Şimdi Ara

Gameserver Hata weriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar server de gameserveri pc enqelio tüm enqeleri kaldırdım yine aynı w7 yardım edeblecek varmi

bekliyorum msn bırakırsanız sevinirim veya eklerseniz :saqopa_rap@kolera.net

• hatanın bir resmini çekip koyarsan yardım edebiliriz
  • port ayarlarını yaptınmı yada modemden portları duzgun açtınmı guvenlik duvarını kapattınmı yada guvenlik duvarından gameserver a izin verdinmi bunları açıkla çözelim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King

port ayarlarını yaptınmı yada modemden portları duzgun açtınmı guvenlik duvarını kapattınmı yada guvenlik duvarından gameserver a izin verdinmi bunları açıkla çözelim kardeşim

Adamın kafasını iyice karıştıracaksın şimdi
  • İs cıkmaz pastman eski uyeligi bakiniz
    Kendini eglendiriyor bosa vakit harcamayin
    kardesim anlatim yasak yardimlasmak yasak burasi reklam forumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoTaR

İs cıkmaz pastman eski uyeligi bakiniz
    Kendini eglendiriyor bosa vakit harcamayin
    kardesim anlatim yasak yardimlasmak yasak burasi reklam forumu

karışma yardım edecem
  • Kafani kırarim len senin
    Bisiler ogretion dineltionuz sonra bi halt saniolar kendilerini

Sor Bakalim Pc Guncellemesi varmi
    Sor Bakalim Actigi Dosya Exeleri Tammi
    Sor Bakalim JoinServer Dogru calisiyormu

Daha kendi soyledigi seyi bilmio ki kaldi sen yardim edeceksin ki bu adam server acacak bide yonetici olacak sonra hani server
    biz gibi bilenler sonra server kapatinca noldu diolar tabi 3 amele server aciyor sonra herkez ark bok.. gidio su yakmio bu makinalar
  • Ben yardim edecem öğrenir
  • susun bi yien tw kur geliom pc ye
  • Bişe yapma bari cocugun pcye
  • arkadaşım aynı sorun bendede vardı odbc ayarlarını veri kaynagından sil tekrar gir ayarlarını daha sonra ise çalıştırıken yönetici olarak çalıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: R!avager

arkadaşlar server de gameserveri pc enqelio tüm enqeleri kaldırdım yine aynı w7 yardım edeblecek varmi

bekliyorum msn bırakırsanız sevinirim veya eklerseniz :saqopa_rap@kolera.net

windows7 normal oyunları zor oynatıyo :) üstüne bide server kuruyosunuz ya..

Windows7 nin birçok özelligi war tasarımı programları vs vs..

zaten bunlar yeterinde kasıyor bilgisayarı.Tavsiyem Windows 2000 ;)
  • Kaç aydır girmiyorum foruma ama @R!avager sen hala bir server çıkartamadın mı sen bayadır bu işlerle uğraşıyordun diye hatırlıyorum sanki ? yanlış mıyım ^^
  • Çözüm Burda Buyur Arkadaşımhttp://www.forumenturk.com/viewtopic.php?f=56&t=22
  • Cidden gulecegim yoktu Çözüm ipleri yazmakmis demek bloodykil
    gececegin cok yol var daha
  • yok dosyayı değiştirmek arkdasım
  • Şey dicem yhaw bu arkadaş @R!avager hangi versiyonu kuruyor?
  • windows 7 de server kurdum ve gayet güzel çalışıyordu ama universite nediyle kapatmak zorunda kaldım çözümü ise yukarı yazdım aynı sorunu bende yaşamıştım ama deneme yanılma yontemıyle cozdum olayı
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.