Şimdi Ara

Silinebilir (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
98.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol
    hergün beni aksam 10 da arayıp uyandırsana oyunlara geleyim:)

Ben ararım da sende nerde o oyun oynama isteği ? peeeh..
  • Selam ben Dark Elf Mage
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Selam ben Dark Elf Mage

Nord Tank/DPS

• Ben de healer main, archer yan karakter kasarim da healer icin sadece Breton irki mi iyimis biraz garip geldi?

• Project Cars için güzel bir turnuvaya katılım başvurusu yaptım. Takım arkadaşı da verecekler bakalım.Hayırlısı.

Bunun yanı sıra kendi aramızda da uzun soluklu bir turnuva yapacağız. Yarım bırakma olmaz umarım. Yarım bırakanların diğer turnuvaya katılımları da tehlikeye girecektir.

How many opponents can you play against?

45 offline (depending on the grid size of the track) on all platforms
    16 online on PlayStation 4, Xbox One, and 32-bit PC
    32 online on 64-bit PC

Gördüğünüz gibi bizi ilgilendiren kısım 16 kişilik olan. Yani bu da demektir ki 8 takım - 16 pilotluk muazzam bir turnuva bizi bekliyor. Daha önce GT5 için düzenlediğim turnuvaların ardından tekrar pistlere dönmek harika olacak. Old Wolves ekibinden arkadaşlarla 16 kişiyi rahatlıkla tamamlayabiliriz .

• Tugi izlemeside oynamasından güzel haaa çok güzel yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 27 Nisan 2015; 23:03:57 >
  • Beyler s.a. herkese.

L1R1 klanı ile bf4 domination da 10vs10 klan maçı yapmak isterseniz. Lütfen iletişime geçin.

Allaha emanet olun cümleten.

• Günaydın beyler.

Silent Hills'in iptal haberi resmi olarak onaylanmış. Ben de ana karakterimiz Daryl ile oynayacağız diye seviniyordum Konami - Kojima olayından sonra beklenen bir olaydı.Nitekim gerçekleşti.

Battlefield 4 ve Battlefield Hardline'ın pabucu kasım 2015'te Star Wars : Battlefront ile birlikte çöpe atılacak gibi gözüküyor. Oyunda 60 fps hedefleniyormuş ancak son dakikada kıvırma açıklamaları beklemiyor değiliz hani.Patlama sahnelerinde de 60 fps alacağımızı düşünmek biraz hayalcilik olur.Öte yandan oyunda yıkılabilirlik "mantıklı" bir çerçevede olacakmış. Daha öz Türkçe ile diyorlar ki her yerin yıkılmasını beklemeyin. E zaten BF serilerinde de yıkılabilen ve yıkılamayan binalar vardı. Şaşırmadık :)
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Konami keşke pes serisinide iptal etse

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Konami keşke pes serisinide iptal etse

Bir tek PES'i iptal etmezler :) Yakında KONAMİ cephesinden bazı oyunların iptal haberleri veya işten çıkartmalar duyulursa Konami'nin satılacağını veya iflas edeceği dile getirilmeye başlanılır.
  • Konaminin zaten elle tutulur başka oyunu yok niye böyle bişey yaptılar anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKarizma

Konaminin zaten elle tutulur başka oyunu yok niye böyle bişey yaptılar anlamıyorum

Silent Hill , Metal Gear ve PES.. bu üçü olmasa Konami şu sıralar tamamen yalan olur. Hatta Kojima ile olan tartışmaları MGS'nin geleceğini de etkileyebilir belki. Bu son MGS olmasın sakın
  • Sanırım Kojima phantom painin son mgs oyunu olucağını açıklamıştı.

• Silent Hills'in iptal olması kötü oldu gerçekten.Survival Horror türünde AAA oyun çok nadir çıkıyor zaten.
  • AAA olmasa da Outlast oynamak da sağlam geriyordu adamı.Nitekim 30-40 dk oynayıp bıraktım
  • Son yıllarda keyif alarak oynadigim 2 oyundan biridir Outlast. Digeri de meshur Amnesia :)

Ne zaman cikacak bilmiyorim ama yeni call of cthulhu oyunu da suan yapim asamasinda. Yillar evvel pc'e cikan oyunu superdi. Bu da oyle olur umarim. @Zala_

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Tank/DPS diyorsanız Dark Elf.....Bana güveniniz.....
  • Forumda denk gelmiştim, bir arkadaş ''Oyunu iptal etmiş dâhi olsalar yeni Silent Hills oyunu yaparlar. O kadar şey boşa gidecek değil ya!'' demişti. Yeni Silent Hils oyunu duyururlarsa iyice dalga geçtiklerini düşüncem artık. :))
  • Elder Scrolls alacak arkadaslar bi alinti neyin yapin hele

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.