Bildirim
CAROM3D HATA VERİYOR...ACİLLL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar. Oncelikle Direct-X i tekrar kurmayi dene.
Direct-X 9.0c :http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
Eger ayni hata devam edersewww.dll-files.com dan eksik dll dosya ya da dosyalarini C:\WINDOWS\system32 icine atmayi dene. Umuyorum problem cozulecektir. Iyi eglenceler. -
kardeş saol da bunları daha önceden denedim hiçbi işe yaramıyo... -
up -
Bu hatayı setup başlatırkenmi veriyo yoksa kurulumdan sonra exeye tıkladıktan sonramı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: E®han
Bu hatayı setup başlatırkenmi veriyo yoksa kurulumdan sonra exeye tıkladıktan sonramı ?
KURULUMDAN SONRA APPLİCATİON I TIKLADIKTAN SONRA VERİYO KARDEŞ -
HADİ BEA YOK MU CAROM OYNAYAMAYAN BENİM GİBİ -
quote:
Orjinalden alıntı: evolution100
quote:
Orjinalden alıntı: E®han
Bu hatayı setup başlatırkenmi veriyo yoksa kurulumdan sonra exeye tıkladıktan sonramı ?
KURULUMDAN SONRA APPLİCATİON I TIKLADIKTAN SONRA VERİYO KARDEŞ
Sanırım HeyHeyHey in dediği gibi DLL eksikliği var ;www.dll-files.com denedim diyorsun ama DLL i doğru yerede atmak önemli.. -
merhaba bende çok severek oynuyordum bu oyunu levelim baya yüksek ,2050 puandayım, 2000 bin maç yaptım, Android telefonda 2 gündür sunucu hatası veriyor , can sıkıntısına çok iyi geliyordu bu oyun, playstorede bu oyun gibiside yok nabıcaz _)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X