Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: nuric@n

PS3 kullanan biri değilim çip olayınıda bilmiyorum ama artık her ps3 cafe çipli konsol kullanıyor oyun oynarken bi sorun yaşadıklarını görmedim ki buda + bişey online oynatmıyomuş o ayrı :D şahsen xboxda fw li makinemde şansımdan mıdır nedir o kadar dalgalar geldi geçti saatlerce live da oynadım hala bansızım :D oyunada sadece dvd için para veriyorum verbatim 10 lu 15 tl ye alıyorum.Kabaca bi hesap çıkarırsak.

Xbox 360 Arcade ( satan yer varmı bilmiyorum slimler geldiği için ) 420 tl + 1 kol FW li
    Xbox Wireles Kol 75 TL
    15 Tanede oyun ekleyelim tanesi 2 tl ye denk gelsin normalde 1.5 oda 30 tl

TOPLAM :525 TL 15 oyun dahil

PC toplayalım hadi sizin istediğinizi verecek full hd aman allahım denecek grafiklere sahip olan bi bilgisayar toplayalım
    (amd toplayalımda ucuz olsun)
    Anakart : MSI 870A-G54 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 210TL
    İşlemci : AMD Phenom II X4 970 Black Edition AM3 3.5GHz 8MB Cache 330TL
    Ekran Kartı : XFX HD6850 Black Edition O.C. Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 370 TL
    RAM : KINGSTON 4GB (2x2GB) Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL7 195 TL
    Kasa : XIGMATEK PANTHEON BLACK EDITION 600W MidT ATX 310 TL
    Monitör : AOC 20" E2043Fs GENİŞ EKRAN LED 250 TL

TOPLAM : 1665 TL nakit

çıkıpta ps3 oyunu 120 tl pc oyunu 30 tl demeyin bana aradaki farka ÇOK SEVDİĞİNİZ klavyeyide alırım oyunun kralınıda alırım

Bu tartışmalara girmeyeyim dedim ama peki, o zaman birkaç şeyi düzelteyim:

Öncelikle PC'den monitörü o listeden çıkarman lazım. Ya da ekleyeceksen Xbox360'a da eklemen lazım. Sonuçta Xbox360'ın kendi ekranı yok, değil mi?

İkincisi verdiğin parçaların fiyatları özellikle yüksek olanlar seçilmiş. Daha mantıklılarını yazayım:

Anakart : MSI 870-G45 AMD 770 AM3 DDR3 USB 3.0 155 TL
    İşlemci : AMD Phenom II X4 955 Black Edition 265 TL
    Ekran Kartı : Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit 345 TL
    RAM : KINGSTON 4GB (2x2GB) Hyperx DDR3 1600MHz 80 TL (neden CL7 seçtin, oyun performansına bir katkısı yok)
    Kasa : THERMALTAKE VL86021W2E V3 600W MidT ATX SİYAH KASA 210 TL
    HDD : SAMSUNG 320 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD322GJ) 95 TL (sen eklememişsin, senin yerine ekledim)

TOPLAM: 1150 TL

Yani senin topladığın sistemden 500 TL daha eksik.

Şimdi gözünden kaçan bir başka şeyi ekleyeyim:

Sen bu foruma bu mesajları muhtemelen bir bilgisayardan atıyorsun zaten. Yani evinde mecburen en azından multimedia için (internet, office işlemleri vs..) için bir PC olmak zorunda. Kendi çıkardığın 525 TL'lik fiyata bir zahmet kötü de olsa bir PC parasını da ekle. Aaaa, bak neredeyse aynı paraya geldi.

Ha, 420 TL verip Arcade makine alırsan muhtemel 3K sorunu yaşamaman için pek bir sebebin kalmaz. Millet boşuna 550 - 600 TL de vermiyor cihaza. Ayrıca FW'li makina kullanacaksın ama ne acıdır ki live'a girdiğin zaman da ban yiyeceksin. Ee, ne anlamı kaldı?

Olaylara tek taraflı bakmamak lazım. Ben de konsolları severim, oyunlarını severim ama böyle tek tarafı yüceltmek için, diğer tarafı da yerin dibine sokmak için bu derece çaba gösterilmesini anlamıyorum. Gerek yok bunlara.

Sen de takıl konsolunda misler gibi, boşver böyle uğraşları.

burada herşey açıklanmış

• Paypay88 sen bilip bilmeden konuşuyosun yaa.. DICE kendisi açıkladı Battlefield 3 PC versiyonunun grafikleri daha üstün olacak ama o grafiklere ulaşmak içindin de çok iyi bir pc olması lazım ama konsol oyuncularını da tatmin edecek dendi ama sen tatmin olmamakta kararlısın.
  • Herkes her yerde oynasın gamepadle daha iyi daha çok zevkle oynuyorum de tv de oynuyorum de ne nedersen de ama pc pahalı muhabbeti yapmayın yok şu kadar karta para veremem falan bırakın bu hikayeleri konsolda oyuna verdiğiniz parayla bırakın süper bilgisayarı araba alırsın araba .Çok şükür son yıllarda tek para verdiğim oyun bc2 ve cod 6 geri kalan alayını avantaya oynadım oynamayada devam.
  • Xbox da ne oynanır BF3 hadi gelsin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 2 Eylül 2011; 17:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Xbox da ne oynanır BC3 hadi gelsin artık

