Bildirim
Silinebilir (288. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Psn de 1 arkadas var burdan ekleme yapariz artik
Ekle dostum: psn:cihexerion yas 27
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Selam arkadaşlar. Cuma ile üç güne çıkan tatili de yedik bitirdik.
Elder Scrolls Online alacaklar buradan veya whatsapptan benimle iletişime geçsin. Başlangıç için bir kaç mevzuyu konuşacağız
-
Prcrs kesin alıcam ama direksiyon yok dfgt bos bos duracak ds4 le oynamaya çalışıcaz artık
ESO da almak istiyorum ama is saatlerim sebebiylen online olma zamanlarımız cakisacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: haydar.
is saatlerim sebebiylen online olma zamanlarımız cakisacak
Senin shiftler değişmez mi ? Sabah 8 ya da 9 neyse artık, o saatlere geçemez misin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Zala_
quote:
Orijinalden alıntı: haydar.
is saatlerim sebebiylen online olma zamanlarımız cakisacak
Senin shiftler değişmez mi ? Sabah 8 ya da 9 neyse artık, o saatlere geçemez misin ?
Simdi maaşı aksam çalısması üzerinden konuştuğumuz icin gündüze gecmek sıkıntı olabilir
Ama 00.30 gibi evde oluyorum 1 dogru online olabiliyorum. Pazar günleri sıkıntı yok ama pazarda insanlar erken yatıyor Pazartesi erken kalktıkları icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Manifoltlu şahinimle Purocek Karstayim.
Esoda da Breton irkindan bi healer yaparim muhtemelen. Onsiparisle alinca ebonheart pacta gecis yapabiliyoruz bretonla.
ELDER SCROLLS ONLINE
Eskilerden ufak bir inceleme..Yazının sadece bir kısmını alıyorum.Şu anda oyunun daha gelişmiş olduğunu unutmayalım.
Cyrodiil… 3 krallığın savaştığı devasa bir arena. Devasa derken ciddiyim gördüğüm en büyük PvP haritalarından birisi. Bir uçtan diğerine gitmek 25-30 dakikanızı alıyor. 2000 kişilik bir haritadan bahsediyoruz. Burda asla güvende değilsiniz. Adeta World of Warcraft, Star Wars: The Old Republic gibi küçük arenalara odaklanan oyunlara savaş açmış. Biraz Guild Wars 2 havası yok değil. Özellikle kale ele geçirmeler World vs. World savaşlarını anımsatıyor.Seviye 10 olur olmaz kendimi Cyrodiil’e attım. Düşmanların peşine düşmeden önce kale kuşatmalarında kullanacağımız silahları tanıtan birkaç görevi yapmam gerekti. PvP’nin en önemli etkeni bu silahlar. Karakteriniz istediğiniz kadar güçlü olsun silahları doğru bir şekilde kullanamazsanız anında ölürsünüz. Cyrodiil’de merhamet yok. 3 çeşit silahımız var. Mancınık, Ballista ve Koçbaşı. Mancınık, daha çok düşman askerleri öldürmek ve duvara hasar vermek için kullanılıyor. Alev toplarını kullanırsanız daha çok hasar verir, Buzulları kullanırsanız düşman askerleri yavaşlatırsınız. Evet mermi çeşitlerimiz var! Ballista daha çok diğer kuşatma silahlarını yok etmek için kullanılıyor. Koçbaşı ise kale kapılarını yok etmek için kullanılıyor. Silahların şaşırtıcı şekilde kolay bir kullanımı var. Bu silahları almak için oyun parası yada Alliance Point denilen PvP puanı kullanıyoruz. Alliance Point kazanmak için Cyrodiil’deki çeşitli kale kuşatma, düşman öldürme, casusluk görevlerini yapmanız gerekiyor.Eğitim biter bitmez kendimi yollara attım. Atmaz olaydım. Harita o kadar büyük ki atı olmayanlar için tam bir işkenceye dönüşüyor. Savaş alanına geç gidiyorsunuz haliyle bütün olayları kaçırıyorsunuz. Haritada çıkan işaretlerden savaş çıkan kaleleri görebiliyoruz. Emin adımlarla ilk savaşıma giderken karşıma çıkan 17. seviyedeki düşmanla kapışıp biraz şansına da olsa düşmanı alt edip iyice heveslendikten sonra yola devam ettim. Gaza gelmemle beraber kale savaşında en önde sazan gibi dolanmam kaçınılmazdı. Mancınıklar ile surları yıkıp kaleye ulaştık.Koçbaşıyla kapıyı kırıp içeriye saldırdıktan sonra elbette üstüme yaklaşık 100 kişi atladı ve tam anlamıyla eridim. Benimle beraber bütün arkadaşlarımda öldü. Tekrar kalede toplanıp savaşa geri gidene kadar onlar geldi ve tam anlamıyla ortalık cehenneme döndü. 3 gün boyunca bütün savaşlar aşağı yukarı bu şekilde gelişti. Malesef değişmeyen savaş tipi bir süre sonra sıkabiliyor. Tanıtım videosundaki olayları birebir yaşadım ve şunu rahatlıkla söylebilirim ki bu tam bir ÇILGINLIK!!!! Son zamanlarda hiçbir oyundaki PvP’den bu kadar çok zevk almamıştım. Tam bir strateji savaşı. Birlik olmak çok ama çok önemli. Birlikte hareket edenler genelde yenen tarafta oluyor.Strateji dedik, e zaten her PvP’de strateji var diyebilirsiniz. Haklısınız ama hepsinde ‘Faction’lar yok. Kalelerin etrafında Lumber Mill, Farm ve Mining Site var. Stratejinizi büyük ölçüde etkileyecek bu ‘Faction’lar sayesinde kalenizin duvarlarını sağlamlaştırabilir, Kaleyi koruyan NPC’lerin zırh ve sağlıklarını arttırabilirsiniz. Unutmadan harita çok büyük, strateji önemli dedik felan ama işin can damarı ”Forward Camp” Bu arkadaş sayesinde anında savaş alanında canlanabilir, haritanın başka ucundayken direk ışınlanıp yeni yerler fethetmeye yardım edebilirsiniz. Bu kampları oyuncular kuruyor. Benim gibi atı olmayanlar için tam bir kurtarıcı. Cyrodiil’de yapacağınız her hareket büyük önem taşıyor. En küçük hatanızda canınızdan olabilir, doğru bir hareket ile çarpışmayı kazanabilirsiniz. Ama asla unutmayın çarpışmayı kazansanız bile, savaş asla bitmeyecek.
