arkadaslar ilk defa live girdim the club keyiyle fakat birkac kez oynadıktan sonra bu hatayı almaya basladım sizce sorun nedir?
live sisteminin değiştiğini duymuştum artık live keyleri artık hangi oyun içinse sadece o oyunda çalışacağını duydum sebebi o olabilir
Bağlantıda hata var live'ın serverına bağlanırken sorun yaşıyorsun.Bi modeme reset at öyle dene. Sabah bende keyle girdim sf4'e ilk başta öyle dedi 2-3 denedim girdi.Birde bağlanırken çok uzun bekliyor.
quote:Orijinalden alıntı: tatbkath Bağlantıda hata var live'ın serverına bağlanırken sorun yaşıyorsun.Bi modeme reset at öyle dene. Sabah bende keyle girdim sf4'e ilk başta öyle dedi 2-3 denedim girdi.Birde bağlanırken çok uzun bekliyor. modemi resledim en iyisi bir daha denemek daha yeni kargodan geldi hevesim kursagımda kaldı
quote:Orijinalden alıntı: tatbkath Bağlantıda hata var live'ın serverına bağlanırken sorun yaşıyorsun.Bi modeme reset at öyle dene. Sabah bende keyle girdim sf4'e ilk başta öyle dedi 2-3 denedim girdi.Birde bağlanırken çok uzun bekliyor. işe yaramadı