Bildirim
Gamesatış bilgisi olan bakabilir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oxi abinin sponsorudur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
normal kodlarkısmından gireceksin -
Merhaba,
Ne tarafa bakalım?
İyi günler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rp satın al gibi birşey var mağazada sol en üstte. ordan epin kısmından gireceksin -
Hayır e-pin vermediler başka bi kod verdiler. Onu gamesatis sitesinde bi yere yazıp e-pin alacakmisim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağaza - En üstteki rp satın al - En alttaki ismini hatırlamadığım (e-pin gir gibi bir şeydi)
Sırasıyla
quote:
Orijinalden alıntı: Roxio
Mağaza - En üstteki rp satın al - En alttaki ismini hatırlamadığım (e-pin gir gibi bir şeydi)
Sırasıyla
Diyorum ki e-pin vermediler. Gamesatis sitesinde kullanacagim kod verdilerr.
quote:
Orijinalden alıntı: szk58
quote:
Sırasıyla
O kod, satış kodu. Oralarda bir yerlerde alta kaydırma yeri olur. Aşağı yönde ok işareti gibi bir simge olur. Ona basınca E-pin görünmesi lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: The Wild Bunch
quote:
Orijinalden alıntı: szk58
quote:
Sırasıyla
O kod, satış kodu. Oralarda bir yerlerde alta kaydırma yeri olur. Aşağı yönde ok işareti gibi bir simge olur. Ona basınca E-pin görünmesi lazım.
Aynen gamesultanda öyleydi. Ama şimdi ben Mobilden satın aldım ve kod telefonuma geldi. Gireceğim yeri bulamıyorum deli oldumm..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X