Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun sistem gereksinimlerini tam bilmiyorum fakat minimumdan ziyade tatmin edici bir görüntü kalitesinde oynar mıyım merak ediyorum...

Sistemim

işlemci: Quad core q6600 2.4. (@3.2 ghz)
    ram: 4 gb ddr 2
    ekran kartı: 1 gb hd5850
  • BF konsolda - puan aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkadaşlar oyunun sistem gereksinimlerini tam bilmiyorum fakat minimumdan ziyade tatmin edici bir görüntü kalitesinde oynar mıyım merak ediyorum...

Sistemim

Orta seviyede tatmin edici bir performans alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkadaşlar oyunun sistem gereksinimlerini tam bilmiyorum fakat minimumdan ziyade tatmin edici bir görüntü kalitesinde oynar mıyım merak ediyorum...

Sistemim

Orta seviyede tatmin edici bir performans alırsın.

öncelikle teşekkür ederim...Uzun süredir iş dolayısı ile güncel donanımları ve bu tür şeyleri takip edemez oldum...

ve bir soru daha sorayım diyorum...
    iyi seviyede iyi bir performansda oynamak için neleri güncellemem gerekebilir ? ve ya hiç masraf etmememi ve ilerleyen zamanlarda güncel bir sistem toplamamı mı önerirsiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Şu donanımla en düşükte oynayabilir miyim acaba?
    intel i7 740qm işlemci
    Nvidia gt425m ekran kartı
    6GB ram

Oynanırmı acaba ne dersiniz?Call of duty 7 çok kasıyordu

Ciddimisin sen

Ciddiyim Beğenemedin mi elimizdeki mal bu yapacak bişey yok

O Very High'da smooth oynatır be

GT425'in performansı hakkında pek bilginiz yok sanırım. Alt seviye bir ekran kartıdır.

Seninde oburleri hakkinda bilgin yok sanirim ge force 460 aldimi highte oynatabilir yani obur herseyi yetiyor.

Benim gayet bilgim var, için rahat olsun. Bahsedilen sistemin bir notebook olduğunu anlamamışsın belli ki.

Benimde gayet yeterli bilgim var sende rahat ol notebook olsa daha iyi bir sogutmayla kasmadan oynatacaktir ama yeterli hava dongusu lazim.
    http://www.youtube.com/watch?v=GuKvqTsg0YU&feature=related
    bfbc2 goruntusu ki arkadasin sistemi obur etkenlere yetiyor oyunu boyle aciyor.Ki bfbc2 sistem olarak bf3ten cok farkli olmayacagini dice soyledi yani oyuncu dostu bir sistem.
    http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-425m-us.html
    Kartin ana sayfasi gaming denilmis yani oyun odakli ve direct x 9,10,11 destekliyor ki bf icin lowda olsun 11 destekleyen kart demislerdi kaldiki nasil bfyi acabilen kart ki bu sistemle medium olabilir oynamadan konusmayalim dusun oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 11 Eylül 2011; 23:15:22 >

• @ marfoglu, Allah aşkına bana bunları açıklamadan önce benim alıntı yapıp cevap verdiğim mesajı oku. "Very High'da smooth oynatır" lafına karşılık bana alakasız şeyler söylüyorsun. Ha, bu iddiaya destek veriyorsan sana şöyle söyleyeyim, GT425 Bad Company 2'de very high detaylarlarda (AA bile kapalı) 10 FPS civarı performans veriyor, o da single player'da ve notebook standart çözünürlüğünde... Bir de söz konusu notebook olmasına karşın "Sisteme GTX460 takılırsa" diyorsun... Eee ben ne diyeyim ki daha fazla?..
  • quote:

@ marfoglu, Allah aşkına bana bunları açıklamadan önce benim alıntı yapıp cevap verdiğim mesajı oku. "Very High'da smooth oynatır" lafına karşılık bana alakasız şeyler söylüyorsun. Ha, bu iddiaya destek veriyorsan sana şöyle söyleyeyim, GT425 Bad Company 2'de very high detaylarlarda (AA bile kapalı) 10 FPS civarı performans veriyor, o da single player'da ve notebook standart çözünürlüğünde... Bir de söz konusu notebook olmasına karşın "Sisteme GTX460 takılırsa" diyorsun... Eee ben ne diyeyim ki daha fazla?..

bBen senin o karta kotu demene karsilik dedim smooth highde oynatir demedim.Zaten yanlislikla gtx460 dedim cunku onun destktop oldugunu bildigim gibi gt425 ise notebook icin tasarlandigini biliyorum.Yani gtx460 notebook icin olmadigini biliyorum yanlis soyledim kaldiki zaten onu alacagim.Bfbc2dede o performans vermesi hic inandirici degil yukaridaki videolardanda belli oluyor.

