Arkadaşlar, Gta 4 EFLC oyununa orjinal sahibim, bugüne kadar da sorunsuz online oynuyordum. Ancak son 3 gündür Games For Windows Live hesabıma bağlanmaya çalıştığımda update yapmam gerektiğini söylüyor ve indiriyor, sonrasında yüklemeye başlayacağı sırada bir hata alıyorum ve yükleme başlamadan kapanıyor. Windows 7 64-bit kullanıcısıyım bu arada. Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir acaba?
İlgili hatanın resmi:
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: h_ive3
Arkadaşlar, Gta 4 EFLC oyununa orjinal sahibim, bugüne kadar da sorunsuz online oynuyordum. Ancak son 3 gündür Games For Windows Live hesabıma bağlanmaya çalıştığımda update yapmam gerektiğini söylüyor ve indiriyor, sonrasında yüklemeye başlayacağı sırada bir hata alıyorum ve yükleme başlamadan kapanıyor. Windows 7 64-bit kullanıcısıyım bu arada. Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir acaba?
İlgili hatanın resmi:
Teşekkürler.
w7 var sanırım sende.xp modunda çalıştırıp güncelleme yaptır belki öyle olur.bu hata mesajından anladğım vista ve w7 de çalıştıramayacaksın.
Teşekkür ederim, şimdiye kadar sorunsuz çalışıyordu, yeni çıkan update'le böyle bir sorunla karşılaştım, zaten uyumluluk modunda windows 2000 seçili, aksi halde oyun çalışmıyordu. Çünkü steam üzerinden alınan gta oyunlarında böyle oluyormuş sanırım. Acaba bu sorunla karşılaşan başka biri yok mu ya da çözümünü bilen.
quote:
Teşekkür ederim, şimdiye kadar sorunsuz çalışıyordu, yeni çıkan update'le böyle bir sorunla karşılaştım, zaten uyumluluk modunda windows 2000 seçili, aksi halde oyun çalışmıyordu. Çünkü steam üzerinden alınan gta oyunlarında böyle oluyormuş sanırım. Acaba bu sorunla karşılaşan başka biri yok mu ya da çözümünü bilen.
uyumluluk modunu xp yap çünkü 2000 xp den ve 2003 den daha eski.
Yalnız o oyunun uyumluluk modu, oyunun uyumluluk moduyla programın bağlantısı var mı ki?
quote:
Yalnız o oyunun uyumluluk modu, oyunun uyumluluk moduyla programın bağlantısı var mı ki?
olmaz olurmu :D
Olmazmış, uyumluluk modunu windows xp sp3 yaptım sorun düzeldi, teşekkürler :D
ben street fighther x tekken'i torrent den ındırdım ınternetten bı arkadastanda key aldım yalnız online girişini yapdıktan sonra update etmiyor hata veriyor .. windows xl sp3 yapdım uyumlulugu yıne aynı... napmam gerek.
Games for Windows: Updates for Windows 7 güncellemesini Microsoft'un sitesinden indir.Sorunun düzelir.
bende de güncelleme yaparken bu hatayı verdi
Yardım Edin Bendede Aynısı Var ve windows sp3 yapamıyorum özelikleri deyince sadece dijital imza filan çıkıyor yardım edin lütfen :( :(
quote:
Orijinalden alıntı: devaneli19
bende de güncelleme yaparken bu hatayı verdi
bu hatayı nasıl çözdünüz acaba? bende windows 10 var ve steam üzerinden gta4 oynayamıyorum aynı bu hata çıkıyor Games For Windows Live kurulumunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme