Şimdi Ara

Silinebilir (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
98.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan gift card alarak ps plus üyeliği alıyordum ama daha amazon hata veriyor bende usa ps hesabıma nasıl para yuklerim kredi kartimla yoksa yeni bir tr psn mi acmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakitsky

Amazondan gift card alarak ps plus üyeliği alıyordum ama daha amazon hata veriyor bende usa ps hesabıma nasıl para yuklerim kredi kartimla yoksa yeni bir tr psn mi acmaliyim?

Şuanda en uygun plus üyeliği endonezya psnde. Yıllık 75 lira gibi birşeye geliyor.

• Günaydın beyler selamlar herkese ,

T500'üm bakımda olmasa bende katılırdım turnuvaya.

• Günaydın arkadaşlar.

10 gün içinde Witcher 3 çıkacak ve ben daha dark souls 2'yi yeni yarıladım.ESO çıkana kadar araya Witcher 3 sıkıştırma hayallerim yavaş yavaş suya düşüyor. Alan biri olursa oynanış,hikaye hakkında bizi bilgilendirir umarım. Gerçi ben de PC'ye sipariş vermiştim ama direkt satmayı üşünüyorum. Sebep : tabii ki zaman.

Bu hafta Dark Souls 2 ilerleme ve sona yaklaşma haftası ilan ettim.Hafta içi her akşam beni DS2'de görebilirsiniz. Bu hafta sizden izinliyim anlayacağınız. Cuma ve Cumartesi dahil bu hafta bu oyunu yiyip bitirmemiz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Amazondan gift card alarak ps plus üyeliği alıyordum ama daha amazon hata veriyor bende usa ps hesabıma nasıl para yuklerim kredi kartimla yoksa yeni bir tr psn mi acmaliyim?

Şuanda en uygun plus üyeliği endonezya psnde. Yıllık 75 lira gibi birşeye geliyor.

Benim derdim fiyat degil amerikan hesabima ps plus uyeligi almak

• Günaydın arkadaşlar,

Geçen hafta Project Cars bu hafta Witcher III Haziran'da ESO, sonraki aylarda Mad Max, Rainbow Six, vs. vs. vs.

İlk önce bende düşünüyordum Witcher III almayı ama dediğin gibi zaman yetmiyecek oyunlara ki aralarda BF4, Hardline, FIFA gibi oyunlarda olacak.

Yaz sezonunda fazla oyun çıkmayacak, tıkandığımızda ancak alırım artık Witcher III ki o da meçhul ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerBaki -- 12 Mayıs 2015; 11:21:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Amazonda plus kodu var diret onu da mı alamıyorsun?

Komisyonlu sitelerden psn bakiyesi alabilirsin.

Paypal yöntemi var bir de.
    2 paypal hesabın olacak ayrı mail adresleriyle açılmış. Biri TR Paypal, diğeri US Paypal olacak.
    TR paypalda kredi kartın ekli olsun, us paypalda hiçbirşey olmasın.
    Tr paypaldan lazım olan kadar bakiyeyi dolar cinsinden, arkadaşlarınıza ve ailenize para gönderin seçeneğiyle us paypal mail adresini girerek yollayacaksın, cüzzi bir komisyonu var.
    Sonra playstationdan amerikan hesabına girip satın alacağını sepete atıp ödeme yöntemini paypal seçeceksin ve us paypalına gelmiş olan bakiyeyle ödemeyi yapacaksın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 paypal hesabın olacak ayrı mail adresleriyle açılmış. Biri TR Paypal, diğeri US Paypal olacak.
    Tr paypaldan lazım olan kadar bakiyeyi dolar cinsinden, arkadaşlarınıza ve ailenize para gönderin seçeneğiyle us paypal mail adresini girerek yollayacaksın, cüzzi bir komisyonu var.
    Sonra playstationdan amerikan hesabına girip satın alacağını sepete atıp ödeme yöntemini paypal seçeceksin ve us paypalına gelmiş olan bakiyeyle ödemeyi yapacaksın.

Amazondan paypal nakit kartın ile aldım ama son iki haftadır olmuyor bakiye olmasına rağmen bende babamın kredi kartını alıp almaya çalıştım ama kabul etmiyor şimdi tr psn açmak zorundayım değil mi?

