Şimdi Ara

GamesCom (19-23 Ağustos) Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
22.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Orijinalden alıntı: Melo#15

ms bu fuar da sony nin yanından geçemez bi ms in listeye bak bide sony nin

E3 'de yaptıkları yetti bence

Adamlar ağızlarıyla kuş tutsa da yaranamaz sony öyle bi fan kitlesi yaratmış ki adamlar ara ara kış uykusuna da yatsalar bilinçaltlarındaki sony aşkı depreşio.

E3 ü o yüzden kimse hatırlamaz bu gibi anlarda

• E3'de ne oldu ki?Evet microsoft tek konsolu xbox360 ile fuarda daha ön plandaydı.Ama sony sadece ps3 alarak ele almazsak diğer konsolların tanıtımı ve oyunları ile gayet iyiydi.Yani kısacası diyorum ki Abartmayın...
  • E3, E3 diyorsunuz, Allah aşkına ne vardı E3'te? Benim hatırladığım karanlık demolar, arcade şüpheleri üst seviyede bir Forza, Natal ki henüz yapılabileceği bile belli değil, Milo; o da sonradan sahte bir görüntü olduğu ortaya çıktı. Allasen ne vardı 360 adına E3'te, biz mi göremedik, sizler gece görüşlü dürbülerle mi izlediniz de bizden farklı şeyler gördünüz? Resmen şehir efsanesine çevirdiniz şu konsolu yahu, paso vaat, paso reklam, paso hikaye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

E3, E3 diyorsunuz, Allah aşkına ne vardı E3'te? Benim hatırladığım karanlık demolar, arcade şüpheleri üst seviyede bir Forza, Natal ki henüz yapılabileceği bile belli değil, Milo; o da sonradan sahte bir görüntü olduğu ortaya çıktı. Allasen ne vardı 360 adına E3'te, biz mi göremedik, sizler gece görüşlü dürbülerle mi izlediniz de bizden farklı şeyler gördünüz? Resmen şehir efsanesine çevirdiniz şu konsolu yahu, paso vaat, paso reklam, paso hikaye...

Biraz alienvari bir mesaj olmuş...
  • Cidden ne çabuk untmuşsun sen de? Alan Wake ve Splinter Cell devamlı karanlık sahnelerdeydi. Oyunda karanlığa başvuran adam bence grafiklerine güvenmiyordur, yapıyorsan karanlık tema ışıklandırmayı abart o zaman, e o da yok. Ama üstüne Uncharted 2 videosunu izledik, nasıldı, cıvıl cıvıl grafikleri deli gibi draw dintance'ı. Oyununa güvenen ortaya böyle koyar oyununu. Kaç ay oldu hesapta her hafta bir rapor hazırlayıp oyundan bekleyenlerini haberdar edecekti Turn 10, ne oldu iki yolla işi bitirdiler. En son Nordsclifie Carusell virajı rezilliğinden sonra artık resim de vermeye korkuyorlar...
  • Hoca sakin.Yarın akşama hazırla kendini.Transa geçeceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Orijinalden alıntı: Melo#15

ms bu fuar da sony nin yanından geçemez bi ms in listeye bak bide sony nin

E3 'de yaptıkları yetti bence

Adamlar ağızlarıyla kuş tutsa da yaranamaz sony öyle bi fan kitlesi yaratmış ki adamlar ara ara kış uykusuna da yatsalar bilinçaltlarındaki sony aşkı depreşio.

E3 ü o yüzden kimse hatırlamaz bu gibi anlarda

Gecenin etkisiyle tam olarak anlayamadım dediklerinizi, kusura bakmayım ama ben MS lehinde demiştim onu. Sony ile kıyasladığımız zaman MS daha iyiydi bence, yoksa ahım şahım şeyler göstermedi iki taraf da. Ha tabi bu yeni kontrolsüz, kontrol projelerini saymazsak ki bence daha somut örnekler lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Hoca sakin.Yarın akşama hazırla kendini.Transa geçeceğiz...

