Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox 360'ım ve eski bir masaüstü bilgisayarım var. fps ve stateji oyunlarında konsol pc'nin eline su dökemez bana göre. mouse, klavye ile oynamak hem daha çok zevkli geliyor, hem de daha başarılı olunabiliyor. konsolda bilmem kaç saat fps oynamama ve çok da iyi oynamama rağmen ne pc'deki kadar zevk alamıyorum, pc'deki kadar da seri oynayamıyorum.
  • Oyun muhteşem ona lafım yok zaten çıktığında alacağım ps3 sahibiyim ama bu oyun pcde oynanır. 64 kişi süper ama;
    jet ile bir uçtan bir uca gitmek uzun süreler alıyorsa 64 kişi az gibi geldi. Jet la bu borumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.cetin

Oyun muhteşem ona lafım yok zaten çıktığında alacağım ps3 sahibiyim ama bu oyun pcde oynanır. 64 kişi süper ama;
    jet ile bir uçtan bir uca gitmek uzun süreler alıyorsa 64 kişi az gibi geldi. Jet la bu borumu?

Aynen banada öyle geliyor, BC2 haritaları videolardan gördüğüm kadarıyla bile çok büyüktü ama sanırım nokta nokta ilerleniyordu. BF3'te böyle olmassa 64 kişi gerçekten az gelebilir, 100 falan olaymış bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Emre.cetin

Oyun muhteşem ona lafım yok zaten çıktığında alacağım ps3 sahibiyim ama bu oyun pcde oynanır. 64 kişi süper ama;

Aynen banada öyle geliyor, BC2 haritaları videolardan gördüğüm kadarıyla bile çok büyüktü ama sanırım nokta nokta ilerleniyordu. BF3'te böyle olmassa 64 kişi gerçekten az gelebilir, 100 falan olaymış bari.

Öyle diyoruz ama 64 kişi ile bile sistemin anasını ağlatır 100 kişi ile çok daha fena olur.

• Ya bi bf3 için bukadar boyle ps leri satıp atmayın ya :D ps lerinde guzel oyunları var

Bf1943
    rdr udnm
    :D

Tabi bu oyun icin bende oyunlarımı satıcam o ayrı
  • Mactavish-
    neden boşa yazayım ki ,önce benim cevap verdiğim arkadaşın yorumu oku ...

1. yüksek frame kişiden kişiye değişmez oyun dünyası yüksek frame'nin oyundaki akıcılığını kabul etmiştir.öyle olmasa firmalar bununla övünmez...
    2. ses kartı ....istediğin kadar iyi hoparlör tak ses kartı kaliteyi belirleyen etmenler arasındadır, tekniğinden bahsetmek istemiyorum şimdi...
    3.ben gamepadla sıkıntı yaşarsın demedim .gamepad 'ı neredeyse hergun kullanan biriyim....ayrıca büyük ekran karşısında en ideali neden gamepad olsun ki klavye mause düzeneğini uzak bi yere ayarla süper bi koltugun olsun gayet rahat olursun...videolar var youtube'da izle ...
    4.bu ucuz oyun meselesini kıyas yaparak izah ettim anlamamışsın sanırım ...neticede her iki tarafta daha ucuzlar var ama genel olarak ucuz oyunlar pc'de mevcut...

