Şimdi Ara

Gamesatış bilgisi olan bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobil ödemeyle rp alacaktim ödemeyi yaptım. Kod verdiler bubkodu e-pin kısmına yazacakmisim ama bulamadim o kısmı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oxi abinin sponsorudur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal kodlarkısmından gireceksin
  • Merhaba,

Ne tarafa bakalım?

İyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rp satın al gibi birşey var mağazada sol en üstte. ordan epin kısmından gireceksin
  • Hayır e-pin vermediler başka bi kod verdiler. Onu gamesatis sitesinde bi yere yazıp e-pin alacakmisim...

• Mağaza - En üstteki rp satın al - En alttaki ismini hatırlamadığım (e-pin gir gibi bir şeydi)

Sırasıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Mağaza - En üstteki rp satın al - En alttaki ismini hatırlamadığım (e-pin gir gibi bir şeydi)

Sırasıyla

Diyorum ki e-pin vermediler. Gamesatis sitesinde kullanacagim kod verdilerr.

• quote:

Orijinalden alıntı: szk58

quote:

Mağaza - En üstteki rp satın al - En alttaki ismini hatırlamadığım (e-pin gir gibi bir şeydi)

Sırasıyla

O kod, satış kodu. Oralarda bir yerlerde alta kaydırma yeri olur. Aşağı yönde ok işareti gibi bir simge olur. Ona basınca E-pin görünmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

quote:

Orijinalden alıntı: szk58

quote:

Sırasıyla

O kod, satış kodu. Oralarda bir yerlerde alta kaydırma yeri olur. Aşağı yönde ok işareti gibi bir simge olur. Ona basınca E-pin görünmesi lazım.

Aynen gamesultanda öyleydi. Ama şimdi ben Mobilden satın aldım ve kod telefonuma geldi. Gireceğim yeri bulamıyorum deli oldumm..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.