Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Gamesliga yeni güvenlik sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ıyı aksamlar arkadaslar gameslıga da uyelıgım var bugun yenı bır guvenlık sıstemı devreye sokmuslar gırıs yapınca telefonuna arama gelıyor ve kod verılıyor verılen kodla gırıs yapıyorsun.Denıyorum denıyorum benım telefonuma arama gelmıyor konusla ılgılı adamlarla gorusuyorum bır sonucta cıkmadı aynı sorunu yasayan var mı yada yardımcı olabılecek...

• ben girdim bir sorun çıkmadı
  • arkadasta gırıyor ama benım telefona arama gelmıyor ne yaptıysam
  • bende de herhangi bi sorun yok
  • 2013 yılındayız hala gamesligadan mı oynuyorsunuz arkadaşım 150 çekmek istedi onda bile sorun çıkardılar, ne yapıp ne edip Tempobet'e geçin
  • Gamesliga önce sağlam bir yerden lisans alsın.(olmadığını varsayıyorum hala)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bir sorun çıkmadı 5 dk evvel 400 lira çektim onda da bir sorun çıkmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genelde olumsuz yorum yapan arkadaşlar hep kulaktan dolma konuşuyo.geçen hafta arkadaş 1.200 lira çekti hiç sorun olmadı.
  • Burs parasını tek maça yatırıp, kazandıktan sonra aynı gün çeken arkadaşlarıma şahit oldum.
  • Sistem yogunlugunda olsa gerek ılk gun arama gelmıyordu sorun duzeldı.Sitenın guvenırlıgı konusunda herhangı bır sıkıntı yasamadım herseyıyle gayet ıyı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.