Bildirim
Silinebilir (303. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
E3 basladi, gosterilen neyse daha dusuk grafikli gelecek simdiden hazirlayin kendinizi arkadaslar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar. Akşama ESO'da hepinizi bekliyorum. Parti isimleri Gamer's Room ESO 1 ve Gamer's Room ESO 2 olarak gözükecek. Boş olana girin. Guild davetlerinizi kabul edin. Guild bankası aktif hale gelecek.
-
Endonezya psnde yenidem Ea oyunlari indirimi var. Bf4,dragons age,Needforspeed vs.
Selam arkadaşlar. Yoğunluktan fırsat bulamadım.
E3 2015'ten çok güzel haberler ve oynanış videoları gelmeye devam ediyor. Satır başları ve oynanış videoları :
* FİFA 2016 'ya TÜRKÇE dil seçeneği geliyor. Geç bile kalındı maalesef. Text dosyalarını verin gönüllüler bile yapar bu işi.Atla deve değil.
* UNCHARTED 4 .. video anlatsın olayı.
* BATTLEFRONT
-
YENİ HITMAN
* THE LAST GUARDIAN geri döndü..
O sene bu sene! Sony'nin E3 konferansı eski bir duyuruyla beraber açılışını yaptı. Sony, 2007'den beri geliştirilmekte olan The Last Guardian'ı E3 2015'te yeniden tanıttı.
Liderliğini Fumito Ueda'nın yaptığı ekip tarafından geliştirilen The Last Guardian, oyun içi sahnelerle beraber kendini gösterdi. Oyunun bu videosunda yoldaşımızla beraber etkileşimimiz gösteriliyor. Oyun kapsamında yeri geldiğinde bizi düşmekten kurtaran dostumuza komutlar verebiliyoruz.
BSC
UBISOOOOOOOOOOOOFTTTT (aslında sevmem ama) GHOST RECON (deyince duracaksın ) WILDLANDS
-
Günaydın beyler. Hayırlı E3'ler hepinize :)
Battlefront manyakk olmus manyaaakkk aaaaaaaa kikikikiii
Muktideyken muziklerde olursa off off
Günaydın,
Battlefrontu bende cok beğendim, kesin alınacak oyun:) -
quote:
Orijinalden alıntı: Raskol
Günaydın,
Battlefrontu bende cok beğendim, kesin alınacak oyun:)
Al ama oynama sakin
quote:
Orijinalden alıntı: Zala_
quote:
Orijinalden alıntı: Raskol
Günaydın,
Battlefrontu bende cok beğendim, kesin alınacak oyun:)
Al ama oynama sakin
Günahımı alma kanka :D
Eskiye göre daha fazla girmeye çalışıyorum oyunlara. -
Selamlar arkadaşlar.
Dün bir nevi ramazan dolayısıyla kapaliyiz durumu olmuş.
E3 çoğu kişi tarafından begenilmemis, sönük geçiyor denmiş.Ancak açıklanan oyunlar bu kadar mi benlik olur bilemedim.
Tom Clancy serisine olan hayranlığım Division ve GR Wildlands ile zirve yapmış durumda.bu iki oyunun çıkacağı günleri iple çekiyorum.
Battlefornt ile BF serisine yeni bir bakış açısı gelmiş.Direkt olarak alınacaklar listesine girdi.
Her ne kadar whatsapp sebebi ile forumu boslasak ta aramıza katılmak isteyenler olursa pm atmaları yeterli.
Selam beyler iyi haftasonlari herkese. 1 haftadir yogunluktan dogru duzgun yazamadim. Dugun ve ev isleriyle ugrasiyorum. E3 videolarini izledim. Bence cok guzel oyunlar duyuruldu. Yeni tanitilan horizon ve ghost recon guzeldi. Uncharted 4 videosu mukemmeldi. Divison'i buyuk merakla bekliyorum, umarim beklentileri karsilar.
3 gun sonra cikacak Batman'in suan metacritic puani 91. Genelde batmobil oynanisi begenilmemis. Alip denemek lazim.
Dostum selam.Elder Scrolls Online aldın mi ? Epey kişi aldık oynuyoruz.
Batman çok iyi gelecek ama daha Origins bitmedi :/ bitirmeden buna baslayasim yok.
Payday de çıktı ,o oyun 4 kişi oldukça eğlenceli olur.
Günaydın herkese hayırlı haftalar bol kazançlar ... -
altuğ abi bf4 oynarmıyız ilerleyen zamanlarda ? ona göre satacağım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: serhax
altuğ abi bf4 oynarmıyız ilerleyen zamanlarda ? ona göre satacağım :)
Bf5 e kadar oynanir diyim:)
şuanda hangi tarata oynuyosunuz ? Daggerfall ? Ebonheart Pact ? Aldmeri Dominion? yeni başlıyorum.yardımlaşmayı seven bi guild arıyorum.aktif oyuncuyum yaş 27.istanbul
psn ıd: btrlpkosurgeli -
-
Selamlar arkadaşlar.
Dün ESO PvP'de bu patates levellerimizle müthiş keyif aldım. Demek ki biraz palazlansak neler yapıcaz neler
En kötüsü ise 4 tane Aldmeri arasında kalıp kahramanca direnmek ( aslında öncesinde kaçmaya çalışmak ama staminası biten at yüzünden attan düşmek ) ama kılıç darbeleri ile gözü yaşlı bir şekilde göçüp gitmek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X