Şimdi Ara

Silinebilir (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz gün ortaya atılan Microsoft'un Silent Hills'i şu anki haliyle satın alacağı söylentisi büyük heyecan oluşturmuştu. Ne yazık ki oyuncuların hevesi kursağında kaldı. Xbox'ın başı Phill Spencer, Twitter hesabı üzerinden bu söylentiyi kesin bir dille yalanladı. Spencer bu söylenti hakkında "Üzgünüm söylenti doğru değil. Söylentinin nereden başladığını bilmiyorum ancak insanları yanlış yönlendirmek istemem." Böylelikle büyük ses getiren bu söylenti de yalanmış oldu.

Notum : Türk Spor Kulüpleri başkanları gibisiniz. Önce yalanla sonra yap :)

GODS WILL BE WATCHING

Bağımsız oyunlar arasında başarılı bir yere sahip olan Gods Will Be Watching'e ücretsiz yeni bir DLC geldi.

Bu yeni DLC Gods Will Be Watching'in sonundan 20 yıl sonrasını konu alıyor. Bu içerikle birlikte oyunun hikayesi de tamamlanmış oluyor. Yani bundan sonra yapımcı ekip yeni projelere yönelecek. DLC'nin çıkışıyla birlikte oyun da büyük bir indirime girdi. Yapımı Steam üzerinden %75 indirimle 4,50 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

BEYOND TWO SOULS YAPIMCISININ YENİ OYUNU ?

Son olarak Beyond: Two Souls ile karşımıza çıkan Quantic Dreams 2 yıldır yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyun hakkında herhangi bir şey açıklamayan firma üzerinde çalıştığı oyunu yakında duyurabilir.

Quantic Dream pazarlama bölümünde çalışacak çalışanlar için iş ilanları verdi. Bu iş ilanında AAA bütçeli oyunlar için posterler hazırlamak gibi talepler mevcut. Yani Quantic Dream projelerinin reklamını yapmaya odaklanıyorsa geliştirilmekte olan yapımın geliştirilme aşamasının sonlarına yaklaşıldığını söyleyebiliriz.

Quantic Dream'in yeni oyununu duyurmaya yaklaştığı söylentisi bu iş ilanıyla bitmiyor. Firma bir başka yerde genelde oyunların geliştirilme aşaması bittikten sonra parçaları birleştiren ve uyumluluğu kontrol eden iş alanı "game builder" arıyor. Her ne kadar Quantic Dream'in bahsettiğimiz oyunu E3'te duyurma olasılığı bulunsa da reklam çalışmalarına yeni başlanılan bir proje için E3'ün erken olacağını söyleyebiliriz. Quantic Dream'in bu yeni oyunu Ekim ayında Sony'nin katılacağı Paris Games Week etkinliğinde duyurması daha kuvvetli bir ihtimal. Tüm bu bilgilerin sadece bir söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var.

WITCHER - 3

Bu senenin ağır toplarından The Witcher 3, oyun dünyasının gördüğü en başarılı RPG'ler listesinde de üst sıralara adını yazdırdı. Oyunculara geniş bir özgürlük bırakan ve 36 farklı son sunan The Witcher 3'ün senaryosuyla ilgili bazı istatistikler paylaşıldı.

Yapılan açıklamalara göre The Witcher 3'ün senaryosu 450.000 kelimeden oluşuyor. Belirtilenlere göre ortalama bir roman kitabında bu sayı 80.000 ile 100.000 arasında değişmekte. Oyunda tam 50 saat tutan ana hikaye seslendirmesinin olduğunu belirten yetkililer, The Witcher'ın dünyasında 950 farklı konuşan rolün olduğunu, seslendirme işlerinin 2.5 yıl sürdüğünü söylediler.

BORDERLANDS

Diablo tarzı bir yapıyı FPS oynanışına taşıyan Borderlands serisi, loot odaklı olan bir işleyişe sahip. Tabii ki birçok oyuncu da sadece Legendary eşyalarla tanışmak adına Borderlands oyunlarındaki mekanları birçok kez temizlemeyi göze alıyor. Gelen yeni haberlere göre Gearbox, serinin oyunlarına çıkardığı ufak bir güncellemeyle beraber Legendary eşya düşürme olasılığını arttırdı.

Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel ve Borderlands: The Handsome Collection için yayınlanan ufak çaplı güncelleme, oyunlardaki Legendary eşya düşme olasılığını üç kat arttırıyor. Bu ufak güncellemenin bütün platformlar için yayınlandığı belirtilmiş.

