sorunu çözebildiniz mi acaba ? bende de fanlar sapıtıyor renkler acayip karmaşık yanıyor yanmıyor flash atıyor :) ben 5 fanı bi kontrolcüye 4 fanıda başka aynı marka kontrolcüye taktım yine aynı sorun mevcut |
Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (40. sayfa)
-
-
gpu pcie 4.0 . Dikey aparat kullanırsa hız& performans kaybı yaşanır mı ?
-
anakartı sök. üste montaj için kasaya ilk önce radyatörü tak fanlarla birlikte. sonra anakartı tak
-
Merhaba
ben de gamepower warcry kullanıyorum ama
GAMETECH Archon marka da bizim kasanın aynısını çıkarmış. üstelik 9 fanlı ve daha ucuza. yorumları okuyorum satış sitelerinde herkes beğenmiş.
malzemeleri kaliteli filan yazıyorlar
kullanan bilen var mı ? bizim kasadan daha mı iyi ?
-
Gamepower warcry aldım tepesine 3 lü su soğutma radyatörü sığmadı... içeri dikine koysam ekran kartını bölüyordu.... Gittim td500 aldım mesh. ona da sığmadı................ iade ettim. Gittim phanteks p400a rgb aldım kasanın mesh olan ön tarafına koydum radyatörü şu anda mutluyum. tavsiye ederim. kasa gibi kasa phanteks.
-
Bende cooler master liquid ml360 var. 360 lık radyatörü hem üste hem öne takabiliyorum. Gamepower warcry a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl Sığmadı hocam,
Lian Li Galahad AIO 360 mm aldım ( Bayada uzun bir soğutucu kendisi). Daha dün taktım sisteme biraz uğraştırdı ama üst kısma takıldı.
Çok hafif ön duvarı eğince oturdu. Şuan bir sıkıntı yok.
Akşam eve geçtiğimde resimleri de eklemeye çalışırım.
-
Sığmadı bildiğin hocam. sonra cooler master td 500 aldım ona da sığmadı gittim phanteks p400 rgb mi ne onu aldım öne monte ettim anca sığdı. Baya yoruldum kasa işinden neyse bir süredir phanteks takılıyorum şu anda. Ama bu kasanın da tepedeki 2 fan takılan yerdeki metal sacı çok dandik.
-
-
Custom sığıyor hocam radyatörü de. Deepcool v360 v2 sığmıyor işte. Anti leak zımbırtısından dolayı uzun normallerinden.
-
40.2 cm uzunluğu varmış. Normaldır sığmaması hocam kasanın uzunluğu 40 cm civarında. Bendeki Lian Li Galahad 39.75 cm olduğundan ön tarafı biraz eğince oturdu. Ama sökmeye çalışırsam baya uğraştırır. Başka kasaya gecene kadar böyle kullanırım.
Üniversite de beni şimdi den ekran kartını taşıyan bir pilot kalemim var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StamP0fRadiation -- 25 Mayıs 2021; 16:9:13 > -
Merhaba,
Gamepower Warcry sitesinde İşlemci soğutucusu max yüksekliği 14cm olarak yazıyor. 15cm veya üstü soğutucu deneyen oldu mu veya sığdıran ?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUBN -- 24 Mayıs 2021; 0:9:16 > -
Merhaba, Yan panel için uzatma vidaları mevcut onlarla 1 cm kadar daha uzuyor. Ben kasada XFX Merc 319 6900XT kullanmaktayım. Kablolar sıkışıyor diye vidaları uzun olanla değiştirdim. 1 Parmak rahatlıkla içeri girebilecek şekilde.
Hava soğutucu yinede riskli olabilir hocam. MSI ın soğutucusunu denemiş olanlar vardı konu içerisinde. hangi sayfada olduğunu hatırlayamadım.
Ama risk almamak için sıvı soğutma kullanırsanız daha sağlıklı olucaktır hocam. 240 mm yada bütçenize göre 120 mm alabilirsiniz.
-
Evet bilseydim almazdım ya 2 kasa değiştim üçüncüde anca sonlandı bu serüvenim. Bu arada kasan güzel değişme bencede ya devam böyle. Bendeki phanteksin fan balansı bozuldu yolladım qp ye sıfır gönderdiler şimdi de rgb ayarları gitti zaten zor bağlayabilmiştim. Fan çoklayıcı da yoktu phantekste. O yüzden garipsedim epey fan çoklayıcı vs olmayınca sıkıntı oluyor istenilen verim alınamıyor bence. Neyse bakalım daisy chain mi bilmem ne mi nasıl bağladığımı da unuttum şu anda xD rgb ler kafasına göre yanıyor
-
Uzun bir süre kullanırım gibi duruyor zaten. Kasa değişmek için büyük bir değişikliğe ihtiyacım gerek bence.
Sıvı soğutma ile beraber kasanın hava akışı da gayet güzel oldu. Sistem boşta iken 35 derece civarında geziniyor. Gpu ise 40 derece altında kalıyor çoğu zaman ama ben ses yapmasın diye zero fan aktif kullanmaktayım. O yüzden arada 40 derece üstüne çıktığıda olabiliyor.
-
Bende 240mm sıvı soğutma mevcut zaten. 360mm e geçmek istiyorum ama film izlerken ultra sessizlik olsun diye fanları kapatayım hava soğutma düşük devirde seyretsin istiyorum.
-
elimde kasa vardı arkadaşa verdim onun yerine warcry aldırdım işlemci soğutucu boyutuna bakmadım meğerse 14cm destekliyormuş bende arctic e 34 duo var buysa 15.7 cm resimdeki gibi apart icinde buldum denedim 2tane üst üst koymam lazım ki fan sığsın :D ufacık kasaya bile içine sığan fan buna sığmıyor satıp 14cm yakın işlemci fanı almayı düşündüm.
uyumlu bir tomar fana baktım araştırdım hepsini buldum Gametech Freezer Hd3.0 üretmişler gözümde çöp noctua vb uyan fanlar var 700tl den fazla alıcam ama e34 duo 210W tdp değeri var çoğu yanına bile varmıyor diğer markalar e34 göre biraz sesi az gözüküyor ama 1000tl üstü fan bazıları bile tdp değerini yüksek değil onca para vermek mantıksız sıvı soğutmayı sevmiyorum bildiğin para tuzağı birçok sorun çıkarıyor çünkü hava soğutmalar en garantilisi ama çok pahalı gibi geldi resimde camı kökledim.
ya kasayı satıcam ya güzel 360mm sıvı soğutma alıcam yada yüksek bir marka fan kasa ve fanların fiyatları muazzam.
bu arada 8cm fanları buldum sesiz ama çirkin yoktan iyidir :D
https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/fengyuan-8cm-kasa-fani-11db-1400rpm-P209482628 güzel fan tipine göre rampage fanları var 8cm 2000rpm onları tavsiye etmiyorum sağır olmak istemiyorsanız almayın.
noctua nh-u9b se2 12.5 cm örnek olarak fiyata bakın.
-
alırsam DEEP COOL GAMMAXX L240 V2 240MM almayı düşünüyorum çok kişi tavsiye ediyor deep cool seven biri olarak bu konu hakında yorumun nedir :)
-
l240 al da l360 alma ya hiç bir kasaya girmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X