Halihazırda telekomun 100 mb sınırsız fiber internetini kullanıyorum ama 2 ay sonra 24 aylık taaahhütüm bitecek. Şimdiden sms atmışlar ben de tarifemi uzatayım diye baktım ama 140 lira olan tarifeler zamlanmış sanırım 184 liraya (24 ay taahhüt). Bu gamer playstore kampanyasına baktım biraz 125 liralık playstore kodu veriyorlarmış sadece. Ama playstore sitesinde buna ilaveten her ay playstore'dan seçeceğiniz bir oyun yazıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Oturdugum yerde telekomdan başka iss yok. |
Gamer (Playstore) Kampanyası
Gamer Playstore Nedir?
Gamer Playstore, Türk Telekom tarafından sunulan, oyunculara özel bir mobil uygulama mağazasıdır. Oyunculara özel oyunlar, indirimler ve avantajlar sunar.
Gamer Playstore Kampanyası Nedir?
Gamer Playstore Kampanyası, Türk Telekom tarafından düzenlenen ve oyunculara çeşitli avantajlar sağlayan bir kampanyadır. Kampanya dahilinde, oyuncular belirli oyunlarda özel indirimler, oyun içi öğeler ve diğer avantajlardan yararlanabilirler.
Kampanyanın Özellikleri:
- Belirli oyunlarda özel indirimler
- Oyun içi öğeler ve ödüller
- Oyuncular için özel turnuvalar ve etkinlikler
- Oyunlarla ilgili en son haberler ve güncellemeler
Hangi Oyunlar Kampanyaya Dahildir?
Gamer Playstore Kampanyası, PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile, Asphalt 9: Legends ve daha birçok popüler oyun dahil olmak üzere çok çeşitli oyunları kapsar. Kampanyaya dahil olan oyunların listesi zaman zaman değişebilir.
Kampanyaya Nasıl Katılabilirsin?
Gamer Playstore Kampanyası'na katılmak için Türk Telekom abonesi olmalı ve Gamer Playstore uygulamasını indirmelisin. Uygulamayı indirdikten sonra, kampanyaya dahil olan oyunları görebilir ve avantajlarından yararlanabilirsin.
Sonuç:
Gamer Playstore Kampanyası, oyunculara özel avantajlar ve indirimler sunarak oyun deneyimlerini geliştirmeyi amaçlar. Belirli oyunlarda özel indirimler, oyun içi öğeler ve diğer avantajlardan yararlanmak için bugün Gamer Playstore uygulamasını indir.