kendinize göre yorum yapmayın genele göre yorum yapın...
  • Offf ya hala vidı vıdı yapıyorsunuz görüyoruz game pad ile adam vurcam diye yattığınız yerden fıtık oluyorsunuz .Fps dışındaki bütün oyunlar game padle çok zevkli oynanır ama fps hele bf asla oynanmaz yapabiliyorsanız donanım haberden bc2 için 20 kişi toplayın biz pc de 3 kişi olucaz nefes bile alamassınız oyunda bu kadar net.Daha dün gece arkadaşımda izliyorum ps3 te bc2 oynuyor paraşütle bi tepeye indi yandan yürüyor napıyon sen dedim soteme gidiyorum dedi olum bırakmazlar oraya gidemessin dedim burası konsol bak nasıl gidiyorum dedi elini kolu sallaya gitti 10 dakka takıldı orda yuh dedim pc de ordan kafanı çıkaramassın head alırlar adamı.Helikopterler havada cirit atıyor ne mümkün roket atmak tracer atmak.Neyse laftan anlamıyorsunuz fps oyunu pc de oynanır okadar.
  • @Offf ya hala vidı vıdı yapıyorsunuz görüyoruz game pad ile adam vurcam diye yattığınız yerden fıtık oluyorsunuz .Fps dışındaki bütün oyunlar game padle çok zevkli oynanır ama fps hele bf asla oynanmaz yapabiliyorsanız donanım haberden bc2 için 20 kişi toplayın biz pc de 3 kişi olucaz nefes bile alamassınız oyunda bu kadar net.Daha dün gece arkadaşımda izliyorum ps3 te bc2 oynuyor paraşütle bi tepeye indi yandan yürüyor napıyon sen dedim soteme gidiyorum dedi olum bırakmazlar oraya gidemessin dedim burası konsol bak nasıl gidiyorum dedi elini kolu sallaya gitti 10 dakka takıldı orda yuh dedim pc de ordan kafanı çıkaramassın head alırlar adamı.Helikopterler havada cirit atıyor ne mümkün roket atmak tracer atmak.Neyse laftan anlamıyorsunuz fps oyunu pc de oynanır okadar.

yukardaki mantığa bak sanki oyunun online ı multiplatform sanki konsolda oynayalarla pc ciler kapışacak hem merak etme biz gamepadla oynarken fıtık falan olmuoruz televizyon koltuğuma yaslanıyorum rahat rahat oynuyorum o mouseları bıze versınler balalım ne oluyo ama sen o ekıınle gamepadı al bakalım sliahı doğrultabilecek misiniz bu kadar açık ama pc cileride anlıyorum bu oyun umutları oldu witcher 2 ile bunun dışında pc icin özel doğru düzgün oyun yok büyük beklenti içinde oluyo insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

yukardaki mantığa bak sanki oyunun online ı multiplatform sanki konsolda oynayalarla pc ciler kapışacak hem merak etme biz gamepadla oynarken fıtık falan olmuoruz televizyon koltuğuma yaslanıyorum rahat rahat oynuyorum o mouseları bıze versınler balalım ne oluyo ama sen o ekıınle gamepadı al bakalım sliahı doğrultabilecek misiniz bu kadar açık ama pc cileride anlıyorum bu oyun umutları oldu witcher 2 ile bunun dışında pc icin özel doğru düzgün oyun yok büyük beklenti içinde oluyo insan.

Bakın kendide kabul etti mouse ile gamepad in kıyaslanamayacağını.Mous un olduğu yerde gamepadcinin şansı olmaz. Bu vatandaş xbox a mouse takıldığını,o elindeki gamepadle takla atarken elin adamının haksız rekabetle üst üste head attığının farkında değil.Sonrada pad le ne oynayanlar var diyorlar gülüyorum. Komik olmayı göze alarak hala bir fps oyununda pad i övenler artık komikliğin bir üst evresine geçiyorlar.

• FPS = klavye+mouse. Bunun tartışmasını yapmam bile PS3'te o kadar saat BC2'de oynadım MW2'de KZ2-3'te ama PC'de monitöre kitlenip klavye ve mouse ile aldığım zevki ve hızlı oyun yapısını konsolda bulamıyorum, gamepad ile o kadar iyi FPS oynamama rağmen. FPS'nin ana vatanı PC'dir. Zaten FPS konsolda oynanır diyen yeni nesil konsollarla FPS oynamaya başlamıştır(hoş ondan önce konsolda FPS yoktu zaten). Gamepad ile futbol, yarış oyunu falan iyi oynanır ama FPS oynanmaz.
  • xanty eleman gamepadi öven bi cümlemi bulabilir misin lütfen anlayışınıza şaşıyorum hadi bul Allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAEKE -- 27 Ağustos 2011; 16:56:35 >
  • konsolda Fps oynanmaz diye biye genelleme yanlış olur ha pcde daha zevklı veya konsolda daha zevklı oynanabılır dıye bı yaklaşım olabılır bu kışıden kışıye gore değişir ilk doom zamanında bilgisayarım vardı o zaman mouse la oynanmıyodu oyun sonrda dıger oyunlar geldı mouse la hepsini zevkle oynadım gercekten sımdıde gamepadle oynuyorum ısteyen ıstedıgı platformda oynasın bence ama cok ıddıalı yaklasımlardan kacınılmalı konsolda fps oynanmaz dıyen arkadaşlar cıkan fps oyunları konsollara ne kadar pcye nekadar satmış bıraz arastırsınlar lutfen yoksa konsola bu oyunları alan arkadaşlar bunları oynamayıp duvara mı asıyolar rakamlar çok açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ali1903kemal

