 23 Kasım 2020; 17:59:58 >
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
beyler benim warcry'a rog strix 3080 taktım tamperli cam kapanmıyor psu kablolarına dayanıyor bastırmama ragmen baya mesafe var anakartı kıracak nasıl çözürlü bu
-
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144803473 @MALİ MÜŞAVİR satıyordu yan cam aparatlarını
-
O yuvarlak şeylerden bendede var kasayla gelen ama nasıl takcaz -
bir fikrim yok açıkcası takan arkadaşlar destek verebilir sanırım.Üzerinde gelenler çıkarılıp bunlar mı takılıyor acaba yoksa kısaların üzerine mi takılıyor ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X