Bildirim
gamer market wow
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet -
İndirmek için tekrar bir ücret ödemek gerekiyor mu
Ayrıca bu indirme işleminde once wow un sitesinde orjinal cd keyle hesap acmamız gerekiyor di mi.
Gamer Marketin sitesinde oyunun cd veya dvdsini siz bulmalısınız gibi birşey yazmıslar
Birde 30 günlük bedava oyun sürecine baslamadan önce bizden bir kredi kartı numarası istiyor mu yoksa 30 günlük süreç bitince mi istiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBerk -- 29 Haziran 2009; 22:43:12 > -
Hesabı kerdi kartı ile açıncan ilk ay bedava oluyor. Yani hesabı açman gerek.Açtıgın hesap üzerinden 3 oyunuda bedava indirebiliyosun.Blizzar downloader üstünden indiriyosun gazyet hızlı bir şekilde kaldıgı yerden devam ederek oyunları indire biliyosun. -
peki sizce once battle chest paketini mi alayım yoksa teker teker mi oyunları alıyım bu konuda fikirleriniz nelerdir -
quote:
Orjinalden alıntı: TBerk
peki sizce once battle chest paketini mi alayım yoksa teker teker mi oyunları alıyım bu konuda fikirleriniz nelerdir
Piyasada battle chest bulabilirsen al tabi ki. -
Kutuları ayrı ayrı almakla online alıp indirmek aynı fiyata. Kutuları almak daha iyi bence CD/DVD'leri kurmak kesinlikle download'tan daha hızlıdır. -
doğru haklısın fakar oyunu hiçbir magazada bulamadım.Ankaradayım -
bende ankaradayım ve bende arıyorum ama yok -
d&r ın hiçbir magazasında yok sadece burning crusade var
mediamarket elector world gibi magazalarda da sadece burning crusade var -
vatan bilgisayar bimekse baktınız mı? -
sanırım ankaradakinde yok,oraya gitmedim ama kendi sitesinde bulunacagı yerlerde bursa ve istanbul var bimeksin, vatan bilgisayardada yok sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X