Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Batman: Arkham City (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Oziko

Aslında tam olarak kıramadı...Çizgi roman uyarlaması bir oyun...Batman çizgi romanlarından uyarlanmış bir seri...Film oyunlarında hala pek bir gelişme yok...Ancak bu oyun çizgi roman oyunları kötü olur tabusunu gerçekten kırdı ;)

Sonuçta Marvel'de bir çizgi roman şirketi ama oyunları film oyunları olarak geçiyor. Batman de DC Comics'in yarattığı bir eser ve Marvel'e karşı azılı bir düşman. Ancak hiç bir zaman DC Comics'in oyunlarından iyi inceleme alamadı. Yani iki kulvarda da tabusunu kırmış oldu aslında Batman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 26 Ağustos 2011; 21:12:34 >
  • Gamescom'un en çok bklediğim oyunu
  • bu şehir acaba nasıl bu hale geldi önemli olan o bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RR3

bu şehir acaba nasıl bu hale geldi önemli olan o bence :D

Aslında burası GOTHAM CITY'nin bir parçası...Arkham Asylum oyunu sırasında tımarhanenin müdürü olan Sharp Arkham City sırasında Belediye Başkanı oluyor...Batman'inde suçluluları teker teker Blackgate hapishanesine ve Arkham'a doldurmasıyla kontejyan kalmıyor...Bunun üzerine bizim belediye başkanı şehrin bir kısmını açık bir hapishaneye çeviriyor ve suçluları oraya yığıyor...Bu hapishanenin başınada Hugo Strange'i koyuyor...Böylece işler kontrol edilemez bir durum kazanıyor...Artık devamı ekimde gelecek :))))
  • Yapımcı firmadan A, city den sonra dark nıght temalı bir oyun olursa süper olur
  • Ben birşeyi merak ediyorum geçen sene God of War 3 ps3 e çıktığı zaman konsolun gücünün sadece %60 ını kullandığını ve ps3 ün hala çok güçlü olduğunu söylemiştiniz.Peki;

1-Bu bir sene içerisinde oyunlar grafiksel açıdan bu kadar gelişti mi?
    2-Yoksa firmalar pc ile konsol uyumunu sağlamak için optimizasyonda mı bir sıkıntı yaşıyorlar?
    3-Bunun arkasında daha başka bir neden mi var?
  • hakkında bu kadar yazılan çizilen oyun görmedim, mw3 bf3 haberlerini geçti neredeyse oyun çok iyi duruyor ve bütün sitelerden 90 üzeri puan alacak belli, bağıra bağıra iyi oyun geliyorum diyor
  • Gayet güzel görünüyor. Bazı oyunlardaki gibi yenilik yapacağız diye saçma sapan şeyler ekleyip batırmamışlar.
  • İlk oyun çok güzeldi oyna oyna insan sıkılmıyodu. 2.oyununda ilkinden aşağı kalır bi tarafı olmadığını video aracılığıyla görmüş olduk
  • great
  • Arkadaşlar herhalde serverlerde sorun var çünkü vido oynatılırken donuyor internet hızım 10 mbit olduğu halde
  • Öncelikle selam 2 şey istiycem sizden bi turlu bulamadım.
    1) Videonun en başındaki müziğin adını soyler misiniz :D
    2) Batman nın videosunun başladığındaki videodaki müziği soyler misiniz? :D

Zaten oyuna soylenecek söz yok mukemmel bir oyun olacak.
  • oyun gayet güzel ve keyifli görünüyor
  • çok güzele benziyor. oynayacağım çıkınca.
  • merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

merakla bekliyorum

herkes bekliyo
  • Afederseniz geriliğimi bağışlayın bu oyunda joker abisi Two-Face oyunda bizi bekliyormu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.