Hocam daha dijital kod işinden yoruldum direk playstation üzerinden almak istiyorum. Us ps store için bir yöntem varsa direk almak istiyorum yoksa tr psnye geçeriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amazondan paypal nakit kartın ile aldım ama son iki haftadır olmuyor bakiye olmasına rağmen bende babamın kredi kartını alıp almaya çalıştım ama kabul etmiyor şimdi tr psn açmak zorundayım değil mi?

Hocam daha dijital kod işinden yoruldum direk playstation üzerinden almak istiyorum. Us ps store için bir yöntem varsa direk almak istiyorum yoksa tr psnye geçeriz

Paypal yontemi direkt psn uzerinden yapiliyor zaten ama plus i baska ulkeden alinca asil hesabini birakmak zorunda degilsinki. Plus i endonezyadan al ana hesap yap bi daha hic girmesen de olur. Us hesabindan girer oynarsin yine.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Paypal yontemi direkt psn uzerinden yapiliyor zaten ama plus i baska ulkeden alinca asil hesabini birakmak zorunda degilsinki. Plus i endonezyadan al ana hesap yap bi daha hic girmesen de olur. Us hesabindan girer oynarsin yine.

Endonezya hesabını nasıl alabilirim peki yada tr üzerinden alsam gene amerikan hesabimda online oynayabiliyor muyum?

• Yeni bir hesap acacaksin Ulkeyi endonezya seciceksin. Ana konusu var forumda orda kullanman gereken adres falan hersey var.

Dostum cihazinda ana hesap olarak etkinlestirilmis bir tane plus uyelik olsun, istedigin hesabina girip online olursun ve multiplayer oynarsin.

• quote:

Yeni bir hesap acacaksin Ulkeyi endonezya seciceksin. Ana konusu var forumda orda kullanman gereken adres falan hersey var.

Dostum cihazinda ana hesap olarak etkinlestirilmis bir tane plus uyelik olsun, istedigin hesabina girip online olursun ve multiplayer oynarsin.

Ben şimdi işi sakata getirmeyeyim türkiye üzerinden hesap açıp ana hesap olarak seçtiğim zaman plus üyeliğimi diğer hesaplarda da kullanabiliyoruz değil mi? Yani suanda us hesabimda plus var iki aylık ben yeni bir hesap acsam onlara online oynayabilecegim?

• Yahu sakata gelecek bisi yok neden bu kadar endiselendin :) herkes bu sekilde kullaniyor.

Endonezya psn ac, ana hesap yap, plus satin al (yillik 75 lira civari). Sonra gir us hesabina istedigin oyunu multiplayer online cevrimici oyna. Bu kadar.

• Günaydın beyler. Whatsapp grubunda olmayan arkadaşlar , muhabbetini %80-90'ı orada dönüyor şu sıralar. Katılmak isteyen varsa numarasını PM ile bana bildirsin.

Birisi şuraya geri sayım sayacı koysun. ESO çıkışına 26 gün var

RAINBOW SIX SIEGE

Ubisoft'un farklı bir tarzla karşımıza çıkarmaya hazırlandığı Rainbow Six serisinin yeni oyunu sene sonuna doğru piyasaya çıkacak. Firma, Rainbow Six: Siege ile ilgili satış beklentilerini paylaştı.

Belirtilenlere göre Rainbow Six: Siege'den Far Cry 4 misali bir satış performansı bekleniyor. Bu yaklaşık olarak oyunun 7 milyon satması anlamına geliyor.

YORUMUM :

Bu oyun bu kadar satar mı bilinmez ? Satmaması sürpriz olmaz ama ben bu kadar olmasa da çok iyi satış rakamına yaklaşacağına inanıyorum. Bu oyun tam anlamıyla rekabet oyunu. Yabancı sitelerde göreceksiniz , sürekli turnuvalar, ladderlar yapılacak. ESL oyunlarında kafaya oynayacak. 5vs5 olmasını ben moba oyunlarındaki (Dota 2, LOL) rekabete benzetiyorum. Tank,helikopter vs hiçbir araç yok. Kapalı bir ev ve mücadele eden 10 kişi..Taktiğin çok önemli olacağı apaçık ortada.
    Tekrar belirteyim bu oyun sağlayacağı rekabet sebebi ile çok tutulacaktır. Bu oyunu alacak en az 8-10 arkadaşım olduğunu çok net biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Günaydın beyler. Whatsapp grubunda olmayan arkadaşlar , muhabbetini %80-90'ı orada dönüyor şu sıralar. Katılmak isteyen varsa numarasını PM ile bana bildirsin.

