Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde adam akıllı pc olsun bu kadar konuşmassın
  • quote:

Salvatuon
    26.08.2011 11:08:51
    Ben açıklıyim hemen, efenim yapılan son araştırmalarda yüksek çözünürlükt
    e oyun oynamak gözleri çok yoruyormuş ve bu da miyop, hipermetrop ve de astigmat olarak oyunculara geri dönüyormuş. Konsolda oynayan oyuncuların yüksek çözünürlük, aa ve af gibi etkilere maruz kalmadıkları için gözlerinde herhangi bir problem olmuyormuş, arkadaş bunu demek istemiş olabilir

Araştırma?

Bundan dolayı oyunlarınız 720p dimi :)
    Yeni nesil konsollarda da 720p olsun da gözleriniz hiç bozulmasın bari.
    E o zaman ben körüm olurum bu gidişle:))
  • mnymk
    haha:D...
    yok yüksek çözünürlük bi yana AA ve AF 'de var :D...hadi çözünürlük AA 'yı geçtik AF nasıl gözü bozuyor:D...tabi konsol oyuncularını düşünüyor adamlar ,düşünmeseler tüm oyunlar 1080p 16XAA 16xAF olurdu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnymk

quote:

Salvatuon
    26.08.2011 11:08:51
    Ben açıklıyim hemen, efenim yapılan son araştırmalarda yüksek çözünürlükt
    e oyun oynamak gözleri çok yoruyormuş ve bu da miyop, hipermetrop ve de astigmat olarak oyunculara geri dönüyormuş. Konsolda oynayan oyuncuların yüksek çözünürlük, aa ve af gibi etkilere maruz kalmadıkları için gözlerinde herhangi bir problem olmuyormuş, arkadaş bunu demek istemiş olabilir

Araştırma?

Bundan dolayı oyunlarınız 720p dimi :)
    Yeni nesil konsollarda da 720p olsun da gözleriniz hiç bozulmasın bari.
    E o zaman ben körüm olurum bu gidişle:))

Hem miyop, hem hipermetrop, hem astiğmat, üçü bi arada nasıl oluyor yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon
    Ben açıklıyim hemen, efenim yapılan son araştırmalarda yüksek çözünürlükte oyun oynamak gözleri çok yoruyormuş ve bu da miyop, hipermetrop ve de astigmat olarak oyunculara geri dönüyormuş. Konsolda oynayan oyuncuların yüksek çözünürlük, aa ve af gibi etkilere maruz kalmadıkları için gözlerinde herhangi bir problem olmuyormuş, arkadaş bunu demek istemiş olabilir

Arkadaşım bir stj. dr. olarak yazdıklarına çok güldüm. Miyopi,hipermetropi veya astigmatizm gözün anatomik problemleridir. bilgisayarda oyun oynama ile bu hastalıklar oluşmaz. oyun oynamak, ister ps3'te ister pc'de sadece gözleri yorar ve görme bulanıklığı, gözlerde yanma, kızarıklık, ağrı gibi semptomlara neden olabilir. nerden okudun, duydun veya uydurdun bilmiyorum ama şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

:::LOSTPLANET::: KARDEŞ
    olmaz abi yemez klavye uzunmuş yemez konsol tadı vermeeez neymiş gamepad miş oda olmadı bee konsolun game padi gibi olurmu yaa one öle acayip markalı gamepad ler yapmayın abilerim konsol baskadır ben pc de fps bir türli sevemedim bana grafık falan yalan geliyo tama tabiii olcak ama benim için oynanabilirlik yok W ilerle S geri falan olmaz en iyi fps konsoldur en iyi oyunlar konsoldadır.

wayy thunder ekmek bu arada fırıncıyım ben hahahaa

Xbox360'ın orjinal controller'ı direkt PC'de çalışıyor, hem kablolu, hem kablosuz. Zaten kutusunun üzerindeki Windows logosunu görebilirsin.

Bu kadar ön yargılı olmamak lazım.

yeteer bana aparat demeyin şu alıncak bu alıncak şunun işlemcisi az demeyim bunları okuyunca beynim dönüyo dinirilerim bozuluyo
    siz mahkumsuunuz almya bunları

Biz kullanıyoruz diye sana al diyen yok zaten, sen takıl kafana göre.

