Şimdi Ara

Silinebilir (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tum seriyi oynamama ragmen koleksiyon icin alacagim uncharted'ı. Hatta steelbook edition falan cikar umarim :) Tabi asil bekledigim uncharted 4.

Witcher 3 de cok uzun ve kapsamli bir oyun olmus. Tum yan gorevleri yapmak 200 saati buluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice
    Witcher 3 de cok uzun ve kapsamli bir oyun olmus. Tum yan gorevleri yapmak 200 saati buluyor.

Elder Scrolls Online alıyor musun ?
  • Elder Scrolls almayi dusunuyorum. Oblivion ve skyrm oynadim. Multi de guzeldir heralde. Psn den almayi planliyorum. Boyutu cok degildir insallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: winterice
    Psn den almayi planliyorum. Boyutu cok degildir insallah :)

• Günaydın arkdaşlar...

Mevcut konsollar arasına bir pconsol katılıyor :) işte detaylar... (BSC)

Valve'ın PC'yi salonlara taşıma projesinin farklı ayakları olan Steam Machine, Steam Controller ve Steam Link için çıkış tarihleri verildi. Belirtilenlere göre Valve'ın Steam Universe adıyla başlattığı proje, 10 Kasım'da çıkışını yapıyor.

Belirtilenlere göre Steam Machineleri ön siparişle satın alan kullanıcılar 16 Ekim tarihinde cihazlarını alacak olsalar da, geri kalan kullanıcılar 10 Kasım tarihi itibariyle mağazalardan cihazları satın alabilecekler. İlk ayakta Alienware ve CyberPower'ın Steam Machineleri satışa sunulacak. Makinalar SteamOS kurulu olarak sunulacak ve çıkış döneminde 1000 ile 1200 arasında oyun, doğal Linux desteği sunacak.

Steam Controller ve Steam Link'in satış fiyatları 49 dolar olurken, Steam Machinelerin satış fiyatları 449 dolardan başlayacak. Çıkış gününde dört farklı Steam Machine sunacak olan Alienware'ın sunacağı cihazların teknik özellikleri şöyle olacak;

449 dolar
    - Intel Core i3 - 4130T DC
    - nVidia GeForce GTX GPU w/2GB GDDR5
    - 4GB DDR3
    - 500GB 7200RPM HDD
    - 1x1 802.11 Wireless Card
    - Steam Controller

549 dolar
    - Intel Core i3 - 4130T DC
    - 8GB DDR3
    - 1TB 7200RPM HDD
    - 1x1 802.11 Wireless Card
    - Steam Controller

649 dolar
    - Intel Core i5 - 4590T QC
    - 8GB DDR3
    - 1TB 7200RPM HDD
    - 2x2 802.11 AC
    - Steam Controller

749 dolar
    - Intel Core i7 - 4765T QC
    - 8GB DDR3
    - 1TB 7200RPM HDD
    - 2x2 802.11 AC
    - Steam Controller

• Kolay gelsin öncelikle 4-5 gündür ps4'den lan kablosuyla internete sıkıntısız bağlanıyordum dün gece lan kablosunu görmemeye başladı internet bağlantısını test ede tıkladığımda lan kablosu takın diyor acaba sorunu nasıl çözebilirim ? sorun sizce lan kablosundamıdır ? adsl'e takılı olan tarafı ps4'e takarsam düzelme şansı olurmu yoksa yeni bir lan kablosu şartmı ? azda değil 20 mt almam lazım tekrardan boş yere 30 lira masraf... Ve alırsam nasıl bir lan kablosu alıyım elektrikciden filanmı alıyım ket5,ket6 'sı filan var lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanua122

Kolay gelsin öncelikle 4-5 gündür ps4'den lan kablosuyla internete sıkıntısız bağlanıyordum dün gece lan kablosunu görmemeye başladı internet bağlantısını test ede tıkladığımda lan kablosu takın diyor acaba sorunu nasıl çözebilirim ? sorun sizce lan kablosundamıdır ? adsl'e takılı olan tarafı ps4'e takarsam düzelme şansı olurmu yoksa yeni bir lan kablosu şartmı ? azda değil 20 mt almam lazım tekrardan boş yere 30 lira masraf... Ve alırsam nasıl bir lan kablosu alıyım elektrikciden filanmı alıyım ket5,ket6 'sı filan var lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

CAT 6 kalbo alın ama 20 metrede kırılma olma ihtimali çok büyük.Hemen kablo almayın.Uçları bi kontrol etsin elektrikçi. İcabında söküp tekrar taksın uçları. Kabloyu mümkün mertebe kıvırmadan, katlamadan açarak kullanın.