Birisi şuraya geri sayım sayacı koysun. ESO çıkışına 26 gün var

RAINBOW SIX SIEGE

Ubisoft'un farklı bir tarzla karşımıza çıkarmaya hazırlandığı Rainbow Six serisinin yeni oyunu sene sonuna doğru piyasaya çıkacak. Firma, Rainbow Six: Siege ile ilgili satış beklentilerini paylaştı.

Belirtilenlere göre Rainbow Six: Siege'den Far Cry 4 misali bir satış performansı bekleniyor. Bu yaklaşık olarak oyunun 7 milyon satması anlamına geliyor.

YORUMUM :

Bu oyun bu kadar satar mı bilinmez ? Satmaması sürpriz olmaz ama ben bu kadar olmasa da çok iyi satış rakamına yaklaşacağına inanıyorum. Bu oyun tam anlamıyla rekabet oyunu. Yabancı sitelerde göreceksiniz , sürekli turnuvalar, ladderlar yapılacak. ESL oyunlarında kafaya oynayacak. 5vs5 olmasını ben moba oyunlarındaki (Dota 2, LOL) rekabete benzetiyorum. Tank,helikopter vs hiçbir araç yok. Kapalı bir ev ve mücadele eden 10 kişi..Taktiğin çok önemli olacağı apaçık ortada.
    Tekrar belirteyim bu oyun sağlayacağı rekabet sebebi ile çok tutulacaktır. Bu oyunu alacak en az 8-10 arkadaşım olduğunu çok net biliyorum.

Günaydın herkese,

Alıyor muyuz?

• Selam Arkadaşlar,
    Biraz da haber ben vereyim :)

The Division 2016 Yılına ertelendi

Ubisoft’un son finansal raporlarından ortaya çıkan bilgiye göre The Division’ın 2016 yılına ertelendi. Belirtilene göre oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2016 yılının ilk aylarında Ocak ve Mart ayları arasında çıkış yapacak.

Ubisoft ayrıca Assassins Creed Unity, Assassin’s Creed Rogue, Watch Dogs, Far Cry 4 ve The Crew oyunlarının 30 milyon adet sattığını açıkladı. 2014 yılının en çok satan listesinden kazanılan değere göre de Watch Dogs, Assassin’s Creed Unity ile Rogue ve Far Cry 4’ün sırasıyla beş, altı ve yedinci sırada yer aldığı belirtildi.
    _____________________________________________________________________________________________________

Yeni Kral Project Cars

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı.

Listeye baktığımızda PROJECT CARS’ı ilk sırada görürken, GRAND THEFT AUTO V ikinci, MORTAL KOMBAT X ise üçüncü sırada yer alıyor.

9 Mayıs ile biten haftada İngiltere’de en çok satan oyunların listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1. PROJECT CARS
    2. GRAND THEFT AUTO V
    3. MORTAL KOMBAT X
    4. FIFA 15
    5. DYING LIGHT
    6. CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE
    7. BATTLEFIELD HARDLINE
    8. MINECRAFT: XBOX EDITION
    9. HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION
    10. DESTINY

Sadece İngiltere değil tüm Dünya'da da ilk sıraya oturmak üzere ilk defa bir sim oyunun bu kadar rağbet gördüğünü gördüm demek lisans sorunu yaşamayıp araç yelpazesini genişletmeleri halinde konsola çıkmış gelmiş geçmiş en iyi oyun olabilirdi ki bence şimdilik en iyisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii ki alıyoruz.Çıksın bi.anında yapistircaz.

Oooo dostum Sonyboylar gormesin seni GT7 diye gelirler olmayan oyun ile karsilastirirlar.

• Vallahi kanka nasıl unuttum ben onu ya

Yuphigo cullar geldimi direksiyonlarınız :) ilk siparişin durumunu Öğrenmek için aradığımda inşaat için 1 e yuphigo için 2 ye basın diyince ahanda dedim bizim 300 lira yı gömdüler bunlar :) ama geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kargoya vermişler, yarın teslim olacak inşallah
  • Rainbow Six de güzel oyunlar çevrileceğini düşünüyorum.
    Socom havasını yakalayabilir miyiz ki ?

Ben kesin alıcam.
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.