Bak, konsol tam sana uyuyormuş işte. Neden zamanını buralarda harcıyorsun ki? Gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 28 Ağustos 2011; 3:44:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon
    Ben açıklıyim hemen, efenim yapılan son araştırmalarda yüksek çözünürlükte oyun oynamak gözleri çok yoruyormuş ve bu da miyop, hipermetrop ve de astigmat olarak oyunculara geri dönüyormuş. Konsolda oynayan oyuncuların yüksek çözünürlük, aa ve af gibi etkilere maruz kalmadıkları için gözlerinde herhangi bir problem olmuyormuş, arkadaş bunu demek istemiş olabilir

Arkadaşım bir stj. dr. olarak yazdıklarına çok güldüm. Miyopi,hipermetropi veya astigmatizm gözün anatomik problemleridir. bilgisayarda oyun oynama ile bu hastalıklar oluşmaz. oyun oynamak, ister ps3'te ister pc'de sadece gözleri yorar ve görme bulanıklığı, gözlerde yanma, kızarıklık, ağrı gibi semptomlara neden olabilir. nerden okudun, duydun veya uydurdun bilmiyorum ama şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik.

Bir stj. dr. olarak arkadaşın ironi yaptığını anlaman gerekirdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

:::LOSTPLANET::: KARDEŞ
    olmaz abi yemez klavye uzunmuş yemez konsol tadı vermeeez neymiş gamepad miş oda olmadı bee konsolun game padi gibi olurmu yaa one öle acayip markalı gamepad ler yapmayın abilerim konsol baskadır ben pc de fps bir türli sevemedim bana grafık falan yalan geliyo tama tabiii olcak ama benim için oynanabilirlik yok W ilerle S geri falan olmaz en iyi fps konsoldur en iyi oyunlar konsoldadır.

wayy thunder ekmek bu arada fırıncıyım ben hahahaa

Xbox360'ın orjinal controller'ı direkt PC'de çalışıyor, hem kablolu, hem kablosuz. Zaten kutusunun üzerindeki Windows logosunu görebilirsin.

Bu kadar ön yargılı olmamak lazım.

Evet ama alintindaki '' direkt " belki yanlis anlasilabilir. Kablosuz olarak pc de kullanmak icin extra aparat gerekiyor.

Gelip 35 TL'lik aparata mı takıldın?

Bu arada aynı şekilde aparatla PS kolu da takılabiliyor PC'ye.

Takılırım ben.

• Farkda orda zaten oyun pc si kasıcam diye en az 1200 tl gidiyor kasanıza e tabi monitörde şart hadi oda 350 tl olsun 1550 tl gitti ama gidiyosun oyuncak pazarına 2 wireless kol + xbox 360 FW li toplam sana 500 tl yi bulmuyor oyunlarda torrentden indir yaz gir live a hayatını yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

konsolda Fps oynanmaz diye biye genelleme yanlış olur ha pcde daha zevklı veya konsolda daha zevklı oynanabılır dıye bı yaklaşım olabılır bu kışıden kışıye gore değişir ilk doom zamanında bilgisayarım vardı o zaman mouse la oynanmıyodu oyun sonrda dıger oyunlar geldı mouse la hepsini zevkle oynadım gercekten sımdıde gamepadle oynuyorum ısteyen ıstedıgı platformda oynasın bence ama cok ıddıalı yaklasımlardan kacınılmalı konsolda fps oynanmaz dıyen arkadaşlar cıkan fps oyunları konsollara ne kadar pcye nekadar satmış bıraz arastırsınlar lutfen yoksa konsola bu oyunları alan arkadaşlar bunları oynamayıp duvara mı asıyolar rakamlar çok açık.

Bencede konsolda pekala FPS oynanır hatta ps3'e klavey fare takmak bile mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

yukardaki mantığa bak sanki oyunun online ı multiplatform sanki konsolda oynayalarla pc ciler kapışacak hem merak etme biz gamepadla oynarken fıtık falan olmuoruz televizyon koltuğuma yaslanıyorum rahat rahat oynuyorum o mouseları bıze versınler balalım ne oluyo ama sen o ekıınle gamepadı al bakalım sliahı doğrultabilecek misiniz bu kadar açık ama pc cileride anlıyorum bu oyun umutları oldu witcher 2 ile bunun dışında pc icin özel doğru düzgün oyun yok büyük beklenti içinde oluyo insan.