• Selamlar beyler,
    BF4 icin psn adresim Eien06 dir. Eklerseniz sevinirim.

• Merhaba ben Fatih. psn leonsa41 eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoNSa

Merhaba ben Fatih. psn leonsa41 eklerseniz sevinirim.

Selamlar Fatih.PM atıyorum sana.
  • Günaydın arkadaşlar.

Beklenen o güzel gün geldi çattı. Hepimizi aynı çatı altında toplayacak güzeide oyun ELDER SCROLLS ONLINE için artık saatleri sayıyoruz. Bu tür oyunların artması dileğiyle.

Silinebilir

Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 8 Haziran 2015; 9:47:52 >

• Çok zevkli olacak
  • LawlietRyuzaki / Yiğit / 23 / bobiklawus

arkadaşımız aramıza katılmıştır. Hoşgeldin Yiğit. Whatsapp'a ekliyorum.

• Hoşgeldin
  • Günaydın,

Yeni arkadaşımız aramıza hoşgelmişş :D
  • Dayanamadik onsiparisle aldik Elder Scrolls u. Sabah kalktim indirme de tamamlanmis simdi saatleri saymak kaldi geriye. WoW dan sonra bakalim nabicaz:)

• Selamlar arkadaşlar.

Dün saatlerce Zenimax'tan mail bekledim. PC'de aldığım ESO kopyasını 15 euro fiyat ile ps4'e taşımıştım. (hem pc hem ps4 için hesabım var şu anda) Redeem kodu gelecek diye epey bekledim ancak kod gelmedi. ESO resmi forumlarını ve twitterı kurcalarken birisinin yazdığı "pc'den accountunuza girin ve billing history altına bakın" cümlesini görünce hemen pcyi açtım.Baktım ki redeem kod orada.

Kendi psn hesabıma redeem edemedim.Benim ESO için kullandığım mail ile PSN mailim farklı. Benim gibi transfer yapan 3 arkadaştan birisi kodu direkt kendi mailine redeem etmiş (TR PSN). Diğer arkadaşlardan birisi de aynı benim gibi redeem edememiş. Ancak daimi kardeşinin TR PSN'i üzerinden kodu aktifleştirmiş. Hemen ben de daimi psn kardeşimin PSN'ine girdim ve kodu redeem edebildim.

Gece 0:20'de başlayan DL sabah saat 10 civarı bitti. Toplamda 55 gb indirdi. (50 mbit hız ile 10 saat) Hayırlısıyla bu akşam bir giriş yapacağım.

Silinebilir

• :) benimki dün gece 12 de başladı ne durumda hiçbir fikrim yok :) umarım akşama inmiş olur
  • Merhabalar,

Dün gece tam saat 12'de oyuna girdik Deniz'le ve ilk izlenimlerim;

1) Grafiklerin çok kötü olacağını söylediler fakat öyle bir durum söz konusu değil en azından diğer Open World oyunlarına nazaran çok daha üst seviye diyebilirim.
    2) Karakter seçenekleri çok geniş, iyi düşünüp karar vermek gerekiyor. Ben Nord oldum,büyü vs gibi işleri sevmediğim için seçimimi bu yönde yaptım.
    3) İlk Conquest kısa sürüyor o sırada da oyunu benim gibi bilmeyenler için bir nevi Training olmuş.
    4) Karakteri beğenmediyseniz 8 taneye kadar seçebiliyorsunuz. Not: Makyajları oyun içerisinde belirli görevleri yaptıktan sonra ancak değiştirilebiliyor onun dışında değiştirilmiyor.

İlk kez bu tip oyun oynayacak olanlar ilk başta biraz zorlanabilirler şahsen ben zorlandım o kadar çok detay vs. var ki ilk başta kafa allak bullak oluyor.

Şimdilik bu kadar devamını benden daha fazla tecrubesi olanlar devam ederler ...

• oyunda herkes yüklendiği için başlangıç kasabasında biraz lag ve ekran atlamaları oldu. bunlar haricinde misssss. grafikler benim beklentimin üzerinde açıkcası. oyun güzel herkeşler alsın.
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.