Bildirim
gamescom 2011 battlefield 3 multiplayer videosu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
1:33 fena :D -
Sniper classını tanıtan bir video yok mu? -
Oyun gerçekten muhteşem olucak -
Beklediğimize değecek. Muhteşem olacak ! -
Offffff şunun güzelliğine bak be. Her saniyesinden güzellik akıyor. Bu oyunu 30 sene sonra bile unutmayacağız nasıl şimdi Doom'u, Duke Nukem'i unutmadıysak.
Bu kadar sağlam videolar ardından halen oynanışı, grafikleri vs. aynı olan MW3 daha güzel olacak diyen varsa bilin ki o liselidir veya fanboyluk yapıyordur kendince. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuri...
Beklediğimize değecek. Muhteşem olacak !
PC'ye almaktan vazgeçtim Xbox360'a alcam -
Bunu görüp MW3'e iyi diyen adam liseyi ilkokulu bırak ya gerçekten görme yetisini kaybetmiştir ya da Fanboy'luktan körleşmiştir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: dnzprmksz
quote:
PC'ye almaktan vazgeçtim Xbox360'a alcam
Hah şöyleeeeeeeeee. Dedik sana ama, değil mi ?
-
quote:
quote:
Bu video PC'den, Xbox'ta 40 kişi daha az oynayacaksın ve bu genişlikte harita olmayacak..Tabii Live kalitesi için bende Xbox alırdım(ve alacağım) ama PC kaldırsa PC'de de denerdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 17 Ağustos 2011; 19:59:31 >
-
Atmosfer harika, sabırsızlanıyoruz EA! -
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_Warrior
quote:
quote:
Bu video PC'den, Xbox'ta 40 kişi daha az oynayacaksın ve bu genişlikte harita olmayacak..Tabii Live kalitesi için bende Xbox alırdım(ve alacağım) ama PC kaldırsa PC'de de denerdim..
Söylediklerinin hepsinin farkındayım ama PC'de oynarsam en düşük grafikte falan anca oynarım ki Frosbite2'ye yazık olmasın Xbox360'a alayım dedim. Zaten beni hala ikilemde bırakan tek şey yeniden 64 kişi desteği gelmesi.
-
grafikler mükemmel görünüyor -
Mw3 60 fps bu çöp 30 olmamışquote:
Orijinalden alıntı: On.E
Bunu görüp MW3'e iyi diyen adam liseyi ilkokulu bırak ya gerçekten görme yetisini kaybetmiştir ya da Fanboy'luktan körleşmiştir..
Şimdi bu lafımı yiyip bana saldıranlar olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 16 Ağustos 2011; 20:27:53 > -
ALLAHIM SANA GELİYORUM
VİDEO BU OYUNU ÇEKEMEYEN ADMIN E KAPAK OLSUN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 16 Ağustos 2011; 20:32:12 > -
waşşş.
tek diyebileceğim bir şey var. onuda taner benim yerime demiş.
Videoda. :)
http://www.youtube.com/watch?v=eJc-9-nwj9A&t=2m56s -
Bu arada multide jetler konsolda olmayacak sanırım. Sadece pc için diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Offffff şunun güzelliğine bak be. Her saniyesinden güzellik akıyor. Bu oyunu 30 sene sonra bile unutmayacağız nasıl şimdi Doom'u, Duke Nukem'i unutmadıysak.
Bu kadar sağlam videolar ardından halen oynanışı, grafikleri vs. aynı olan MW3 daha güzel olacak diyen varsa bilin ki o liselidir veya fanboyluk yapıyordur kendince.
Şu "liseli" yaftalamasını da bıraksanız artık. Lise öğrencisi olmanın kötü bir tarafı mı var? -
quote:
Orijinalden alıntı: slicer
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Bu kadar sağlam videolar ardından halen oynanışı, grafikleri vs. aynı olan MW3 daha güzel olacak diyen varsa bilin ki o liselidir veya fanboyluk yapıyordur kendince.
Şu "liseli" yaftalamasını da bıraksanız artık. Lise öğrencisi olmanın kötü bir tarafı mı var?
Dostum olay lise öğrencisi olmak değil 30 yaşındaki insanada liseli diyebilirsin. Olay liseli ergen gibi davranmak. Örnek: MW2 de nuke yapınca sevinçten çığlık atan liseli.
-
bu video pc'den geçiniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X