Şimdi Ara

PC kapanırken ekrana çıkan gereksiz uyarı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. PC yi kapatmadan önce herşeyi kapatıyom, fakat buna rağmen "Bilgisayarınızın kapanmasını engelleyen program var" uyarısı geliyor. formattan başka çaresi varmı? Sistem bilgileri aşağıda mevcut.

İşlemci: Intel Core İ5
    İşletim sistemi: Windows 7
    Yüklü programlar: 18 adet
    RAM: 40 ile 60 arasında değişken/4.00 GB
    Virüs: Yok, iyi bir antivirüs ile taranıp onaylandı
    Format: 1.kez atıldı
    Sistem türü: 32 bit

Edit: Yeni komu ismi: PC kapanırken ekrana çıkan gereksiz uyarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayigit -- 12 Nisan 2013; 15:33:42 >

• combofix yap olmazsa bu uyarının gelmediği güne sistemi geri yükle olmazsa format at.
  • Başlat -Çalıştır'a msconfig yaz Orda başlatma sekmesinde gereksiz programların işaretini kaldır
  • Örnek Foto

PC kapanırken ekrana çıkan gereksiz uyarı.
  • Görev yöneticisinden bakabilirsiniz kapanışta hangi programın engel olduğuna ona göre işlem yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce virüs ihtimali var mıdır? Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayigit

Sizce virüs ihtimali var mıdır? Microsoft Security Essentials kullanıyorum.

Olabilir de olmayabilir de. Microsoft security kaldırın kaspersky kurun tam tarama yapıp bir taratın derim yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kayıt defterinde bir değer değiştiriliyordu o ekran geldiği an gidiyordu . onu araştır
  • çalıştıra msconfig yazıp üstten başlangıç sekmesine gelin ve tümünü kaldır tamam diyerek devam edin
  • bendede oluyor o sebebi kablosuz mouse için yüklediğim logitechin programı. başka programla ayar yaptım ama kapatırken 3 4 saniye bekliyor sonra direk kapatıyor pc yi beklemeden. öyle yaparız olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.