ya arkadaşlar şimdi bende gigabyte z68x-ud3-b3 anakart var onboard dolby ses kartı var bunun üzerinde şimdi bende kararsız kaldım alacağım kulaklıkta , sennheiser pc 350 için illa onboard olmayan bi ses kartı mı almamız gerekir , herkes pc 350 öneriyo ama benim gönlümden corsair vengeance 1500 geçiyo kararsızım biraz yardımcı olursanız sevinirim...
pc 350 denedim ve hoşuma gitmemişti. Playvision dan çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
quote:
pc 350 için illa onboard olmayan bi ses kartı mı almamız gerekir , herkes pc 350 öneriyo
Iyi bir ses karti arti kulaklik amfisi gerekir.
PC350 150 ohm bir kulaklik. Yani mesela standart bir pc poyun kulakligi 32 ohm olur. PC350 bu tip bir kulakliktan 5 kat daha fazla guc isteyen bir kulaklik. Insanlar oraya buraya takip dinleyip sonra begenmedim diye yaziyor. Ferrari alip tup taktirmak gibi birsey.
kulaklık amfisi nedir ya , bi kulaklık alıyım dedim masraf gittikçe artıyo başka ne çıkçak merak ediyorum doğrusu...
JaiHuN son derece haklısın Sennheiser pc350 almayı düşünüyordum fakat o kulak padleri hiç hoşuma gitmiyor onlar beni yazın çok terletiyor ve baş ağrısı yapıyor. SteelSeries 7H USB aldım çok memmunum yazın ve Ev ortamında köpük kulak pad ini takıyorum rahatlık konusunda en iyisi siberia v2 den sonra tabiki :) Lan Party lerde ise deri kulak yastığını takıyorum gerisini video anlatsın; http://www.youtube.com/watch?v=C-LWZhhaV60&feature=related
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme