Şimdi Ara

Silinebilir (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Ooo operasyonumu var alırım bi dal

Barbar , PC'leri toparlayın da H-Hour!a da dalalım.Gelecek PC'dedir
  • Ya bu Whatsappı neden bıraktınız ne güzel 1-2 muhabbet oluyordu özledim valla 1 günde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler. Aşırı ypğunluğum devam ediyor. Bu hafta bitse de derin bir oh çeksem.

PC'de dün biraz CS:GO takıldık. Oyun çok değişmiş , ben de yaşlanmışım be. Nerede 2000 senesindeki CS nerede bu yeni CS :GO .

Dark Souls 2'de son 3 boss kaldı. Yakında özgürüm.
  • Gençlik günaydın !!

Geçtiğimiz ayda yapmış olduğumuz Game Run Weekend için fazla ilgi olmasa da Round 2 için çalışmalara başlasak mı? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.

Gençlik günaydın !!

Geçtiğimiz ayda yapmış olduğumuz Game Run Weekend için fazla ilgi olmasa da Round 2 için çalışmalara başlasak mı? Ne dersiniz?

Finals run weekendden sonra olablir

• Selam arkadaslar. Gruba artik zaman ayiramiyorum, oynadigimiz ortak oyun da yok ve ben ps4te buldugum zamanin tamamini artik project cars'ta gecirecegim. Psn'de gorusuruz denk gelince fakat gruptan cikartabilirsiniz beni. Iyi oyunlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Mayıs 2015; 9:29:48 >
  • Günaydın beyler. Geldik haftanın sonunaaa Derkeen aklıma geldi yarın sabah saçma sapan sınav var ya.

Need For Speed underground tarzı yeni bir NFS daha geliyor. Haberi zaten whatsapp grubunda verdiler sanırım. Çok ama çok ayrıntılı modifiye sistemi geliyormuş. Sağlam bir multiplayer ve sürüş dinamiği de olursa çerezlik olarak alınır. Endonezya psn encard falan derken zaten 30-40 liraya gelir adam başı.

Pek lafı geçmese de çok beklediğim oyunlardan birisi MAD MAX.. Düşen SS'ler gerçekten iştah kabartıcı. Dövüş dinamiği de bir Batman bir AC gibi olsa alınır,oynanır,bitirilir ve vedalaşılır.
  • Need For Speed U3 için U2'nin remastered versiyonu bile olsa oyun yine oynanır. NFSU2'yi alıp Rivals grafiklerini uyarlasalar, oyun tamam. İnşallah Most Wanted da olduğu gibi çuvallamazlar.

Offical Teaser Yayınlandı !
    http://www.youtube.com/watch?v=ybZ5nchDm6o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrkrg -- 22 Mayıs 2015; 16:46:27 >
  • Günaydın gençler. Herkese iyi hafta sonları

Haftaya Street Fighter 4 Remastered geliyomuş PSN'e. Avrupada 25 Euro olacak, bizde de 75 lira falan olur heralde.

Endonezyada daha da ucuz olur muhtemelen. Region lock olmazsa alalım diyorum ne dersiniz?

ben de çok seveni değilim ama arada tokatlaşırız fena mı :D
  • Günaydın millet !

Mortal Kombat bekleneni veremedi bence alalım derim en azında fazla para vermeden dövüş oyunu almış oluyorsun ki bu da Street Fighter ... lütfen yani...
  • Oldum olası dövüş oyunu sevmem ama herkes alırsa alırız napak :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler.

Sitrit Faydır mı aliyonuz hayırdır ? Vakit , fiyat durumuna göre alalım olur.

Nashandra'ya (dark Souls 2'nin son boss'u ) gelmenin rahatlığı, dinginligi var üzerimde.Oyun mu ? Alırız ya alırız modundayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Selam beyler.

Sitrit Faydır mı aliyonuz hayırdır ? Vakit , fiyat durumuna göre alalım olur.

Nashandra'ya (dark Souls 2'nin son boss'u ) gelmenin rahatlığı, dinginligi var üzerimde.Oyun mu ? Alırız ya alırız modundayım.

aduuket şooryuketler havada ucucak alalım
  • -- HEBERLER--

Battlefield 4 Bahar güncellemesi 26 Mayısta geliyor.

Güncelleme içeriği özetle;

Her sınıfa 1 adet yeni silah ayrıca bir de tabanca, yani Toplam 5 yeni silah.

Yeni Oyun Modu: Gun Mastery - Bu modda oyunun belirlediği sırayla her 1-2 kill de bir silah değişiyor, en son silaha geçen ve kill alan 1.oluyor. parti modu diyebiliriz

silah dengelemesi: silahların etki gösterdiği menzillere ayarlama geliyor.

güncelleme aktif olduğunda detaylı notlar eklenecekmiş

-- HEBERLER BİTTİ --
  • Street Fighter alınır +1

• Günaydın beyler hayırlı haftalar herkese

• Günaydın hayırlı haftalar,

Ne güzel pazartesi geldi

Kuşlar böcekler, martı sesleri, vapur düdüğü, yaz geldi çiçekler açtı falan filan.

Olmuyo amk :(
  • Gunaydinlar.

Hem zombiye döndüğün hem de hayatta kalmaya çalıştığın gerilim dolu bir aksiyona giriyorum. FİNALLER.

• Günaydın millet hayırlı haftalar herkese,

Bir haberde benden olsun;

Total War : Arena, PC platformu için Free2Play olarak oynanabilecek.

10v10 şeklinde 20 kişiye kadar destek verecek.

• Selamlar arkadaşlar. Hayırlı haftalar cümleten.Güzel bir pazartesi..Neden güzel? Çünkü iş yüzünden hemen öğlen oldu.

Dark Souls 2'yi bitirmiş bulunmaktayım. Ek paketleri oynamadım ama sanırım bi ara bakıcam onlara da. Total play time ( diğer arkadaşlara yardım etme vs dahil ) 56 saat.

Şimdi geri sayımda gözler ESO'da. O çıkana kadar şu Project Cars işine bi baksak,başlasak fena olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.