Sanırım senin dünya'dan haberin yok xbox 360 orjinal kolunu ufak bir aparat sayesinde pc bağlanıyor ve yeni çıkan ekran kartlarını'da hdmi ile lcd tv bağlayabiliyorsun yani tıpkı konsolda oyun oynar gibi pc'de aynı rahatlıkta oynaya bilirsin tabiki mükemel grafikler eşliğinde istediğin taktirde kılavye ve mouse ikilisinide kullanman ayrıca + tarafı

Konsolların tek bir artısı var oda oyunları yoksa pc açık ara ezerdi aynı oyunlar pc'lerede çıksaydı

o aparat bu aparat yok şunun işlemcisi az yükselt .... vs bunları duyunca sinirim geliyo hergün yeni bir işlemci yeni aparat geliyo wallah yazık yahu bune abi
    grafik ben pek ilgilendirmiyo kardeş çünkü pc de hiç oyun oynamam oynadıgım zamanlarda hemen sıkılr ps3 ün başına arkadaslarımın yanına
    BEN PC Yİ FACEBOOK,HABER ,DH,BEŞİKTAŞIM İÇİN KULLNAIRIM ÇÜNKÜ PC BUNU İÇİN VAR
    TABİİKİ BENİM GÖRÜŞÜM

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Konsol kullanıcılarının uzanıyorum yatağa rahat rahat oynuyorum lafı bana çok garip geliyor bir fps oyunu için. Mario mu oynuyosunuz yahu ? Hayır bende ps3 te var ancak fps yi o kolda oynamayı aklımın ucundan dahi geçiremiyorum. Şimdi diyecekler biz o kolla şöyle yapıyoz böle yapıyoz. Geçeceniz o işleri . Pc ye takın o kolu sonrada girin bi server a , bakın neler oluyo Adamı alnının çatısından nasıl mıhlarlar görürsün ozaman.

Battlefield yatağa uzanılıp oynanacak bir oyun değildir kimse kusura bakmasın. Pes oynuyom fifa oynuyom dersin saygı duyarım ama fps olmaz.

işten gelmişin yorgunsun elini yüzünü yıkamışın yemek yemişsin ....vs falan geçiyosun ps3 ün başına yataga uzanıyosun hem dinleniyor hemde oynuyosun bide ben yatarak dikkatımı daha çok topluyorum sadece ellerim ve beynim calısıyor ulaaan zaten gün boyu çalışmış vücut dinlensin dimi ben oturarak oynadım tamam iyi güzelde işten gelen bir adam için belli zaman sonra o bel nolur biliyosun kafan agrır en fazla iki saat oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

ali1903kemal

2011 yılındayız haberin olsun ...senin o konsolunda ki rahatlıgını göreli uzun zaman geçti...yatağa uzanıp fps oynamakta özellikle pc oyuncusuna ters.. ekrana gömülüp oyuna adapte olmak kadar güzel bi şey yok...uyuklayarak fps oynamak zevkli olsaydı büyük lcd'min karşısında gamepad takar pc'de de oynardım...konsolda exc oyun var başka hi. bi rahatlık yok...