• Buyur, BC2 performansına buradan bakabilirsin:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Geforce-GT-425M.34152.0.html

Ayrıca ben "kötü" demedim, "alt seviye" dedim. Notebook için iyi olsa dahi mevcut piyasa geneline bakıldığında 5850'lerin bile orta seviyeye düştüğü bu dönemde GT425 alt seviye ekran kartıdır.
  • quote:

Buyur, BC2 performansına buradan bakabilirsin:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Geforce-GT-425M.34152.0.html

Ayrıca ben "kötü" demedim, "alt seviye" dedim. Notebook için iyi olsa dahi mevcut piyasa geneline bakıldığında 5850'lerin bile orta seviyeye düştüğü bu dönemde GT425 alt seviye ekran kartıdır.

Tamam bende alt seviye degil notebooklarda sunduklarini gore dedim.Sana iyi forumlar bu olay fazla uzadi.
    Not:Bc2 arkadasin kullandigi notebooka gore degisebilir birde performans artirilabilir videolardanda belli oluyor zaten dedigim gibi sayfayi kirletmeyelim herkes kendi bildigini savunsun.Iyi forumlar.

• "Belki"lerle değil, somut verilerle konuşmak bu yüzden önemli. Sana da iyi forumlar.
  • quote:

"Belki"lerle değil, somut verilerle konuşmak bu yüzden önemli. Sana da iyi forumlar.

Konu dışı olacak ama sizin adminliğe ne oldu acaba?
  • quote:

"Belki"lerle değil, somut verilerle konuşmak bu yüzden önemli. Sana da iyi forumlar.

Somut deliller sana linkini verdigim videolarda belli oluyor zaten orada butun ayarlar gosteriliyor daha fazlasini arastirip bulabilirsin hem performans olarak hemde genel istatistik olarak.Sanada iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 12 Eylül 2011; 0:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Konu dışı olacak ama sizin adminliğe ne oldu acaba?

İş - güç sebebiyle ve biraz da yorulmamın etkisiyle bıraktım birkaç ay önce. Normal bir üye olarak devam ediyorum.

• quote:

quote:

Ben belki degil belli dedim ayrica somut deliller sana linkini verdigim videolarda belli oluyor zaten orada butun ayarlar gosteriliyor daha fazlasini arastirip bulabilirsin hem performans olarak hemde genel istatistik olarak.Sanada iyi forumlar.

Konu uzamasın diyorsun ancak uzatıyorsun Peki, şöyle noktalayalım:

Konumuz oyunun mevcut sistemle medium detayda akıcı oynatıp oynatmaması değil. Konumuz oyunu very high'da akıcı oynatıp oynatmaması.

Cevap: Oynatmaz. Buna muhtemelen (ve umarım) karşı çıkmıyorsundur. Senin verdiğin linkteki veriler konumuzla alakasız, ben medium seviyeden vs. bahsetmiyorum. O zaman en başta benim yazımı alıntı yapıp "senin haberin yok" şeklinde laf yetiştirmenin anlamı yokmuş demek ki. Hepsini geçtim, benim verdiğim linkteki medium performans benchmarkları ile senin verdiğin youtube linkindeki medium performansı zaten örtüşüyor, farklı bir sonuç yok ortada. Ama diyorum ya, konumuz bu değil.

Tane tane ve anlaşılır şekilde tekrar yazıyorum ki konu daha fazla uzamasın diye. Haydi sağlıcakla kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 12 Eylül 2011; 0:47:26 >

• Burda sormam yanlış oldu sanırım,özür dilerim Napalım bizde low'da oynarız artık
  • quote:

Burda sormam yanlış oldu sanırım,özür dilerim Napalım bizde low'da oynarız artık

Hayır doğru yerde sordun, yanlış şekilde yorumlandı.