Bi öğrenemediniz oyunun ismini
  • Bende oyunu pc için ön sipariş verdim
    pc akar konsol bakar
    ama şu mw3 xbox ı çok hoşuma gitti ya
  • Evet Bu Yılda CoD BF3 ü geçti . Battlefield şimdi sadece pc sahiblerini sevindirecek fakat cod hem konsol hem pc sahibleri için ideal bir oyun şimdiden geçti diyebiliriz bende pc de var xboxta o yüzden bu oyunuda alacağım fakat bana battlefieldın bir yönü çok saçma geliyor 1 asker tüm askeri araçları kullanabilmesi çok garip uçak tank araba helikopter motor her şeyi kullanıyor ama oyun güelde olsa cod yine geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDemir26

Evet Bu Yılda CoD BF3 ü geçti . Battlefield şimdi sadece pc sahiblerini sevindirecek fakat cod hem konsol hem pc sahibleri için ideal bir oyun şimdiden geçti diyebiliriz bende pc de var xboxta o yüzden bu oyunuda alacağım fakat bana battlefieldın bir yönü çok saçma geliyor 1 asker tüm askeri araçları kullanabilmesi çok garip uçak tank araba helikopter motor her şeyi kullanıyor ama oyun güelde olsa cod yine geçti

cod bf yi ne anlamda geçti ? olsa olsa satış rakamında geçer
  • quote:

Evet Bu Yılda CoD BF3 ü geçti . Battlefield şimdi sadece pc sahiblerini sevindirecek fakat cod hem konsol hem pc sahibleri için ideal bir oyun şimdiden geçti diyebiliriz bende pc de var xboxta o yüzden bu oyunuda alacağım fakat bana battlefieldın bir yönü çok saçma geliyor 1 asker tüm askeri araçları kullanabilmesi çok garip uçak tank araba helikopter motor her şeyi kullanıyor ama oyun güelde olsa cod yine geçti

aslında dediğin doğru
    araç kullanımı rütbeye göre olsa
    mesela en düşük rütbe sadece atv hummer gibi ufak araçlar kullanabilse ve rütbe arttıkça kullanabileceği araç sayısı da artsa
    jet sadece 50 levellere açık olsa
  • quote:

Hadi amcam git anan sütünü içirsin yat uyu sen sokakta meşe falan oyna mümkünse foruma gelip şamata yapma.
  • quote:

COD , PC sahipleri için ideal mi ?
    Hiçbir türlü destek gelmeyen pc , patchleri 3-5 ay sonra gelen pc , oyunda konsoldaki silahların statları bile farklı pcden daha sayıyım mı birsürü var çünkü ?
    Battlefield saçma geliyorsa COD'u açıklamayalım şimdi hiç saçma yönlerini saymakla bitmez
    En basit örnek mapin bir ucundan diğer ucuna "balta" sallıyorsun bu askerler gece gündüz kas mı çalışıyor ?
    Araç kullanımını rütbeye göre ayarlamak BF'nin o özgür dünyasını kısıtlar güzel olmaz o zaman ne fark kaldı COD'daki killstreaklardan ? Orda kill alıyorsun killstreak için burdada rütbe mi beklicem bişeye binmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 4 Eylül 2011; 19:10:30 >

• benimki sadece fikir
    heliyi kullan at olarak kullananlar da özgürlükten istifade ediyorlar
  • quote:

Bir askerin her aracı kullanması mümkün değil diyorsun peki bir askerin bunları yapması mümkünmü:

• o nasıl bir helidir öyle
    sanki heli değil teleferik gibi sabitlenmiş
    spawnkill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 4 Eylül 2011; 19:39:46 >
  • oyun çıktığı ilk haftaydı o sonra düzeltildi
  • quote:

Yahu insan bukadarmı dünyadan bihaber olur.Cahillik artık bu.Tüm fuarlarda cod u ezdi geçti bf3 ama hala çoluk çocuk cod diyor.
  • Belli düzeltildi
    Hala parti ile demolition girip spawn trap yapan arkadaşlarım var konsolda ... cod serisinin düzeltilemeyen problemidir spawnlar mw3 videolarındada gördüm hala çok kötü spawnlar
  • Modern Warfare 3 ve bu oyunun gameplay videolarına bakınca açıkçası bu oyunun daha iyi olacağını düşünmeye başladım.
    Gerçi daha önceki CAll of Duty oyununu Battlefield oyununa göre daha çok beğenmiştim ama şimdi durum değişecek galba.

Gerçi Call of Duty bu. Yine büyük süpriz yapabilir gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

o nasıl bir helidir öyle
    sanki heli değil teleferik gibi sabitlenmiş
    spawnkill

CoD efsanesi.
  • Şükür ki cod'un bütün serisini oynadım cod3 hariç ama hiç multisini oynamadım...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.