Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masa üstü pc'ye güzel bir ekran kartı alırsan iyi bir performans alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Masa üstü pc'ye güzel bir ekran kartı alırsan iyi bir performans alırsın.

+1 soylenilen kart bf3te yuksek performansta pek bir sey vaad etmez mediumda akici oynatir ama.Yeni bir kartla highda oynayabilirsiniz cunku obur etkenler gayet yeterli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Burda sormam yanlış oldu sanırım,özür dilerim Napalım bizde low'da oynarız artık

Benim de sistem öyle artık ortaya low medium karışık takılacaz.

hasan abi sen konsol oyuncu değilmisin pc demi oynamaya karar verdin yoksa

• Yeni videoyu görmeyen kalmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

Yeni videoyu görmeyen kalmasın..

Tesekkurler.

• Arkadaşlar oyun vatanbilgisayarda limited edition altında ön satışa başladı. Fakat aklıma takılan bir soru var . Oyun limited edition diye satılıyor. Yani oyun çıktığı zaman limited edition değilde başka bir şekildemi piyuasaya çıkacak. Yani anlatmak istediğim limited edition oyun çıkmadan önce alınacak birşeymi. Oyun çıktıı zaman farklı bir versiyon falanmı olacak. Biraz lmiited editionu inceledim ek olarak içerisinde back to karkand paketide varmış.

Ön sipariş vermeden oyunun çıkış tarihini mi beklemek lazım almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcalibure

Arkadaşlar oyun vatanbilgisayarda limited edition altında ön satışa başladı. Fakat aklıma takılan bir soru var . Oyun limited edition diye satılıyor. Yani oyun çıktığı zaman limited edition değilde başka bir şekildemi piyuasaya çıkacak. Yani anlatmak istediğim limited edition oyun çıkmadan önce alınacak birşeymi. Oyun çıktıı zaman farklı bir versiyon falanmı olacak. Biraz lmiited editionu inceledim ek olarak içerisinde back to karkand paketide varmış.

aynen bende sorayım soruyu arkadaşlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Burda sormam yanlış oldu sanırım,özür dilerim Napalım bizde low'da oynarız artık

Benim de sistem öyle artık ortaya low medium karışık takılacaz.

hasan abi sen konsol oyuncu değilmisin pc demi oynamaya karar verdin yoksa

Yok canım konsolla başladık bu işe öyle de devam eder çerezleri pc de oynuyorum

• Ps4 çıkana kadar artık pc konuşacak desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Ps4 çıkana kadar artık pc konuşacak desenize

ps4 çıktığında da ortalama bir pc'den en az 1 yıl geride olacak sen merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Ps4 çıkana kadar artık pc konuşacak desenize

ps4 çıktığında da ortalama bir pc'den en az 1 yıl geride olacak sen merak etme

Ona göre ayar çekerler artık.Yoksa kime satacaklar

• yaw bu 64 Kişilik MP modda server tarzı olacak dimi? yoksa yanlış mı anladım. Yani herhangi bi servera baglanıp oynayabilicekmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

yaw bu 64 Kişilik MP modda server tarzı olacak dimi? yoksa yanlış mı anladım. Yani herhangi bi servera baglanıp oynayabilicekmiyiz?

Oyle olabilir.
  • quote:

Arkadaşlar oyun vatanbilgisayarda limited edition altında ön satışa başladı. Fakat aklıma takılan bir soru var . Oyun limited edition diye satılıyor. Yani oyun çıktığı zaman limited edition değilde başka bir şekildemi piyuasaya çıkacak. Yani anlatmak istediğim limited edition oyun çıkmadan önce alınacak birşeymi. Oyun çıktıı zaman farklı bir versiyon falanmı olacak. Biraz lmiited editionu inceledim ek olarak içerisinde back to karkand paketide varmış.

Dostlar bu sorunun cevabını bilen bir arkadaşımız yokmu

• quote:

quote:

Limited editionu alip oyun ciktiktan sonra satan olacak degerlensin diye ama daha pahali olacak ve bulamayabilirsin yani on siparis ve normal yani oyun ciktiktan sonraki surum farkli.

• http://forum.donanimhaber.com/m_34360592/tm.htm burdaki laptopa sahibim bc 3 oynayabilir mym :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Limited editionu alip oyun ciktiktan sonra satan olacak degerlensin diye ama daha pahali olacak ve bulamayabilirsin yani on siparis ve normal yani oyun ciktiktan sonraki surum farkli.

Teşekkür ederim boşuna o zaman para bayılmayalım limited editiona.Çıkmasını beklemekte fayda var.

O zaman oyun 150 lira gibi bir fiyata satılacak. Limited Edition 85-90 civarıysa eğer 150 gibi bir fiyata satarlar Türkiye'de.

Çok para ama hakkını verecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Teşekkür ederim boşuna o zaman para bayılmayalım limited editiona.Çıkmasını beklemekte fayda var.

O zaman oyun 150 lira gibi bir fiyata satılacak. Limited Edition 85-90 civarıysa eğer 150 gibi bir fiyata satarlar Türkiye'de.

Çok para ama hakkını verecektir.

Evet ama limited editionda harita yani dlc verecekler ayrica silah eklentileride var ayrica oyun ciktiktan sonra bulman cok zor satanlarda cok yuksek fiyattan satacaklardir limited edition diye bence deger yani.
    @hun_ter low mediumda acar.Ama kasabilir.

• Erdinç abi iyi güzelde bence yaptığınız (birisi 2005 oyunu gibi diğeri 2011 oyunu gibi) benzetme abartılı kaçmış.Konsolcular zaten pc nin daha iyi olduğunu kabul ediyor ama
    sizin bu yaptığınız karşılaştırma abartıdan başka birşey değil.
  • Erdinç abi iyi güzelde bence yaptığınız (birisi 2005 oyunu gibi diğeri 2011 oyunu gibi) benzetme abartılı kaçmış.Konsolcular zaten pc nin daha iyi olduğunu kabul ediyor ama
    sizin bu yaptığınız karşılaştırma abartıdan başka birşey değil.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.