Şimdi Ara

Silinebilir (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Not Today!

Serhan gönderdiğim don nasıl iyi dimi.

HAHAHAHA Efsane Efsane :) Çok Saol :)

Dün oynarken elektrikler gitti tadını alamadım :)
  • Biz de zindan girişinde seni bekledik.Gerçi ben çıktıktan sonra sen geldin de elektrik mi gitti yoksa ben ordayken sen gitmiş miydin bilemem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Biz de zindan girişinde seni bekledik.Gerçi ben çıktıktan sonra sen geldin de elektrik mi gitti yoksa ben ordayken sen gitmiş miydin bilemem :)

yok abi ben düştükten sonra bir daha gelemedim :)
  • Selamlar beyler.

Dünkü buluşmaya gelenlerin ayaklarına sağlık. Çok makara geçti.İlk kez buluştuklarımız olduğu gibi defalarca buluşup kendisinden bıktığım kişiler de var Ama napıyoruz ? Gidip kamil gibi resim koymuyoruz değil mi.

Diğer iki buluşmanın mekanları belli. Birinin tarihi de belli.Gelişmeler whatsappta.
  • siz de gelin bakim.
  • bence fotolar koyulmali ki herkes nasil kanka oldugumuzu gormeli ibret icin

Geyik bi yana guzel oldu kesinlikle tekrarlayalim

• Etkinlik varsa bende varım !

• Hayırlı ramazanlar beyler bi gün beraber eso oynayalım tek başıma takılıp duruyorum kaç gündür :D
  • quote:

Selamlar beyler.

Dünkü buluşmaya gelenlerin ayaklarına sağlık. Çok makara geçti.İlk kez buluştuklarımız olduğu gibi defalarca buluşup kendisinden bıktığım kişiler de var Ama napıyoruz ? Gidip kamil gibi resim koymuyoruz değil mi.

Diğer iki buluşmanın mekanları belli. Birinin tarihi de belli.Gelişmeler whatsappta.

:) Aynen abi çok güzel oldu... Yeni buluşma daha fantastik olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ylmz721

Hayırlı ramazanlar beyler bi gün beraber eso oynayalım tek başıma takılıp duruyorum kaç gündür :D

Sana da hayırlı ramazanlar . Kimsin kimlerdensin Yılmaz :) Ebonheart mısın ?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    breton kardeşim daggerfall dayım
  • Selam gençler günaydın,

Bu ne yaa buralar hep bir boş kalmış?? Ramazandan dolayı kapalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.

Selam gençler günaydın,

Olm ramazan , tatiller başladı vs derken azaldı sayı.Eylül başına kadar böyle geçer. Olsun biz aslında süper kankayız , hiper arkadaşız resimleri koymak için buluşmaya devam edelim olm Bu hafta sonu falan bir aksiyon daha iyi gider. The Game !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.

Selam gençler günaydın,

Olm ramazan , tatiller başladı vs derken azaldı sayı.Eylül başına kadar böyle geçer. Olsun biz aslında süper kankayız , hiper arkadaşız resimleri koymak için buluşmaya devam edelim olm Bu hafta sonu falan bir aksiyon daha iyi gider. The Game !

Haftaiçi akşam yapsak ya o organizasyonu :(

• Ramazan'dan sonra yapalım o halde.Ama 31 Temmuz zaten program var 31 Temmuz haftasından önce veya hemen sonra yapalım.

• Bir Hoşçakalın deme hakkı tanınmadan gruptan atılmışım o yüzden buradan arkadaşlara hoşcakalın hemen istedim. Düğün arefesinde Olduğum için çok sık aranızda olamadım ama whatsappdan herzaman katılmaya çalıştım grubuda sevmiştim ama fazlalık gözüktüm ki bir açıklama yada söz tanınmadan gruptan çıkarıldım yardımı olan arkadaşlar olmuştu teşekkür ediyorum esen kalın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın beyler.bu aralar bir bf sevdası bir xbox sevdası var kiminde.Sormayın gitsin ESO'da grubun ağır topları yanlız kaldı.Leveller arası denge fenalarda Bu akşam bi Cyrodill yaparız artık.

• Ohh xboxta ne bicim

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Ohh xboxta ne bicim

Kırılsın alcam olm
  • Günaydın arkadaşlar.

Ramazan'ın sonları, havalar sebebiyle yazın daha hemen başındayız. Eylül'e kadar bu yavaş tempo devam eder. Neyse ki hala oyuncu arkadaşlarla toplanıp epey bir oyun döndürebiliyoruz . Dünkü GTA'da tek başına kalmış terminatör arkadaşın , merdivenlerden yukarı çıkan düşmana karşı silahı doğrultup hazır bir şekilde beklemesi ve sonrası efsaneydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 10 Temmuz 2015; 9:16:33 >

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.