Şimdi Ara

Silinebilir (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raskol

Rainbow Six de güzel oyunlar çevrileceğini düşünüyorum.
    Socom havasını yakalayabilir miyiz ki ?

Ben kesin alıcam.

Bu oyun Socom havasını biraz olsun verir ama açık alan yok oyunda. Baskın yapacağın villa tarzı büyük ev falan var.

Socom istiyorsan buyur ----->https://www.sofstudios.com/index.php?/page/index.html
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Ya Hüseyin ne oyun çeviriyorsun ama öyle böyle değil hızına yetişemiyoruz kanka :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 13 Mayıs 2015; 14:37:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Yahu sakata gelecek bisi yok neden bu kadar endiselendin :) herkes bu sekilde kullaniyor.

Endonezya psn ac, ana hesap yap, plus satin al (yillik 75 lira civari). Sonra gir us hesabina istedigin oyunu multiplayer online cevrimici oyna. Bu kadar.

Sağolun hocam

Bu arada şu nickimi değiştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Ya Hüseyin ne oyun çeviriyorsun ama öyle böyle değil hızına yetişemiyoruz kanka :)

PS4 oyun camiası benden sorulur kanka :D

Ya napalım zaman bulduğumuz müddetçe oynuyoruz bişiler.
  • Arkadaslar destiny oynayan kaldı mu ya 17 lvl exo Titan takılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ustafu Mc

Arkadaslar destiny oynayan kaldı mu ya 17 lvl exo Titan takılıyorum

Oynayan pek kalmadı. Oyundan soğuttu bizi bazı arkadaşlar :) bende duruyor hala.

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Bungie acayip paracı firmaymış ya dogrusu

• Beyler bilmiyorum yazan oldu mu ama The Witcher 3 Canada psnden alınca erken indirmeye başladı bende. Haberiniz olsun erken sipariş vermeyi düşünenler bir baksın.

• Günaydın beyler.

@Uğur , kaç gb yükleme gösteriyor ve oyun ne zaman aktif olacak ? Ben PS4'e almayacağım muhtemelen, PC için 2-3 ay önce sipariş vermiştim. PC'de oynarım elbet bir gün :)
  • Abi aktif olarak 19unda Karadayı göre. Yukleme tamamını gosteriyor 31gb 500mbda guncelleme şuan için.

• Günaydın arkadaşlar.

RAINBOW SIX SIEGE (favori taktiksel savaş oyunumuz )

Bu senenin ilgi çekici oyunlarından Rainbow Six: Siege, taktiksel oynanış yapısıyla beraber oyuncuları kendine çekiyor. Ubisoft, Rainbow Six: Siege'in çıkış tarihini yeni bir videoyla birlikte paylaştı. 5'e 5 taktiksel multiplayer oynanışına odaklanan Rainbow Six: Siege'in çıkış tarihi 13 Ekim olarak açıklandı. Oyunun yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz

Oyun dünyası için önemli yer eden sitelerden YouTube'da en çok hangi oyunlar izleniyor dersiniz? Çoğunuzun tahmin edebileceği üzere Minecraft, YouTube'un en çok izlenen oyunu olarak yayınlanan listede tepede yer alıyor. Onu GTA ve League of Legends takip ederken, listede Puzzle & Dragons 9. sırada bulunuyor. Basında çok da fazla söz edinememiş bir mobil oyun olan Puzzle & Dragons'un listede yer edinebilmiş olması bile epey şaşırtıcı.

İşte yayınlanan liste,

1. “Minecraft”
    2. “Grand Theft Auto”
    3. “League of Legends”
    4. “Call of Duty”
    5. “FIFA”
    6. “Garry’s Mod”
    7. “The Sims”
    8. “Five Nights at Freddy’s”
    9. “Puzzle & Dragons”
    10. “Dota 2”

• Günaydın. Kandiliniz mûbarek olsun iyi Cumalar beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Günaydın. Kandiliniz mûbarek olsun iyi Cumalar beyler.

Günaydın.. Sana da hayırlı kandiller dostum. Bağlantıda sıkıntı var mı ? Daha sonra sorun çıktı mı ?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Herşey 1397 miş hocam TTnet alt yapılı İnternetim, sayende akıyor maşallah. Şu superonline fiber gelmesine az kaldı. Geldiği anda zıplıycam.
  • Selamlar herkese ,

Hayırlı cumalar. Kandiliniz mübarek olsun.
  • Günaydın arkadaşlar,

Hayırlı Cumalar, hayırlı kandiller cümleten.

Yuppigo'dan aldığım T100'üm dün geldi ama 1 tane sipariş vermeme rağmen 2 adet göndermişler
    Kendimle çok mücadale verip vicdanıma yenik düşmemle kendilerine bilgi verdim durumla ilgili her ne kadar şeytanlar kanıma girmeye çalışsalarda doğru olanı yaptım diye düşündüm.

Ama öküzlere bilgi verdikten sonra herhangi bir teşekkür almamam beni çok şaşırttı, sanki aptallık yaptım ...

• Günaydın,
    Hayırlı cuma ve kandiller.

Bu akşam BF4 yapıyoruz dimi. Kaç gibi gelirsiniz? Sanırım benim 22:30 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.

Günaydın arkadaşlar,

Hayırlı Cumalar, hayırlı kandiller cümleten.

Yuppigo'dan aldığım T100'üm dün geldi ama 1 tane sipariş vermeme rağmen 2 adet göndermişler
    Kendimle çok mücadale verip vicdanıma yenik düşmemle kendilerine bilgi verdim durumla ilgili her ne kadar şeytanlar kanıma girmeye çalışsalarda doğru olanı yaptım diye düşündüm.

Ama öküzlere bilgi verdikten sonra herhangi bir teşekkür almamam beni çok şaşırttı, sanki aptallık yaptım ...

Hacı bana satsaydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya tele çıkan bir kız var orda sanki dün akşam kavga ettiğim sevgilim gibi telde Konuşuyor benimle :):):)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.
    her ne kadar şeytanlar kanıma girmeye çalışsalarda doğru olanı yaptım diye düşündüm.

İsim ver isim Kimmiş bu devil you know ?
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.