Şimdi Ara

gamescom 2011 battlefield 3 multiplayer videosu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

Bu video pc den.. Konsollarda 64 kisi degil 24 olacak ve harita daha kucuk olacak

Konsollarda cod mw3 oynanacak yine

En küçük haritası bile cod un 4 haritasına eş olur biliyorsun değil mi?

Konsollarda BF3 akıp gidecek yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 17 Ağustos 2011; 21:10:51 >
  • PC versiyonuna Ach desteği koysunlar X360 da değil PC de oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bu video pc'den geçiniz.

Otorite konuştu gene.

Komple banlanacağı günü iple çekiyorum.
  • quote:

Bu video pc den.. Konsollarda 64 kisi degil 24 olacak ve harita daha kucuk olacak

Codda 10 kişi ve bit kadar maplerde oynanıyor yine bf3 üstün senin düşüncene göre konsollarda bf3 geçicek pc de ise mw3 hiç satılmayacak ? Koyulaştırdıgım yer için söylüyorum hemen çat diye konsollarda mw3 oynanıcak demek saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 17 Ağustos 2011; 17:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

quote:

bu video pc'den geçiniz.

Otorite konuştu gene.

Adamın 5000 mesajı var 1 tanesi yararlı olmazmı arkadaş. Bildiğin troll ya.
  • quote:

Biraz yukarıda bunun olacağını söylemiştim ama denilmiş zaten konsol hali bile geçer MW3'ü..

@Copy Cat

Çok güzel çalışma olmuş kim yaptıysa pek alakaları yok iki oyunun ama müthiş uyumlu olmuş bu resim..
  • PC de 64 kişi var diye daha mı avantajlı olacak sanıyorsunuz nerede çokluk oradan ...luk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

PC de 64 kişi var diye daha mı avantajlı olacak sanıyorsunuz nerede çokluk oradan ...luk.

Valla şu video'da 64 kişinin payı büyük şu atmosferde ama Live'daki rahatlığı bulamayız kesinlikle..Tabii büyük haritalar ve grafik tarafı da var işin tabii ama ve daha stabil serverlar da önemli 24 kişi de yeter bana sorarsanız..
  • Oyun yardıra yardıra BEN GELİYORUM DİYOR!
  • Ps3'te Co-op modunu gördük.Pc'ler ile öyle devasa grafik farkı olmayacak.Ayrıca BF3'ün bırakın haritasını,harita içindeki sadece 1 base'i Mw3'ün tek haritasına eşit.Bu kadar büyük bir oyun alanı,yanında da bir sürü araç(jetlere içim gitti.) ve yıkılabilir çevre varken,üstüne üstlük çok daha kaliteli grafikler varken ne yapayım ben 60 fps Mw3'ü?
  • Arkadşalar oyun gerçekten çok güzel gözüküyor ama birde şu var. EA'ın pazarlama taktiği çok güzel. Hatırlarsanız geçen sene Medal Of Honor çıkmıştı. Onunda gelişi böyleydi. Bir E3 Traileri vardı ki mükemmel. Onu izleyince hemen oyunu preorder etmiştim.
    Gel gör ki oyun videodaki kadar mükemmel çıkmadı pek tutulmadı. Battlefield 3'ün öyle olacağını sanmıyorum. Demek istediğim EA'nın video tanıtımları çok süslü şaşalı gösterişli oluyor. Alıcının gözünü boyuyor.

Bahsettiğim Medal Of Honor Traileri. Hala izlerim hoşuma gider mesela. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Ps3'te Co-op modunu gördük.Pc'ler ile öyle devasa grafik farkı olmayacak.Ayrıca BF3'ün bırakın haritasını,harita içindeki sadece 1 base'i Mw3'ün tek haritasına eşit.Bu kadar büyük bir oyun alanı,yanında da bir sürü araç(jetlere içim gitti.) ve yıkılabilir çevre varken,üstüne üstlük çok daha kaliteli grafikler varken ne yapayım ben 60 fps Mw3'ü?

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

quote:

bu video pc'den geçiniz.

Otorite konuştu gene.

Adamın 5000 mesajı var 1 tanesi yararlı olmazmı arkadaş. Bildiğin troll ya.

Üstadımızla böyle konuşamazsın.

• Arkadaşlar Live için BETA çıkıcak mı?
  • Oyun çıkacak nerdeyse sen beta diyorsun
  • evet çıkacak
    @Pinky
    PC'de orign achievementleri olacak
    @Bu oyunu BC3 sananlara
    Bu oyun BC3 değildir açın indirin PC'nize BF2 nedir öğrenin gelin.Bad company 2'ye zerre benzemeyecek bu oyun.Çünkü BF3 olacak.BF2'nin devam oyunu.Eğer BC3 çıkarsa konsollarda güzel olacaktır.Üzülerek söylerimki BF pc oyunudur.Bad company konsol.BC2'nin oynanacağı yer PC değil konsoldurki zaten BC1'de PS3 ve 360 exc gelmişti. Neyse bu kadar konuştum yeter betayı bekleyelim
    1 eylül
  • quote:

Oyun çıkacak nerdeyse sen beta diyorsun

3 ay var Sinan?
  • quote:

evet çıkacak
    @Pinky
    PC'de orign achievementleri olacak
    @Bu oyunu BC3 sananlara
    Bu oyun BC3 değildir açın indirin PC'nize BF2 nedir öğrenin gelin.Bad company 2'ye zerre benzemeyecek bu oyun.Çünkü BF3 olacak.BF2'nin devam oyunu.Eğer BC3 çıkarsa konsollarda güzel olacaktır.Üzülerek söylerimki BF pc oyunudur.Bad company konsol.BC2'nin oynanacağı yer PC değil konsoldurki zaten BC1'de PS3 ve 360 exc gelmişti. Neyse bu kadar konuştum yeter betayı bekleyelim
    1 eylül

Kim bc2 ye benzeyecek dedi de tarihini anlatmaya başladın ?
  • quote:

quote:

Yine derken??? Black ops,mw2 online oyuncu sayisinda bad company 2 yi ezip gectiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yine derken??? Black ops,mw2 online oyuncu sayisinda bad company 2 yi ezip gectiler

Bc2 konsollarda akıp gitmedimi? Bf3 gelsin gene akıp gidecek. Banane cod oyuncuları daha fazla ise. Şuan bile aktif online 21.000 oynayan var. Bu akmak değilse ne o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 17 Ağustos 2011; 21:32:24 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.