Şimdi Ara

pc kapanırken hata veriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı kapatırken pc bir hata uyarısı veriyor. Hata aynen şöyle:

Web sayfası hatası:
    Bu web sayfasındaki hataları ayıklamak istiyor musunuz?
    Bu web sitesi doğru bir şekilde görüntülenmesini veya çalışmasını engelleyebilcek hatalar içeriyor. Bu web sayfasını test etmek istemiyorsanız hayıra tıklayın...
    (Ayrıca burda hataları ayıklamak için evet seçeneği de mevcut)
    Satır:18
    Hata: 'undefined', null bir nesne değil.

Hataları ayıkla dediğimde pc bi şey yapmıyor. tekrar kapat diyorum bu sefer o hata çıkmadan pc kapanıyor. Ancak pc yi her ilk kapatmaya kalkışımda bu hatayı alıyorum. bilgisayarımda windows 7 home premium 32 bit yüklü. sorunun nasıl çözebilirim acaba yardım edin lütfen...

• arkadaşlar daha önce hiç bu sorunu yaşayan yok mu ya...
  • büyük ihtimal pc nizde virüs var formatı deneyin ve mümkünse harddiskinizi komple biçimlendirin
  • güncel bi antirüs programım var virüs olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası.
  • virüs büyük ihtimalle var, olmasa bile bu tür sorunlar format atmadan geçmiyor.sonuçta karışık bir durum.ve bu bir sistem bozulması.

zaten format dediğimiz şey zor birşeyde değil, windows 7 kurulum cd/dvd'ni boot et, adımları takip et.ve bende hdd ni tamamen formatlayıp biçimlendirmeni öneririm her ihtimale karşı sağlam bir format olsun, virüs olur olmaz biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 23 Mart 2010; 23:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

virüs büyük ihtimalle var, olmasa bile bu tür sorunlar format atmadan geçmiyor.sonuçta karışık bir durum.ve bu bir sistem bozulması.

zaten format dediğimiz şey zor birşeyde değil, windows 7 kurulum cd/dvd'ni boot et, adımları takip et.ve bende hdd ni tamamen formatlayıp biçimlendirmeni öneririm her ihtimale karşı sağlam bir format olsun, virüs olur olmaz biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım değil mi

+1kesinlikle katılıyorum

• Formattan önce işletim sistemini onarmayı denemekte yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC donuyor tepki vermiyor
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki41

Formattan önce işletim sistemini onarmayı denemekte yarar var

walla o virüsü yediyse sistemi onarmak falan kar etmiyor hocam
  • çok ilginç biliyorum ama sorun kendiliğindne çözüldü. ayrıca az önce sistem taraması yaptım ve antiviris programım bir virüs buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAHMAN_sahin

çok ilginç biliyorum ama sorun kendiliğindne çözüldü. ayrıca az önce sistem taraması yaptım ve antiviris programım bir virüs buldu

sevindim adınıza gözünüz aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: re@per

quote:

Orijinalden alıntı: BRAHMAN_sahin

çok ilginç biliyorum ama sorun kendiliğindne çözüldü. ayrıca az önce sistem taraması yaptım ve antiviris programım bir virüs buldu

sevindim adınıza gözünüz aydın

demiştim ben virüs var diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.