Bakın kendide kabul etti mouse ile gamepad in kıyaslanamayacağını.Mous un olduğu yerde gamepadcinin şansı olmaz. Bu vatandaş xbox a mouse takıldığını,o elindeki gamepadle takla atarken elin adamının haksız rekabetle üst üste head attığının farkında değil.Sonrada pad le ne oynayanlar var diyorlar gülüyorum. Komik olmayı göze alarak hala bir fps oyununda pad i övenler artık komikliğin bir üst evresine geçiyorlar.

boş konuşmaktan başka birşey yaptığın yok sanane biz gamepad daha çok seviyoruz sanki karşımızdaki adam mouse biz gamepad kullanıyoruz
    oynamayı bilmiyorsan ne yapalım eline gamepad versek bomba bile atamazsın

Cahillik kötü bir şey.Yaz google a xbox mouse yada ps3 mouse diye sonrada yahu neden ben 3 adam vuramazken adam 30 oluyor diye kendi kendine hayıflanmayı bırak.

• musAKka

28.08.2011 03:45:32

o nasıl ironidir öyle:D...
  • pikselcik

konsola klavye ve farenin takıldıgını bilmeyen yok zaten ...ama onu takmakla olmuyor...
  • COD serisini bitiricekler yavaştan PC'de.
  • quote:

Xanty bi sayfa onceki soruma neden cevap vermedin hem biz 3 oldurmuyoruz 30dan da fazla oldururuz MACTAVİSH arkadasin dedigi bos konusuyosun yok adam 3 olduruyomusta biz 3te kaliyomusuz sonrada kensi kendimize dusunuyomusuz :)nasi bi hayal dunyan var senin. bu arada senin cahillik olcutun bu konularla sinirli ise aciyorum sana sanki biz bilmiyoruz bunlari

Tercüman aranıyor
  • quote:

öyle bir büyüttünüzki pc ye gamepad bağlanıyorsa konsola klavye mouse bağlanıyor eagle eye diye birşey var

quote:

Xanty bi sayfa onceki soruma neden cevap vermedin hem biz 3 oldurmuyoruz 30dan da fazla oldururuz MACTAVİSH arkadasin dedigi bos konusuyosun yok adam 3 olduruyomusta biz 3te kaliyomusuz sonrada kensi kendimize dusunuyomusuz :)nasi bi hayal dunyan var senin. bu arada senin cahillik olcutun bu konularla sinirli ise aciyorum sana sanki biz bilmiyoruz bunlari

ne diyorsun şu Türkçe'yi düzgün kullan

Hiç Eagle Eye kullandın mı? Eğer kullanmadıysan sana naçizane önerim: kullanma. PC'deki mouse kullanımı ile zerre alakası yok çünkü çalışma prensibi çok farklı, gamepad'i mouse'a portlamışsın gibi hareket ediyor.

• quote:

quote:

öyle bir büyüttünüzki pc ye gamepad bağlanıyorsa konsola klavye mouse bağlanıyor eagle eye diye birşey var

quote:

ne diyorsun şu Türkçe'yi düzgün kullan

Hiç Eagle Eye kullandın mı? Eğer kullanmadıysan sana naçizane önerim: kullanma. PC'deki mouse kullanımı ile zerre alakası yok çünkü çalışma prensibi çok farklı, gamepad'i mouse'a portlamışsın gibi hareket ediyor.

dostum zaten işim olmaz ben klavye ile sadece yazı yazmayı severim gamepad her zaman tercihimdir

• Bu oyun için PC toplayacak PS3 sahibi var mı benden başka?Gerçi diğer işlerim için de bir PC lazımdı da bu bahanesi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Bu oyun için PC toplayacak PS3 sahibi var mı benden başka?Gerçi diğer işlerim için de bir PC lazımdı da bu bahanesi oldu

Bende pc için sattım ps3ümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Bu oyun için PC toplayacak PS3 sahibi var mı benden başka?Gerçi diğer işlerim için de bir PC lazımdı da bu bahanesi oldu

Bende pc için sattım ps3ümü

Ciddi misin hocam? Şaka değil yani?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.