-
la türkçe yazın türkçe !!! acemiler var !! -
Herkese Selamlar
Pc de tecrube etmlsligim var bu ve diğer bir kaç haritayı inanılmaz zevkli ve takım çalışması gerektiren bir mod takım çalışması derken yanınızdaki arkadaşınızdan değil diğer 1000 Kişilik ordudan bahsettim :) hele ki kaleye saldırıyor iseniz vay derim pc de oynarken çoğumuz aylık Ücret Yüzünden bırakmak zorunda kaldık
Bizler gibi pc Sürümü sahiplerine de 14 eu karşılığı ps4 e upgrade yaptık 45 lira civarı bir meblağa oyuna sahip olduk tabi eski karakterlerimizle değil oyuna 0 dan başlayacağız bu tarz sevenler ilk defa deneyecek olanlar kesinlikle almalı oyunu hiç bir fikri olmayanlar YouTube dan bir kaç video seyretsin eminimi grubun demirbaş oyunlarından biri olacaktır.
Project Cars dün Almanlar'ın yayınlarını uzunca süre seyrettim oyunu zaten nunburgring yağmur lu tanıtım videosundan sonra ağzım sulana sulana bekliyordum dünkü incelediğim yayınlarda sağlaması oldu
Sesler inanılmaz
Hissiyat çok çok güzel
Uzun yarışlar değişken yol koşulları
Efsane pistler
Inanılmaz güzel olmuş oyun
Bu yaz Multi oyun yönünden dolu dolu geçecek güzel olsu bu
Hardline,Project Cars, ESO multide yeterde artar bile
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.
la türkçe yazın türkçe !!! acemiler var !!
Hahahaha tam içimden geçeni yazdın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: BaARBAaR
Herkese Selamlar
Pc de tecrube etmlsligim var bu ve diğer bir kaç haritayı inanılmaz zevkli ve takım çalışması gerektiren bir mod takım çalışması derken yanınızdaki arkadaşınızdan değil diğer 1000 Kişilik ordudan bahsettim :) hele ki kaleye saldırıyor iseniz vay derim pc de oynarken çoğumuz aylık Ücret Yüzünden bırakmak zorunda kaldık
Bizler gibi pc Sürümü sahiplerine de 14 eu karşılığı ps4 e upgrade yaptık 45 lira civarı bir meblağa oyuna sahip olduk tabi eski karakterlerimizle değil oyuna 0 dan başlayacağız bu tarz sevenler ilk defa deneyecek olanlar kesinlikle almalı oyunu hiç bir fikri olmayanlar YouTube dan bir kaç video seyretsin eminimi grubun demirbaş oyunlarından biri olacaktır.
Project Cars dün Almanlar'ın yayınlarını uzunca süre seyrettim oyunu zaten nunburgring yağmur lu tanıtım videosundan sonra ağzım sulana sulana bekliyordum dünkü incelediğim yayınlarda sağlaması oldu
Sesler inanılmaz
Hissiyat çok çok güzel
Uzun yarışlar değişken yol koşulları
Efsane pistler
Inanılmaz güzel olmuş oyun
Bu yaz Multi oyun yönünden dolu dolu geçecek güzel olsu bu
Hardline,Project Cars, ESO multide yeterde artar bile
project cars split screen özelliği varmı acep? yayınlarda gördün mü hiç
-
Splitscreen yok sanirim. Hic bahsedilmedi.
-
Gunaydin ahali. Project cars icin son 1 gun. Preorder icin onyukleme bugun acilir diye umuyorum.
Günaydın beyler.
PrCrs için resmi olarak son 39 saat. Bakalım önyükleme Deniz'in dediği gibi şu sıralar açılacak mı yoksa gidip TSİ 7 Haziran'da öğleden sonra falan mı yükleme başlayacak ? Her türlü kotamız hazır. Hızımız güzel. indirmeyi bekliyoruz. -
Gunaydin herkese.Vakit oglen olmus gerci :) oynayacak oyun bulamiyorum. En son bloodborne'un suyunu cikardim. Witcher 3 bekliyorum. En az 1 ay goturur :)
Selamlar getirmişem bu diyarlardan herkese
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X