Ben yavaştan havaya girdim farkına varmış olman lazım. Artık yarına bomba gibi bir gün olacak, gündüz işi gücü bir halledeyim artık yarına bakarız beraber. Hatta diyorum ki PSN'den takılırken, beraber takip ederiz. PS3/PC aynı anda açık olur. İsteyene PS3 Eye ile yayın da yaparım. Sen sabahtan gidip bir kulaklık al, artık yarın zurnanın zırt dediği deliğe basacak Sony...
  • Burdanhttp://www.justin.tv/schnuffel yildizli yere j-u-s-t-i-n.tv yazin ve burdanhttp://tv.esl.eu/de/esltv_stream/stream/55-flv-free canli olarak izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Z-G-U-R -- 18 Ağustos 2009; 11:06:29 >
  • en çok beklediğim oyun fifa10...

bu arada DH video ekibi neden fuarda değil abi
  • Fuar 18imi, 19unda mı başlıyor?
    Başlıkta 19 yazıyor, konunun içinde 18.
  • Halka açılış 19 fuar dün başladı bugün sony konferansı var saat 19:00da
  • Benim için God of War III kafi.:D
  • 19 da burdayım modern warfare 2 den bişeler yayınlarlar inş.

ayrıca yukarda link yollayan arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 18 Ağustos 2009; 12:29:28 >
  • sony fuara kendini çok kaptırmış anlaşılan
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/12298187.asp?gid=229
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Cidden ne çabuk untmuşsun sen de? Alan Wake ve Splinter Cell devamlı karanlık sahnelerdeydi. Oyunda karanlığa başvuran adam bence grafiklerine güvenmiyordur, yapıyorsan karanlık tema ışıklandırmayı abart o zaman, e o da yok. Ama üstüne Uncharted 2 videosunu izledik, nasıldı, cıvıl cıvıl grafikleri deli gibi draw dintance'ı. Oyununa güvenen ortaya böyle koyar oyununu. Kaç ay oldu hesapta her hafta bir rapor hazırlayıp oyundan bekleyenlerini haberdar edecekti Turn 10, ne oldu iki yolla işi bitirdiler. En son Nordsclifie Carusell virajı rezilliğinden sonra artık resim de vermeye korkuyorlar...

Diğer söylediklerinize karışmam ve tartışmam ancak bir oyunun karanlık olması grafiklerinin kötü olmasındandır diyorsanız çok ilginç olur gerçekten.Alan Wake karanlıktı evet ama ışıklandırma müthişdi elfeneri örneğin.SC in hiçbir eksiği yoktu grafiksel olarak bana göre patlamalar,parçalanmalar ve kaplamalar çok iyi görünüyordu.Ha evet Uncharted 2 ikisindende müthiş görünüyordu helikopterli sahne örneğin ancak sonuçta o oyunun bütçesiyle SC ve AW bütçesi karşılaştırılamaz bence.Sony iyi iş çıkartmış bu bir gerçek ancak büyçe olarak aynı kulvarda değiller o yüzden Splinter Cell de şu yok Uncharted 2 de var demek çok yanlış olur diye düşünüyorum.

• @SolidRock

Hocam Sizin bu xboxla ne alıp veremediğiniz var anlayamadım? Neymiş şöyleymiş, neymiş böyleymiş... SONY_55 bile size sakin olmanızı söylüyorsa; ben sizin mesajlarınızda art niyet ararım.

Benimde xbox fanı olduğumu düşünmeyin. Dün 1 bugün iki sizin için mesaj atıyorum; diyeceksiniz ki xbox fanı mısın? Hayır değilim, aksine GT5 ve PS3 Slim çıkınca para denkleştirip PS3 almaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

buradan: http://www.ea.com/blogs/gamescom

sadece kendi konferansınımı veriyo ea yoksa diğerleride dahilmi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.