Şimdi Ara

Vlc Videolan SÜrekli Hata Veriyor Kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Better Call Berger Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır 32 bit ve 64 bit Win 7'lerde sorunsuz şekilde kullandığım Vlc programı şu anda 32 bit Win 7'de ne izlersem izliyim mutlaka ya 1 dakika sonra ya 10 dakika sonra ya 20 dakika sonra ama mutlaka kitleniyor. Hatayı window pencerecesi söylüyor hata kodu falan yok vlc çalışmıyor diyor ve kapatıyorum. Önce görüntü gidiyor skin ile birlikte bütün vlc penceresi simsiyah oluyor ama ses devam ediyor. Direcx güncel, ekran kartı güncel, her şey aynı aylardır aynı sistem aynı driverlarla kullanıyorum. Vlc nin 1.1.0 1.0.5 ve son sürümünde de durum aynı hepsini denedim. Şimdide seste problem çıktı ses düzensiz olarak pıt diye saniye kadar bir sürede kesiliyo devam ediyo.

Sistem : Intel Core 2 Quad 2.50GHz 4 gb ram Nvidia 9600gt 512 mb

Ben açılırken son bıraktığım pencere boyutlarında açılan bir player istiyorum tavsiyeniz var mı ? Vlc'nin sitesinde olan destroy skinini kullanınca pencere sabit kalıyor her açışınızda aynı boyutta ve aynı yerde açılıyor. Böyle bir player tavsiye edebilir misiniz ?

• eh kimse sallamadı ödül koyuyorum o zaman sorunumu çözenin hattına 20 lira yüklenecektir
  • sorununuzu çok uzun yazdığınız için kimse okumamıştır.daha kısa yazarsanız cevap bulabilirsiniz.iyi forumlar.
  • ayrıca best player pro kullanıyorum son 5 senedir. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcon11

ayrıca best player pro kullanıyorum son 5 senedir. tavsiye ederim.

best player diye program bulamadım bs player mı demek istedin
  • bir de media player classic var
    oynatmadıgı tür yok
    bi deneyin isterseniz.
    ben vlc media playeri sadece bozuk dosyalarda kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gom player favorimdir tavisye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

bir de media player classic var
    oynatmadıgı tür yok
    bi deneyin isterseniz.

evet media player classic güzel ama sabit boyutta durmuyor penceresi her video açışında farklı boyutta başlıyor, ben takıntılı bir insanım hep aynı boyut ve pozisyonda açılması lazım playerımın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _osiris_ -- 8 Ekim 2010; 0:50:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

quote:

oynatmadıgı tür yok
    bi deneyin isterseniz.

evet media player classic güzel ama sabit boyutta durmuyor penceresi her video açışında farklı boyutta başlıyor, ben takıntılı bir insanım hep aynı boyut ve pozisyonda açılması lazım playerımın

ayarlarını kurcalarsanız birçok media player programının bu özelliği mevcut zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

quote:

oynatmadıgı tür yok
    bi deneyin isterseniz.

ayarlarını kurcalarsanız birçok media player programının bu özelliği mevcut zaten.

gom playerın ayarlarından yaptım, ama sadece programı açtığım zaman yine daha küçük açılıyor penceresi ve sol üst köşesinin olduğu yere göre ayarlıyor masaüstünde kendisini, boş pencerenin yerini değiştirince video açtığım zaman kaymış oluyor pozisyonu

video açılırken önce küçük pencere açılıyor sonra benim ayarladığım boyuta geçiyor ve görüntü geliyor ben hayatımda bu kadar adi bişiy görmedim çok aşalık

vlc nin sorunsuz açtığı mp4 vidyolarının sesini açamıyo codec lazım diyo bu programı kullananlardan şüphe ettim valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _osiris_ -- 8 Ekim 2010; 2:01:23 >

• arkadaşın sorununu geçtiniz şimdi program öneriyosunuz
  • codec falan bak işte
  • k-lite codec pack'ı yüklemeyi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.