• Manuel alıcam. Otomatik hiç sevemedim. Forumlarda araştırıyorum. Bazı yazılan şeyler kafamı krıştırdı. Kimi kullanıcı, aracın rüzgar sesi almasından bahsetmiş. Abi mercedes rüzgar sesimi alır nasıl yani oldum Bu arada Türkiye gibi biyerde arabayı piç bi kuvvet sıfır aldıramaz bana bidaha(bikere o cahilligi yaptım). 40.000 kafadan ötv. İkinci el tertemiz makinalar var. Urban paket ve panaromik tavan almayı düşünüyorum. Limit 85.000

@haydar, kullanıyomusun dostum. Kullanıyosan yorumların önemli :)
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Yok hocam keske olsada bunaltsan anlamında soyledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun binbasi olmussun

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Hayirli olsun binbasi olmussun

Anaaa söylemesen farketmezdim valla
    Tesekkur ederim Deniz

• günaydın kitle !!

Darısı başıma
  • Bu akşam bi organizasyon yapak mı?

Project Cars - BF4 ?

1 hafta sonra uzunca bir süre sıra gelmeyecek ESO'dan dolayı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.

Bu akşam bi organizasyon yapak mı?

Project Cars - BF4 ?

1 hafta sonra uzunca bir süre sıra gelmeyecek ESO'dan dolayı ...

Olabilir. Katılmaya çalışırım. Neden çalışırım ? Çünkü Dayz'de acınacak haldeyiz şu anda ve bir an önce yiyecek alet edavat bulmamız lazım :) toplanıp hayatta kalmamız lazım. Açlıktan ölüyoruz sürekli. Yeneceğiz seni Chernarusssss !!!
  • Aslında benim general olmam lazım. Kimin kamuflajı var, kimin tüfenkleri var:)
    küstüm:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Aslında benim general olmam lazım. Kimin kamuflajı var, kimin tüfenkleri var:)

Soteci general olabilirsin :) Socom , BF gibi bilimum oyunda saatlerce soteye yatma yeteneğine sahipsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Aslında benim general olmam lazım. Kimin kamuflajı var, kimin tüfenkleri var:)

Soteci general olabilirsin :) Socom , BF gibi bilimum oyunda saatlerce soteye yatma yeteneğine sahipsin

O da bir strateji, artık kabul et bunu :)
  • Bicak yiyen general mi olur :)

• quote:

Bicak yiyen general mi olur :)

Dur tahmin edeyim . Yine bir gün soteye yatmış bu Raskol tamam mı.. Sen de arkasına geçtin bunun. Saniyelerce nasıl öldürsem ben bunu diye düşündün falan.Sonra "amaaaan uğraşamıcam beaa" diyerek bıçağı soktun. Doğru mu ?
  • quote:

Bicak yiyen general mi olur :)

39 yaşında 2 çocuk babasıyım. Öyle sinsice gelip bıçaklamak gerçekten ayıp ayıppppp
  • Hatirlamiyorum ama oyle bekleme falan olmaz, bicaklanabilitesi varsa saplarim :)

2 cocuk babasi 39 yasinda adam, boyun kadar RPG tasimaya sen utanmiyomusun peki:)

• quote:

Hatirlamiyorum ama oyle bekleme falan olmaz, bicaklanabilitesi varsa saplarim :)

2 cocuk babasi 39 yasinda adam, boyun kadar RPG tasimaya sen utanmiyomusun peki:)

Combattaydık ya pusmadım yatmadım. BF de hiç yatmıyorum hatta.

Ya buda neymiş ne işe yarıyormuş diye bakıyordum ben :P
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Ahahaha ben de meyve soyuyodum elimden kaydi:)

• abi çatıda en son gördüğümde elinde RPG ile anlımın ortasına çakman oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.

abi çatıda en son gördüğümde elinde RPG ile anlımın ortasına çakman oldu

Oğuz böyle içimin yağları bir eridi o an :)
    Ama çok sürmedi, sonraki sefer aynısını sen bana yaptın:)
  • Arkadaşlar bu adam Socom'da kıpırdamadan 15-20 dk durabilen bir adam. Ona "yatmak", "sote" gibi terimler falan normal gelir.

Hüso sen nerdesin la burda ?

Silinebilir
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.