Şimdi Ara

Silinebilir (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gamer oynayabildiği kadar oyunu oynar , oynayamadığı hakkında fikir-bilgi sahibi olur, bilmediği oyun varsa onu da araştırıp bilgi sahibi olur , Çekirge !
  • selamlar gençler,

Kısa bir çalışma ekledim ...

• Produksiyon basarili

Gunaydin arkadaslar, bekleyenlerine mujdeyi verelim witcher 3 endonezya psne gelmis 140 lira gibi fiyati var. Yalniz benim anlamadigim bu adamlar bas bas bagiriyordu tum dlcler ucretsiz falan diye niye season pass ayrica satiliyor sozunden mi donmus adamlar anlamadim :)

Bf4 ten guzel bir haber var yine. Oyuna yeni bir mod gelecekmis. squad conquest adinda bu mod 5vs5 olarak conquest modunda kapismamiza olanak veriyor. Helal valla adamlar 2 sene oldu haka oyunu besliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şimdiden uyarı oyun başlangıcını witcher 2 save on olarak başlayın ve mümkünse yalnız izleyin devamında gelecek trailerı

• Selamlar,
    GoW III den bir oynanış vidyosu
    Hiç oynamayanlar için çok iyi bence, güzel görünüyor
  • Bi ara GOW serisine baştan başlamıştım.Gayet güzel gidiyordum.İlk oyun bitti ikincinin bilmemneresinde kaldım :) kalış o kalış.

• Beyler yeni üyeyken ayrılmak daha kolay olur diye düşünüyorum. Herkese sevgiler saygılar.

• Günaydın arkadaşlar.

Geri sayim sayacı hala 18 gün gösteriyor.Gel ESO artık.

Duydum ki BF'de sağlam oyun dönmüş dün akşam.Ama alkollü olan bağğğzı elemanların kafasına vurmuslar :)

• Valla saglam oyun oldu, ama defib basmaktan cigerim soldu:)

• Soyle bi tactical fps gelse su ps4 e pc dekiler gibi guzel olmaz miydi? Bf4 eyvallah iyi güzelde 64 kisi genelde cingene kavgası gibi oluyor hurra cümbür cemaat. Soyle yavas yavas hesaplı kitapli beraber konuşarak oynayabileceğimiz biz fps olsa ne guzel olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Günaydın arkadaşlar.

Geri sayim sayacı hala 18 gün gösteriyor.Gel ESO artık.

Duydum ki BF'de sağlam oyun dönmüş dün akşam.Ama alkollü olan bağğğzı elemanların kafasına vurmuslar :)

1 saat(sanırım o kadar zaman kavramını kaybetmiştim) oynadım, keyifliydi.

Ayrıca alkollüyken ben ben değilim daha iyi adam vurduğuma kanaat getirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Soyle bi tactical fps gelse su ps4 e pc dekiler gibi guzel olmaz miydi? Bf4 eyvallah iyi güzelde 64 kisi genelde cingene kavgası gibi oluyor hurra cümbür cemaat. Soyle yavas yavas hesaplı kitapli beraber konuşarak oynayabileceğimiz biz fps olsa ne guzel olurdu

Cevap veriyorum :

1-Rainbow Six : Siege
    2-H-Hour (pc)
    3-Arma 3
    4-Operation Flashpoint

• haydar. kullanıcısına yanıt
    Ehh nerde cokluk orda...

5 vs 5 maclar guzel olur bfde taktik olayinda. Yakinda conquest icin gelicek 5v5. Suanda domination icin de var mi emin degilim.

• Satılık kutulu BF4 almak isteyen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Soyle bi tactical fps gelse su ps4 e pc dekiler gibi guzel olmaz miydi? Bf4 eyvallah iyi güzelde 64 kisi genelde cingene kavgası gibi oluyor hurra cümbür cemaat. Soyle yavas yavas hesaplı kitapli beraber konuşarak oynayabileceğimiz biz fps olsa ne guzel olurdu

Cevap veriyorum :

1-Rainbow Six : Siege
    2-H-Hour (pc)
    3-Arma 3
    4-Operation Flashpoint

Rainbow çıksada oynasak
  • olsada cod2 5vs5 sd oynasak ahhh ahh :)
  • 5vs5 oyun için daha önceden yazdığım bir şeyi tekrar etmek istiyorum. Bu 5vs5 olayı MOBA oyunların popülerliğinden geliyor zannımca. Yapımcı belki de bir turnuva oyunu yapma çabasında. Uluslar arası turnuvalara konu olacak , ladder maçları yapılacak bir oyun olmasını düşündüler.

Rainbow 6 için en az 4 takım toplam 20 kişi çıkartırsak çok güzel olur. Tamam daha oyunun çıkmasına (2015 Ekim ? ) çok var ama şimdiden temeli ufaktan atmakta fayda var. Kendi aramızda 5vs5 (sabit takımlar ) ve aramızdan çıkacak, grubu temsil edecek kadar iyi 5-10 kişi ile yabancı sitelerde yapılan ladder maçlarına katılabiliriz.

Silinebilir

• quote:

5vs5 oyun için daha önceden yazdığım bir şeyi tekrar etmek istiyorum. Bu 5vs5 olayı MOBA oyunların popülerliğinden geliyor zannımca. Yapımcı belki de bir turnuva oyunu yapma çabasında. Uluslar arası turnuvalara konu olacak , ladder maçları yapılacak bir oyun olmasını düşündüler.

Rainbow 6 için en az 4 takım toplam 20 kişi çıkartırsak çok güzel olur. Tamam daha oyunun çıkmasına (2015 Ekim ? ) çok var ama şimdiden temeli ufaktan atmakta fayda var. Kendi aramızda 5vs5 (sabit takımlar ) ve aramızdan çıkacak, grubu temsil edecek kadar iyi 5-10 kişi ile yabancı sitelerde yapılan ladder maçlarına katılabiliriz.

Silinebilir

Organize edebilirsek efsane olur abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhax
    Organize edebilirsek efsane olur abi.

Ederiz.. Organizasyon bizim işimiz..Since 2008
  • Ooo operasyonumu var alırım bi dal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.