Şimdi Ara

GamesCom (19-23 Ağustos) Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
22.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fuar netten canlı yayınlanacak mı? Yayınlanıyorsa sizden bağlantıları alalım...
  • http://granturismo-turkey.blogspot.com/
    Burdan izleyebileceğiz...
  • Biz sana baglanti verecez sen bize ne verecen?

Veririrm sana simdi baglantiyi gorursun gununu

Uzay baglantisi saglandi Alyenlerle onlar gonderecke baglantiyi...Canli izleme yeri yok belki UK PS sitesi verebilir. Hadi dagilin
  • Alienlardan gelecekse hayırlı gelmez biz yine kendi uydumuzdan izleyelim...
  • Ben büyük ihtimalle IGN'den izlerim gibi... Bu arada blog'u da boşladık, hafta içi bir bakalım. Yazılarını ve resimlerini bekliyoruz Uğur bey
  • Sen yarını bekle.Yarından sonra kopabilirim...
  • Kim ugur mu yazi yazacak o klavye mouse tutmasini bilmez..

Big Bang a son 35 saat kusuratlisi
  • GT5 ile ilgili bişeyler olurmu sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nGo

Kesinlikle E3 döneminde yaşadığım heyecanı tekrar hissetmeye başladım. O gece canlı izlerken tartışmada yapıyorduk arkadaşlarla değerlendirmeler vs. çok keyifli oluyor.
    Umarım yine canlı izleyebiliriz.

Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Okul açılar oyunlar çıkar
    İş başlar oyunlar çıkar..
    Okul biter ne oyun var ne bişey
    İş biter oyun kıtlığı öff be

içimi boşalttım birden

Elin gavuru oyunları da kendi tatiline göre ayarlıyo, böylece biz de okulun, işin gücün ortasında yeni çıkan oyunlarla karşı karşıya kalıyoruz.
    Bikaç tanesi yaz tatiline özellikle ramazanda çıksa kötü mü olurdu yani?

Neyse iyiki bu Almanya da yapılıyo en azından uçuk saat farkları olmaz bu defa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 17 Ağustos 2009; 12:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Yarın akşam 8'de şov var.Şova hazırlıklı olun...Bu arada 19 ağustos değil 18 ağustosda başlıyor fuar..

almanya ile 2 saat değil 1 saat fark olması gerek yani Türkiye saati ile 19.00' da sony konferansı başlar
  • Evet ardacım öyleymiş saat 19.00 da herkes pc'nin başında olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Okul açılar oyunlar çıkar
    İş başlar oyunlar çıkar..
    Okul biter ne oyun var ne bişey
    İş biter oyun kıtlığı öff be

içimi boşalttım birden

Elin gavuru oyunları da kendi tatiline göre ayarlıyo, böylece biz de okulun, işin gücün ortasında yeni çıkan oyunlarla karşı karşıya kalıyoruz.
    Bikaç tanesi yaz tatiline özellikle ramazanda çıksa kötü mü olurdu yani?

Neyse iyiki bu Almanya da yapılıyo en azından uçuk saat farkları olmaz bu defa..

aslinda adamnlarin stratejisi iyi dusunsenize yaz aylarinda cogu insan tatile cikiyor ve para 0 geri geliyor adamlarda
    "aha simdi cocuklar okula gidecek sonra eve calismaya gelecek yani para felan harcamazlar , e calisan insanlarda yaz ayinda az calisiyorlar yada hic onlarda calismaya basliyacaklar ohooo bizde eylul den mayisa kadar oyunlari pompalayalim " + bu adamlar icin en buyuk para kazanma sansi aralik ve ocaktir cunki semester tatili ve cogu calisan evde oturur o zaman ne olur haydiiiii ps3 "

• O degil de bu fuar E3 gibi degil.1 ya da 2 gün tam emin degilim oyun firmaları tanıtımlarını yapıyor diger günler isteyen herkes gidip oynayabiliyor.Çok kıskandım be.
  • aslinda kalkip gitmek lazim. ah su cash sikintisi olmasa tur bile duzenlerdim boyle fuarlara
  • ign, gamespot falan veriyormu fuarı?

vermiyorsa castinde kesin vardır.
  • Bu fuarda da önemli duyurular yapılmazsa kaybeden biz değil,Sony olur.
  • Bu fuar çok heycanlı olucak MS vs Sony :) Fuar başladıgında canlı gösterilecegi siteyi burdan link atarsanız iyi olur yasak degilse.
  • ms bu fuar da sony nin yanından geçemez bi ms in listeye bak bide sony nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melo#15

ms bu fuar da sony nin yanından geçemez bi ms in listeye bak bide sony nin

E3 'de yaptıkları yetti bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.