konsolda ex oyunlar var çok iyi
    pc kullanıcısın çoğu kambur olmuştur herhalde benim gibi ps3 basında 5 6 saat ortalama geçiriyorsa pc oyuncusu
    hiç bir rahatlık yok mu ps3 her zaman konsoldan farklıdır
    karşıkı dagada hep aynı ağaçlar vardır ama içlerinde birtanesi aralarında sivrilir taaa o uzak mesafeden o güzel ayrıntıyı görürsün bizim muhabeette böyle işte biz farklıyız kardeş sen pc ne dewam klasik olmaya dewam
    zaten tr de konsol çok yaygın deil biliyoruz yani kabul ps3 sadce pes için kullanılır ben cod oynadıgımda ps de arkadaslarımın agzı açık kaldı ama onlar oynayamzyız bi dediler ''pc ye dewam o daha kolay'' demedilerde onu ima ettiler
    HERKES OYNUYO PC DE CALL OF BATTLEFİELD
    BIRAKDA FARKIMIZ OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

:::LOSTPLANET::: KARDEŞ
    olmaz abi yemez klavye uzunmuş yemez konsol tadı vermeeez neymiş gamepad miş oda olmadı bee konsolun game padi gibi olurmu yaa one öle acayip markalı gamepad ler yapmayın abilerim konsol baskadır ben pc de fps bir türli sevemedim bana grafık falan yalan geliyo tama tabiii olcak ama benim için oynanabilirlik yok W ilerle S geri falan olmaz en iyi fps konsoldur en iyi oyunlar konsoldadır.

wayy thunder ekmek bu arada fırıncıyım ben hahahaa

Xbox360'ın orjinal controller'ı direkt PC'de çalışıyor, hem kablolu, hem kablosuz. Zaten kutusunun üzerindeki Windows logosunu görebilirsin.

Bu kadar ön yargılı olmamak lazım.

yeteer bana aparat demeyin şu alıncak bu alıncak şunun işlemcisi az demeyim bunları okuyunca beynim dönüyo dinirilerim bozuluyo
    siz mahkumsuunuz almya bunları

• quote:

quote:

quote:

olmaz abi yemez klavye uzunmuş yemez konsol tadı vermeeez neymiş gamepad miş oda olmadı bee konsolun game padi gibi olurmu yaa one öle acayip markalı gamepad ler yapmayın abilerim konsol baskadır ben pc de fps bir türli sevemedim bana grafık falan yalan geliyo tama tabiii olcak ama benim için oynanabilirlik yok W ilerle S geri falan olmaz en iyi fps konsoldur en iyi oyunlar konsoldadır.

Xbox360'ın orjinal controller'ı direkt PC'de çalışıyor, hem kablolu, hem kablosuz. Zaten kutusunun üzerindeki Windows logosunu görebilirsin.

yeteer bana aparat demeyin şu alıncak bu alıncak şunun işlemcisi az demeyim bunları okuyunca beynim dönüyo dinirilerim bozuluyo

Oha be sana iftira atsalar kendini savunmazsın bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

quote:

quote:

quote:

Oha be sana iftira atsalar kendini savunmazsın bu kadar

SAVUNMAK
    noluyo burda k,m napmıiş nolmuş kim ölmüş ne savunması hakim bey noluyo kim kim savunuyo yoksa ben defans mıyım hayır forvetim golcüyüm ben

ARKADASIM YAPMA ETME EYLEME BEN KONSOL SEN PC YE

• ali1903kemal

27.08.2011 20:08:16

10 senedir oyunlarla haşır neşirim...ps 'im oldu ps2'im oldu ps3 oyunlarını oynarım sen belliki yenisin bu camiada..adam akıllı pc'in olsa konuşmazsın bu kadar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

ali1903kemal

27.08.2011 20:08:16

10 senedir oyunlarla haşır neşirim...ps 'im oldu ps2'im oldu ps3 oyunlarını oynarım sen belliki yenisin bu camiada..adam akıllı pc'in olsa konuşmazsın bu kadar ...

eniştemde kalıyodum bir süre önce baya bir süre kaldım
    benim eniştem pc de oyun oynar ne yeni bir işlemci .. vs çıksa alır pc ye en iyi donanım ilk eniştemin evinde olur oyunu ilk önce çıkınca alır
    ama ben gidip ps3 ümü açarım oyunumu oynarım
    benim ps lerin hepsi oldu
    bir bu kadar daha konuşmaya hakkım oldu galiba
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.