Oyun için yapımcı firma tarafından öngörülen sistem gereksinimleri doğru çıkarsa muhtemelen Low-Medium seviyesinde 1366X768 çözünürlükte akıcı bir şekilde oynayabilirsin.

Not: Bahsettiğim Single Player modu için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 12 Eylül 2011; 0:56:14 >

• quote:

quote:

quote:

Ben belki degil belli dedim ayrica somut deliller sana linkini verdigim videolarda belli oluyor zaten orada butun ayarlar gosteriliyor daha fazlasini arastirip bulabilirsin hem performans olarak hemde genel istatistik olarak.Sanada iyi forumlar.

Konu uzamasın diyorsun ancak uzatıyorsun Peki, şöyle noktalayalım:

Konumuz oyunun mevcut sistemle medium detayda akıcı oynatıp oynatmaması değil. Konumuz oyunu very high'da akıcı oynatıp oynatmaması.

Cevap: Oynatmaz. Buna muhtemelen (ve umarım) karşı çıkmıyorsundur. Senin verdiğin linkteki veriler konumuzla alakasız, ben medium seviyeden vs. bahsetmiyorum. O zaman en başta benim yazımı alıntı yapıp "senin haberin yok" şeklinde laf yetiştirmenin anlamı yokmuş demek ki. Hepsini geçtim, benim verdiğim linkteki medium performans benchmarkları ile senin verdiğin youtube linkindeki medium performansı zaten örtüşüyor, farklı bir sonuç yok ortada. Ama diyorum ya, konumuz bu değil.

Tane tane ve anlaşılır şekilde tekrar yazıyorum ki konu daha fazla uzamasın diye. Haydi sağlıcakla kal.

Highte oynatamamasinda hem fikiriz ben sadece senin belki yorumunun uzerine videolara bakmani onerdim madem ortusuyor o zaman bosuna oyle dedin.Ben arkadasin sistemi mediumda oynatabilir dedim ama kartta alt seviye dedigin icin oyle yorum attim.Sanada son kez iyi forumlar sende alintilama ki uzamasin.
    @l3ortacine16
    Dogru yerde sordun bu yuzden fikir alisverisi var ortada endiselenmene gerek yok.

• quote:

Burda sormam yanlış oldu sanırım,özür dilerim Napalım bizde low'da oynarız artık

Benim de sistem öyle artık ortaya low medium karışık takılacaz.
  • quote:

quote:

Oyun için yapımcı firma tarafından öngörülen sistem gereksinimleri doğru çıkarsa muhtemelen Low-Medium seviyesinde 1366X768 çözünürlükte akıcı bir şekilde oynayabilirsin.

Bi soru daha sorayım peki.
    intel core 2 quad q8300 işlemci
    4GB ram
    Ati HD4650
    640 GB HDD

intel i7 740qm işlemci
    6GB ram

Hangi sistem daha rahat oynatır?
    Not:HD4650 olan sisteme,uygun fiyatlı 200-300 liralık ekran kartı alabilirim Diğeri laptop zaten,bildiğim kadarıyla değiştirilmiyor.

Cevaplar için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Bi soru daha sorayım peki.
    intel core 2 quad q8300 işlemci
    4GB ram
    Ati HD4650
    640 GB HDD

intel i7 740qm işlemci
    6GB ram

Hangi sistem daha rahat oynatır?
    Not:HD4650 olan sisteme,uygun fiyatlı 200-300 liralık ekran kartı alabilirim Diğeri laptop zaten,bildiğim kadarıyla değiştirilmiyor.

Cevaplar için teşekkürler

Birinci sistem daha rahat oynatir.
    4gb zaten yeterlidir.
    Islemciniz bf3un tavsiye edilen islemci ailesinden zaten.
    640gb hdd yeterli oyun icin.
    Ati HD4650 konusunda supheliyim kaliteyi medium la high arasi goturecektir ama medium ayarlarda akici oynatir.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.