Şimdi Ara

Gamespot Yılın Oyunu Oylaması (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

god of war 2Bu oyunların alayı gelse bu oyunun verdiği zevki bana vermez...
    En kötüsü bioshock bence bu oyunu çok şişirdiler...

Bioshocku sisirdilermi yaplma be hocam tamam bir ps3 fani olarak senden xbox360 oyununu secmeni beklemiyordumda laf atma bari.Bana göre yilin oyunu Bioshock.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

god of war 2Bu oyunların alayı gelse bu oyunun verdiği zevki bana vermez...
    En kötüsü bioshock bence bu oyunu çok şişirdiler...

Bioshocku sisirdilermi yaplma be hocam tamam bir ps3 fani olarak senden xbox360 oyununu secmeni beklemiyordumda laf atma bari.Bana göre yilin oyunu Bioshock.
    Mahser kardes bilirsin 360 konsolunu severim.Yani oyunu begenmemeyimisin sebebi 360 ile alakali degil.Oyunu pc de oynadim.Tarzi bana uymuyor sadece...Ne biliyim siradan bir fps gibi geldi bana...

• quote:

Mahser kardes bilirsin 360 konsolunu severim.Yani oyunu begenmemeyimisin sebebi 360 ile alakali degil.Oyunu pc de oynadim.Tarzi bana uymuyor sadece...Ne biliyim siradan bir fps gibi geldi bana...

Ha bak oynayip begenmediysen o ayri Bazen insan kitlelerin pesinde kostugu oyunlari begenmeyebiliyor mesela bende mgs, gran turizmo,GTA,FF,wow...gibi oyunlara oldum olasi isinamam hepsini denedimmi? evet ama olmayinca olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 24 Aralık 2007; 0:19:55 >
  • bioshock tabiki
    sonrada COD4 ama anlamadığım neden mass effect i koymamışlar ya super mario kadar yokmuydu yani o oyun???
  • Bioshock,COD4,Mass Effect bence yılın en iyi 3 oyunu bunlar,sıralama önemli değil benim için
  • Ben yinede gow2 diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ya uncharted yedi bitirdi beni nasıl aşeriyorum o oyunu anlatamam. PS3 ün yanında ilk orj. oyunum o olur kesinlikle.

Uzun mu oyun bir de? Multiplayer ı yok zaten sanırım. Single ı uzundur öyleyse?

8 saat de bitiren var, multiplayer'ı da yok zaten.
  • Crysis diyorum, dedim bile. Ondan sonra da Bioshock gelir benim için. Kullanıcı konuştu, gerisine gerek yok.

Gamespot Yılın Oyunu Oylaması

O "World in Conflict" ne arıyor orada onu anlamadım. Sistem hatası falan olsa gerek onun orada bulunması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 24 Aralık 2007; 23:34:37 >

• unchartad'i ben 9 saatte bitirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON
    O "World in Conflict" ne arıyor orada onu anlamadım. Sistem hatası falan olsa gerek onun orada bulunması.

critical failure hacı hatta fatal error.
  • multisi çok iyidi ya wic in? grafikler de iyidi?
    x360 a gelmesini bekliyorum halen heyecanla hatta
  • crysis ...!
  • BEN UNCHARTED I 8 SAATTE BİTİRDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 25 Aralık 2007; 3:09:04 >
  • Bence BioShock ama oyun tarihi herhalde 2007 kadar hareketli ve dehşet-ül vahşet bir sezonu kısa bir tarihte yaşayamaz. En azından bilgisayar ve Xbox360 kullanıcıları. PS3çüler kızmasın hemen. Killzone, GT5 vs... Biliyoruz durumu.
  • bence de 2007 önceki yıllara oranla baya bi hareketliydi deli gibi oyun çıktı hele son 3 ayda çıkan oyunlar hepsi de dehçet dolu ve baya kaliteli yapımlardı umarım 2008 2007 yi aratmaz dierek klasik bir finişle bitireyim sözlerimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 25 Aralık 2007; 18:10:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-G-U-Z-H-A-N

BEN UNCHARTED I 8 SAATTE BİTİRDİM

A-F-E-R-I-M

Benim oyum Bioshock'a kesinlikle.Crysis de var ama boyle bir oyun beklemiyordum.En basta hic baslamak istememistim fakat gercekten fevkalade.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.