Şimdi Ara

Gamer Kulaklık alamam için onayınız lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forum sitelerinde dh de dahil gamer kulaklık için her yerde yorumlara baktım ve herkes kullandığı ürünün güzel olduğunu söylüyor kısmen haklı olarak. Ben objektif yaklaşıyorum ne alırsam alayım işin üstadı sennheiser ancak çok uçuk rakamlarda. Şimdi çok fazla seçeneği kendi çabamla 2 seçeneğe indirdim. STEELSERİES V2 7.1 USB vs SHARKOON X-TACTIC. Karasız kalma sebebim steelseries e güveniyorum ancak gerçek 5.1 değil, sharkoonun ise yorumları çok iyi ve aklımı çelen tek özelliği gerçek 5.1 özelliği olması. Aradığım sadece 2 şey var. BASS konusunda güçlü olması ve virtual yada gerçek farketmez 5.1 bir kulaklığın verebildiğinin iyisini verebilmesi.

Bu 2 kulaklık dışında öneri olursa bass ve 5.1 çevresel ses özelliğinin çok iyi olması yeterlidir. 300-350 tl bütçe ayırdım.

Bana bunlardan birini git al demeniz yeterli sadece yazdığım hususlar konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Araştırmaktan sıkıldım artık size danışıyorum ve cevap bekliyorum ona göre gidip alıcam.

• Iki kulalklik da seni uzmez ama sharkoon alcaksan ki ben su an onu kullaniyorum. Guzel bir ses kartin olsun, gerekli ayarlar da yapilinca canavar oluyor. Gercek sanal 5.1 olayina cok takilma aksiyonda fark etmek farki hassas kulak istiyor. Bu ozellik diger kulaklikta var mi bilmiyorum ama sharkoonda arka sag sol hoparlorlerin ses seviyesini ayrica kontrol edebildiginden dolby digital bir oyunda arkandan gelenleri daha net duyabilitorsun. Bu onemli bir arti bence. Iki kulakligin da muzik icin ideal kulaklik olmadigini soyleyebilirim oyle bir beklentin varsa vasat bir performans alacagini bil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverdom

Iki kulalklik da seni uzmez ama sharkoon alcaksan ki ben su an onu kullaniyorum. Guzel bir ses kartin olsun, gerekli ayarlar da yapilinca canavar oluyor. Gercek sanal 5.1 olayina cok takilma aksiyonda fark etmek farki hassas kulak istiyor. Bu ozellik diger kulaklikta var mi bilmiyorum ama sharkoonda arka sag sol hoparlorlerin ses seviyesini ayrica kontrol edebildiginden dolby digital bir oyunda arkandan gelenleri daha net duyabilitorsun. Bu onemli bir arti bence. Iki kulakligin da muzik icin ideal kulaklik olmadigini soyleyebilirim oyle bir beklentin varsa vasat bir performans alacagini bil..
    Teşekkürler dostum ancak Shakoon un hangi modelini kullanıyosun. Çünkü sharkoon usb ses kartıyla beraber geliyo hatta almaya gittiğimde cihazı bulamadım sonra steelseries i de araştırmaya zamanım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haslan

Teşekkürler dostum ancak Shakoon un hangi modelini kullanıyosun. Çünkü sharkoon usb ses kartıyla beraber geliyo hatta almaya gittiğimde cihazı bulamadım sonra steelseries i de araştırmaya zamanım oldu.

Alıntıları Göster
    Aradığınız bass olduğuna göre steelseries beklentilerinizin altında kalabilir çünkü Steelseries basslardan çok tizleri çok iyi şekilde verir CoD-CS gibi dar alanlı oyunlarda ayak seslerinin daha iyi duyulabilmesi için.(steelseries v2 7.1 dediğinizden siberia modelini kastediyorsunuz sanırım)İkinci olarak sharkoon da dijital olanı için pc nizde optik çıkışınız olması lazım , ses kontrol ünitesini ordan bağlıyorsunuz.Analog olup jacklı çıkışı olan için ise iyi bir(en azından bir x-fi titanium) ses kartı lazım.Sizin dediğiniz usb çıkışı normalde sadece mikrofon için ama sesi de iletilebiliyormuş , fakat bu durumda stereo kulaklık olarak kullanabiliyorsunuz.Yani sharkoon da virtual kulaklıkarda olduğu gibi(ya da yukarıda dediğiniz steelseries modelinin usb ses kartlı modeli gibi) kendi içinde ses kartı olup da bunu usb den tak kullan gibi bir durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Aradığınız bass olduğuna göre steelseries beklentilerinizin altında kalabilir çünkü Steelseries basslardan çok tizleri çok iyi şekilde verir CoD-CS gibi dar alanlı oyunlarda ayak seslerinin daha iyi duyulabilmesi için.(steelseries v2 7.1 dediğinizden siberia modelini kastediyorsunuz sanırım)İkinci olarak sharkoon da dijital olanı için pc nizde optik çıkışınız olması lazım , ses kontrol ünitesini ordan bağlıyorsunuz.Analog olup jacklı çıkışı olan için ise iyi bir(en azından bir x-fi titanium) ses kartı lazım.Sizin dediğiniz usb çıkışı normalde sadece mikrofon için ama sesi de iletilebiliyormuş , fakat bu durumda stereo kulaklık olarak kullanabiliyorsunuz.Yani sharkoon da virtual kulaklıkarda olduğu gibi(ya da yukarıda dediğiniz steelseries modelinin usb ses kartlı modeli gibi) kendi içinde ses kartı olup da bunu usb den tak kullan gibi bir durum yok.

