Bildirim
Gameseek den alışveriş yapanlar konuya.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gümrüge takılır onlar -
Kargo hariç 100 dolara kadar gümrüğe takılmıyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takılmıyor takılmıyor . kargo ile toplam 100 dolar 75 euro filan olunca daha önce amazondan filan aldım . yalnız gameseek kargo takipli mi onu merak ediyorum .
edit . takipsiz imiş teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir -- 13 Ekim 2014; 23:47:09 > -
Büyük ihtimalle Royal Mail'le ve takipsiz gönderirler. Türkiye'de PTT dağıtır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir
takılmıyor takılmıyor . kargo ile toplam 100 dolar 75 euro filan olunca daha önce amazondan filan aldım . yalnız gameseek kargo takipli mi onu merak ediyorum .
edit . takipsiz imiş teşekkürler
üstadım tek oyun için evet belki takılmıyordur ama 2 yada daha fazla alırsan takılma olasılıgı çok fazla ancak üzerinde hediye yada daha düşük ücret yazılırsa takılmama şansı olur ki oda gümrükcü kişiye baglı mesela ben 6 frank yüzünden 40 tl gümrük parası verdim 8 kg çikolata için -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Büyük ihtimalle Royal Mail'le ve takipsiz gönderirler. Türkiye'de PTT dağıtır.
Es kaza kaybolsa hangi kargo zan altında kalır acaba ? Para mı geri alabilir miyim ? Tecrübeniz var mı ? Aslında takipli kargo yapacaksın yapcaksan 3-4 pound daha fazla iste takipli yap , milleti uğraştırıyorlar ... -
Takipsiz kargo kaybolursa yapabileceğin tek iş bir bardak soğuk su içmektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Takipsiz kargo kaybolursa yapabileceğin tek iş bir bardak soğuk su içmektir.
Avrupa kargolarına güvenirim de ptt burada yer o kargoyu yazık olur
teşekkür ettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X