Merhaba arkadaşlar.Ben yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum.Fiyat aralığı fark etmez.Tek istediğim oyunlarda gerçekten iyi performans versin.Film ve Müzik performansı da çok kötü olmasın. Daha önce aldığım ilk kulaklığı film ve müzik konusunda çok beğendim fakat oyun konusunda hiç beğenmediğim. ( CREATİVE SOUND BLASTER TACTİC 3D ALPHA ) Bende bunun üzerine Sharkoon X-Tatic Digital aldım.Oyun konusunda gerçekten iyiydi.Film ve Müzik konusunda da iyiydi.Fakat kulaklığın kablosu çok uzundu ve 3 ay demeden bozuldu.Türkiyede satılmadığı için garantiye de gönderemedim.Fakat genel olarak kulaklıktan memnundum.Kulaklığı harici bir ses kartıyla kullanırsam daha iyi performans alabilirdim fakat o an almak hiç aklıma gelmedi.Sharkoon X-Tatic Digital bozulması üzerine bende internette gördüğüm yorumlar üzerine Siberia v2 almaya karar verdim ve dahili ses kartlı modelini yani Siberia v2 Heat orange aldım.Kulaklık gerçekten kullandığım en kötü kulaklık diyebilirim.Ne oyunlarda iyi ne filmlerde.Bunun sebebi usb ses kartı olmaması olabilir belki.O konuda net bir fikrim yok fakat gerçekten Siberia v2 Heat Orange hiç beğenmediğim.
Şuan için almayı düşündüğüm kulaklıklar arasında ;
Sizce bunların arasından hangi ürünü almalıyım yada sizin verebileceğiniz tavsiyeler var mı ? Dediğim gibi fiyat aralığı fark etmez fakat oyun performansı çok iyi olsun.Tek istediğim özellik bu :)