Şimdi Ara

Gamepro Dergisi, Yayın Hayatını Bitiriyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Gamepro Dergisi, Yayın Hayatını Bitiriyor !

Oyun dünyasında 22 yıllık bir tecrübe olan Gamepro dergisi, yayın hayatını bitiriyor. Yıllar önce ülkemizde de yayımlanan bu dergi, 89 yılında yayın hayatına başlamış, 96 yılında da Internet sitesini yayın hayatına sokmuştu. Yapılan açıklamaya göre derginin kasım sayısı, maalesef son sayısı ve kısa süre sonra Internet sitesinin url'si de PC World'e yönlendirilecek. Bu kararın, derginin farklı ülkelerde yayın yapan kanallarını nasıl etkileyeceği merak konusu. Derginin Amerika'daki takımı ise, Marci Yamaguchi önderliğinde özel yayıncılık ve çözümleri üzerine odaklı çalışmalara başlayacak.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Bir_efsane_daha_veda_ediyor_Gamepro-haber-46671p1.html

• Neden acaba?Satan bir dergi ne oldu da yayını bitiriyor.
  • küresel kriz bunlarıda vurmuş demekki hayırlısı olsun
  • satan bir dergiydi hayırlı olsun
  • Kapanıyor; çünkü artık bir çok insan dergi ve gazete almıyor, internet kullanıyor...
  • vakti zamanında Gamespot kadar internet ortamını iyi kullansaydı böyle olmazdı , bkz Gamespot.com ağı çok geniş hem inceleme sitesi hemde dünyanın en büyük walkthrough, hile, kod sitesi (Gamefaqs)

Edit: Sanırım metacritic de gamespot un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 1 Aralık 2011; 16:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RELION180

Kapanıyor; çünkü artık bir çok insan dergi ve gazete almıyor, internet kullanıyor...

Kesinlikle internette daha detaylı bilgiler buluyorsun hemen ben koleksiyonunu yaptığım için alıyorum dergileri ben bile almamaya başladım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.