Şimdi Ara

gamescom 2011 battlefield 3 multiplayer videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrhn -- 16 Ağustos 2011; 18:31:17 >

• 1:33 fena :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardack

1:33 fena :D
    Sniper classını tanıtan bir video yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machiavelli.

Sniper classını tanıtan bir video yok mu?

Alıntıları Göster
    Oyun gerçekten muhteşem olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigberk

Oyun gerçekten muhteşem olucak

Alıntıları Göster
    Beklediğimize değecek. Muhteşem olacak !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Alıntıları Göster
    Offffff şunun güzelliğine bak be. Her saniyesinden güzellik akıyor. Bu oyunu 30 sene sonra bile unutmayacağız nasıl şimdi Doom'u, Duke Nukem'i unutmadıysak.

Bu kadar sağlam videolar ardından halen oynanışı, grafikleri vs. aynı olan MW3 daha güzel olacak diyen varsa bilin ki o liselidir veya fanboyluk yapıyordur kendince.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

PC'ye almaktan vazgeçtim Xbox360'a alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Offffff şunun güzelliğine bak be. Her saniyesinden güzellik akıyor. Bu oyunu 30 sene sonra bile unutmayacağız nasıl şimdi Doom'u, Duke Nukem'i unutmadıysak.

Bu kadar sağlam videolar ardından halen oynanışı, grafikleri vs. aynı olan MW3 daha güzel olacak diyen varsa bilin ki o liselidir veya fanboyluk yapıyordur kendince.

Alıntıları Göster
    Bunu görüp MW3'e iyi diyen adam liseyi ilkokulu bırak ya gerçekten görme yetisini kaybetmiştir ya da Fanboy'luktan körleşmiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

quote:

Hah şöyleeeeeeeeee. Dedik sana ama, değil mi ?

• quote:

quote:

Bu video PC'den, Xbox'ta 40 kişi daha az oynayacaksın ve bu genişlikte harita olmayacak..Tabii Live kalitesi için bende Xbox alırdım(ve alacağım) ama PC kaldırsa PC'de de denerdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 17 Ağustos 2011; 19:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

quote:

Hah şöyleeeeeeeeee. Dedik sana ama, değil mi ?

Alıntıları Göster
    Atmosfer harika, sabırsızlanıyoruz EA!

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

quote:

Bu video PC'den, Xbox'ta 40 kişi daha az oynayacaksın ve bu genişlikte harita olmayacak..Tabii Live kalitesi için bende Xbox alırdım(ve alacağım) ama PC kaldırsa PC'de de denerdim..

Söylediklerinin hepsinin farkındayım ama PC'de oynarsam en düşük grafikte falan anca oynarım ki Frosbite2'ye yazık olmasın Xbox360'a alayım dedim. Zaten beni hala ikilemde bırakan tek şey yeniden 64 kişi desteği gelmesi.

• grafikler mükemmel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: On.E

Bunu görüp MW3'e iyi diyen adam liseyi ilkokulu bırak ya gerçekten görme yetisini kaybetmiştir ya da Fanboy'luktan körleşmiştir..

Alıntıları Göster
    Mw3 60 fps bu çöp 30 olmamış

Şimdi bu lafımı yiyip bana saldıranlar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 16 Ağustos 2011; 20:27:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

grafikler mükemmel görünüyor
    ALLAHIM SANA GELİYORUM

VİDEO BU OYUNU ÇEKEMEYEN ADMIN E KAPAK OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 16 Ağustos 2011; 20:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

ALLAHIM SANA GELİYORUM

VİDEO BU OYUNU ÇEKEMEYEN ADMIN E KAPAK OLSUN

Alıntıları Göster
    waşşş.

tek diyebileceğim bir şey var. onuda taner benim yerime demiş.

Videoda. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=eJc-9-nwj9A&t=2m56s

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

waşşş.

tek diyebileceğim bir şey var. onuda taner benim yerime demiş.

Videoda. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=eJc-9-nwj9A&t=2m56s

Alıntıları Göster
    Bu arada multide jetler konsolda olmayacak sanırım. Sadece pc için diye biliyorum.

• quote:

Şu "liseli" yaftalamasını da bıraksanız artık. Lise öğrencisi olmanın kötü bir tarafı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Şu "liseli" yaftalamasını da bıraksanız artık. Lise öğrencisi olmanın kötü bir tarafı mı var?

Dostum olay lise öğrencisi olmak değil 30 yaşındaki insanada liseli diyebilirsin. Olay liseli ergen gibi davranmak. Örnek: MW2 de nuke yapınca sevinçten çığlık atan liseli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Dostum olay lise öğrencisi olmak değil 30 yaşındaki insanada liseli diyebilirsin. Olay liseli ergen gibi davranmak. Örnek: MW2 de nuke yapınca sevinçten çığlık atan liseli.

Alıntıları Göster
    bu video pc'den geçiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.