Şimdi Ara

Silinebilir (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winterice

Kandiliniz mübarek olsun beyler

Senin de dostum.hepimize hayırlı kandiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

GAME RUN WEEKEND 1

Tüm etkinlikleri Twitch üzerinden canlı yayınlayacağımız Game Run Weekend 1 - bu akşam başlıyor.
    Üyeler ve üye olmayı düşünenler , düşünmese de bu organizasyonda yer almak isteyenlere kapımız açıktır.

Silinebilir

Yayın kanalları :

http://www.twitch.tv/dabbath
    http://www.twitch.tv/altugq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 24 Nisan 2015; 11:59:28 >

• Süper ! Beklenilen buydu işte
  • Bence bunu her haftasonu duzenli yapalim imkan oldukca.

Bugunu ben mortal kombat senaryoyla aciyorum programi,

Sonra bf4 conquest gireriz mumkunse 3200 ticket:)

Driveclubda da online etkinlere dalicaz

• Program akisimiz

Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 24 Nisan 2015; 12:06:21 >
  • Selamlar herkese hayırlı cumalar ,

Bugün cuma ve henüz Tugay'ın giflerini göremedik.
    Saat 22.00'da Battlefield 4 etkinliğine teşrif ederim.
  • Mükemmel haberler geliyor mükemmel mükemmeeel ...

PROJECT CARRRRRRRRRRRRSSSSSSSSS !!!

Yarış hayranlarının yakından takip ettiği yeni nesil yarış oyunu Project Cars için yeni bir video paylaşıldı. Oyunun multiplayer moduna yoğunlaşan bu videoda günün farklı saatlerinde ve farklı hava koşullarında kısa oynanış görüntülerine yer veriliyor. Oyunun PC, PS4 ve Xbox One için 7 Mayıs'ta çıkış yapacağını hatırlatalım. Bahsedilen videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

JASON MORTAL KOMBAT X'E GELİYOR

Tanya, Tremor ve Predator'den sonra, 13. Cuma serisinden Jason da 5 Mayıs'dan itibaren oynanabilir karakter olarak Mortal Kombat X'e geliyor. Dün oyunun geliştiricisi NetherRealm stüdyolarının Twitch kanalından yapılan açıklamaya göre, karakter öncelikli olarak Kombat Pack ek paketini yüklemiş olanlara sunulacak. Paketin fiyatı 29.99$. Paketi almamış olanlar ise sadece bir hafta daha bekledikten sonra karakteri satın alabilecekler.

Silinebilir

TELLTALE GAMES - MARVEL İŞBİRLİĞİ

Telltale Games bugüne kadar, The Walking Dead, Game of Thrones ve Minecraft gibi serilerle anlaşma yaparak karşımıza çıktı. Firma bu kez de Marvel ile anlaştığını duyurdu. Marvel ve Telltale Games ortaklığıyla ortaya konulacak ilk oyun 2017 yılında oyuncuların beğenisine sunulacak. Şimdilik oyunda hangi Marvel karakterlerinin kullanılacağı hakkında herhangi bir detay bulunmuyor. Marvel'ın yapımcı yönetmeni Bill Roseman, Polygon'a yaptığı konuşmada bu oyunun Marvel'ın havasına uygun olacağını dile getirirken oyunun görsellerinin göz dolduracağını vurguladı.

Kişisel notum : Aksiyon seven Marvel karakterleri ile Telltale games'in ağır işleyen senaryoları nasıl olacak çok merak ettim ? IRON MAN ile uçmak için X tuşuna doğru anda basmamızı mı isteyecek :)

STEAM MOD YAPIMCILARINI ZENGİN EDECEK Mİ ?

Steam'in Workshop sisteminde üretilen içerikleri eğer o oyunun firmaları resmi olarak kullanırsa, gelirleri mod yapımcılarıyla da paylaşıyorlardı. Ancak gelen yeni sistemle beraber Workshop'taki modları satma seçeneği eklendi.Yeni seçenekle beraber bu sisteme destek sunan oyunlara mod üreten mod yapımcıları, ürettikleri içerikleri ücret karşılığında satabilecekler. Bu sistemi destekleyen ilk oyun olarak The Elder Scrolls V: Skyrim'i görüyoruz. Oyunun ücretli modları arasında farklı fiyat seçenekleriyle, birbirinden farklı içerikler yerini alıyor.

Valve, yeni sistemde dolandırıcılık adına bazı önlemler almış durumda. Bunun haricinde eğer oyuncu satın aldığı moddan memnun kalmazsa hiçbir neden belirtmeye gerek duymadan 24 saat içerisinde parasını geri alabiliyor. Bakalım bu sistem oyuncular tarafından nasıl karşılanacak?Bu arada, sistemi ilk kullanan oyun Skyrim'i hafta sonu boyunca 7,75 TL'den satın alabileceğinizi hatırlatalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 24 Nisan 2015; 12:26:57 >

• Herkese hayırlı cumalar, iyi günler. Project Cars'a bir gün daha az kaldı !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberler sahaneymis. Telltale games marvel oyunlarindan ihya olur artik.

Mortalda jason guzel olmus, bi oncekinde de freddy vardi. Komple tum dlc ler belli oluncaya kadar almam heralde ben hic dlc.

• Tamamen bekle bence Deniz.hatta bilmem ne edition çıkana kadar bekle.

• Hayırlı Cumalar herkese. Haftasonu programi guzel olmus.Sabahtan beri internet arizali. Aksama kadar duzelir umarim.

• 10 dakika sonra What_tha yayında ...

Game Run Weekend başlıyor

• Mortal Kombat X hikaye kismina basliyoruz arkadaşlar. Cidden ilk defa oynicam:)

Yayin adi: Game Run Weekend [Gamer's Room] #ps4live

Twitch linki:http://www.twitch.tv/dabbath

• Saat 22:00'de battlefield 4 başlıyor. Katılım açık. Psnden ekleyin : altugq

Yayın :www.twitch.tv/altugq

• 0:00 Drive Club

• Yarın mesai var yatayım ben dc güzel olurdu. İyi oyunlar size cya

• project cars çalışmaları başlıyor. :)
    Silinebilir
  • Günaydın beyler iyi hafta sonları
    Mayıs ayının ps plus oyunları açıklandı diyorlar, kesin değil ama paylaşayım:
    Rayman Legends (PS4/PS3)
    Knack (PS4)
    Need For Speed Rivals (PS3)
    Shovel Knight (PS4/PS3/PSVita)
    Fruit Ninja (PSVita)
    Asphalt Injection (PSVita)

• Günaydın herkese iyi haftasonları ,

Dün güncellemeler yüzünden son 3 haritaya yetişebildim.
    Ama sonuncusu acayip keyifliydi.
    Güncellemeleri tamamladığıma göre bugün Hardline ve Gta 5'e gelebilirim.
    Ama yarın Fifa'da yokum. Fifa'sız kaldım.
  • 1.geleneksel Game Run weekend BF4 ozeti

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.