Bildirim
Gamescom 2014 Özel - The Sims 4'te Ne Tür Yenilikler Bizi Bekliyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cok yakisiklisiniz beyler??
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Sims oynamayan biri olarak biran bu oyunu oynamak istedim çokgüzel.
o bu değilde 3 gündür siz aynı kıyafetten 3 tanemi götürdünüz yoksa 3 gündür aynı şeyimi giyiyorsunuz kokmadınızmı hala :D
quote:
Orijinalden alıntı: kabas55
o bu değilde 3 gündür siz aynı kıyafetten 3 tanemi götürdünüz yoksa 3 gündür aynı şeyimi giyiyorsunuz kokmadınızmı hala :D
aynı gün çekilmiş olamaz yani?
quote:
Orijinalden alıntı: michael01
<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: kabas55<br><br>o bu değilde 3 gündür siz aynı kıyafetten 3 tanemi götürdünüz yoksa 3 gündür aynı şeyimi giyiyorsunuz kokmadınızmı hala :D</blockquote><br><br>aynı gün çekilmiş olamaz yani?
olabilir ama okadar çok oyun okadar sırada bekleme bunların anlatım videolarının çekimi ve montajını düşününce birgün kısa bir süre bence
Grafik olarak bende pek bir değişme göremiyorum videolar gösterilmeye başlandığından beri. Yeterli ancak Sims 'e getirilebilecek en büyük yenilik kesinlikle community ve co-op özellikleri olacaktır.
Oyunda ilgimi çeken bölüm ev tasarımı bölümü olmuştur her seri için. Bu bölümde yapılan geliştirmeler gerçekten hoşuma gitti. Yeni haberlerle yeni incelemelerle devamını bekliyoruz. -
create a sim demosunu çok beğendim, build modunuda aynen öyle, güzel bir indirim gelirse alabilirim
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X