Şimdi Ara

IB Hakkında Bilgisi Olanlar Bakabilirler Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IB okumak için 9 ve 10'da hazırlık okumak zorunlu mu? Yoksa 10. sınıftan 11'nci sınıfta IB'ye geçiş yapılıyormu?

• İb ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İb ne?

Not: Küfür olanından değil soru olanından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IB=Uluslararası Bakalorya programı

• Bizim okulda 9 dan 10 a geçince bizim sınıftan bir öğrenci kendi isteğiyle UB programına geçti. Fakat 10.sınıftan 11.sınıfta IB ye geçilmiyor. Prep IB okumak zorunlu benim bildiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1u2i3o4

Bizim okulda 9 dan 10 a geçince bizim sınıftan bir öğrenci kendi isteğiyle UB programına geçti. Fakat 10.sınıftan 11.sınıfta IB ye geçilmiyor. Prep IB okumak zorunlu benim bildiğim

Eyvallah hocam SAT'a kaldık.
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Ben 11-12'de okumuştum IB. Herhangi bir aşama falan olmadan, programa katılım ücretini verip girmiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cloudz0m kullanıcısına yanıt
    Okulla alakalı ben 9 dan sonra almadıklarını biliyorum.Ücret konusu nedir bilgilendirebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 12 Kasım 2016; 17:44:11 >
  • 1u2i3o4 1 kullanıcısına yanıt
    IB diploma programı 11-12'de yapılıyor. 2 tane sınav dönemi var, eğer diğerini secmisse okul 10-11 de yapabilir. Sizin 9 dediğiniz hazırlık programı anladığım kadarıyla ama o zorunlu değil yani. Ücret de okuldan okula değişir belki bilmiyorum ama programa giriş paralı. 1000 sterlin falandi seneler önce sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.