Bilgin icin tesekkurler peki dedigim ozelliklerde onerebilecegin bi kulaklik varmi sunun siparisini ver simdi diyecegin. Yada ikisi arasinda hangisini secmeliyim. Sharkoonu optikten bagladigimi dusunursen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bilgin icin tesekkurler peki dedigim ozelliklerde onerebilecegin bi kulaklik varmi sunun siparisini ver simdi diyecegin. Yada ikisi arasinda hangisini secmeliyim. Sharkoonu optikten bagladigimi dusunursen.

Dediğiniz özelliklere göre optik çıkıştan bağlıyorsanız tabi ki sharkoon öneririm ben iki model arasından.Bundan başka Sennheiser PC333D modeline de bakabilirsiniz.Başka sitelerde 330-350 TL arası satışı vardı.(BURDAN.Sıfırı 400+ çıkıyor sanırım.

Bende yaklaşık 3-4 ay o muydu bu muydu hadi bir 50 daha koyayım derken en son G35'de karar kıldım.Gerçi benim bütçem 250 civarıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 26 Ocak 2012; 16:20:01 >

• Hayirli olsun dostum ozaman sharkoon diyorum ama sitelerde okadar cok steelseries oneriyolarki bu isin icinden cikmak cok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için kulaklık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lutfen yardim. Bisey soyleyin
  • quote:

Lutfen yardim. Bisey soyleyin
    Steelseries övülmesinin sebebi ayak sesleri + silah seslerin yön tayininde öne çıkıyor olması.Zaten steelseries incelemelerinin %99 u ya CoD olur ya CS. O yüzden daha çok profesyonel oyunculara hitap eder yani salt kazanmaya odaklananlara.Kullanma amacınız buysa ss alın derim.Ama tabi ki kendiniz birebir dinlemeden asla gerçek fikir sahibi olamazsınız.Birinin muhteşem dediğine öbürü rezalet diyebiliyor.
  • quote:

Steelseries övülmesinin sebebi ayak sesleri + silah seslerin yön tayininde öne çıkıyor olması.Zaten steelseries incelemelerinin %99 u ya CoD olur ya CS. O yüzden daha çok profesyonel oyunculara hitap eder yani salt kazanmaya odaklananlara.Kullanma amacınız buysa ss alın derim.Ama tabi ki kendiniz birebir dinlemeden asla gerçek fikir sahibi olamazsınız.Birinin muhteşem dediğine öbürü rezalet diyebiliyor.

Son sorum olacak dostum. Müzik ve film konusunda sharkoon mu yoksa steelseries mi? vereceğin cevaba göre bende karara bağlamış olucam
  • quote:

quote:

Son sorum olacak dostum. Müzik ve film konusunda sharkoon mu yoksa steelseries mi? vereceğin cevaba göre bende karara bağlamış olucam

Sharkoon

• quote:

quote:

quote:

Sharkoon

Son anda karar değiştirdim ve Steelseries 7h 7.1 usb pro gamer aldım. Sanırım artık içim rahat :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sharkoon

Son anda karar değiştirdim ve Steelseries 7h 7.1 usb pro gamer aldım. Sanırım artık içim rahat :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sharkoon

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    bende bir tane alacağım da fakat bu mikrofonlu kulaklıklardaki mikrofon skype msn yada ses kayıtlarındada işe yarıyor mu

• Kesinlikle. Gamer kulakliklarin diger avantaji oyuncularin skype de konusmalarinin net olmasini saglayan mic i
  • quote:

Kesinlikle. Gamer kulakliklarin diger avantaji oyuncularin skype de konusmalarinin net olmasini saglayan mic i
    Gecen gun tura ciktim 20 ye yakin kulaklik dinledim. (oyuncu kulakliklari)

En basarili olanlari akg ghs 1 ve roccat kave idi.

SS 7H de sesi oldukca guzeldi ama cok fazla sikiydi yanlardan cok fazla bastiriyordu rahatsizdi yani.
  • X-fi titanium la roccat i denedim steel seriesin bass ve tizleri cok daha ayri ve daha yuksekti. Ben gumbur gumbur ses istedigimden aldim. Sıkı oldugu dogru.
  • quote:

X-fi titanium la roccat i denedim steel seriesin bass ve tizleri cok daha ayri ve daha yuksekti. Ben gumbur gumbur ses istedigimden aldim. Sıkı oldugu dogru.
    http://www.sennheiserusa.com/home gerçekten iyi bir kulaklık istiyorsan tek adresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NASJAV

http://www.sennheiserusa.com/home gerçekten iyi bir kulaklık istiyorsan tek adresi.

Dostum sayfanın en başında bunu yazdım Senneiser kesinlikle 1 numara ama pc 360+x-fi titanium=850-900 :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NASJAV

Dostum sayfanın en başında bunu yazdım Senneiser kesinlikle 1 numara ama pc 360+x-fi titanium=850-900 :)

hocam müzik konusunda performans nasıl özellikle tizler??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.