Şimdi Ara

Gamespot Yılın Oyunu Oylaması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty 4

Hem de deliler, manyaklar, orangutanlar, karıncayiyenler, niyagara şelalesi kadar farkla.
  • Valla simgle olarak Bioshock multiyi de dahil edersek Cod 4
  • Şöyle adam gibi bir 2d adventure çıksaydı, şu oyunların hiçbiri yanındanbile geçemezdi. 3d'ye geçildi mertlik bozuldu.

Viva la 2d!!

• gecen arkadasta BEOWFUL muydu neydı mıtolojık bı oyundu..5 dakka oynadım bana gears of warı unutturdu..ne zaman cıkmıs farkında bıle degılım..bence yılın oyunu BEOWFUL tek gecerım..gormeyenler oynamayanlar mutlaka edınsın bu oyunu..harıkaydı..tadı damagımda kaldı..yenıden x box360 aldıgımda oynayacagım ılk oyun olacak.. ısmını tam hatırlamayıp harf hatası yaptıysam kusura bakmayın..
  • Beowulf dandik bir oyun. Filmi gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Şöyle adam gibi bir 2d adventure çıksaydı, şu oyunların hiçbiri yanındanbile geçemezdi. 3d'ye geçildi mertlik bozuldu.

Viva la 2d!!

değişmeyen tek şey değişimin değişmezliğidir.
  • Açık ara farkla oyum Crysis'e gidiyor.
  • cod4 tabiki
  • bioschock..oynarken şaşrmıştım..sonrada call of duty 4.. arkadaşlar sadece crysis için agp bi ekran kartı almayı düşünüorum(2600).. 360 sahibiyim..bi yandanda diorum delimisin bi oyun için yapma çılgınlık,ne dersiniz alıyımmı:)
  • COD 4 tabiki

COD 4 acik ara birinci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Aralık 2007; 0:45:38 >
  • 1.call of duty4 2. bioshock 3. halo 3
  • Oyum CoD 4'e tabi ki...
  • Oyum Bioshock'a.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

hallo üç

tabiki değil.. benim oyum CRYSIS'e

Kaan para gene konuşmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: meccemm

bioschock..oynarken şaşrmıştım..sonrada call of duty 4.. arkadaşlar sadece crysis için agp bi ekran kartı almayı düşünüorum(2600).. 360 sahibiyim..bi yandanda diorum delimisin bi oyun için yapma çılgınlık,ne dersiniz alıyımmı:)

Crysis için yeni sistem alınır o kadar diyorum.
  • Call of Duty 4 kesinlikle açık ara önde olmalı.Peşlinden Halo 3 gelir.

BioShock benim için ilk dörde zor girer.grafik hikaye falan iyi hoşta çok sıkılmıştım oynarken.sürekli kendini tekrar eden oynanış benzer mekanlar falan.oyun sitelerinin abarttığı bi oyun.

Call of Duty 4 sadece bu yılın değil son bir kaç yılın en iyisi olarak kapışır.
  • oyum god of war 2'ye.bu oyun için sırf pc oyunculuğundan ps2ye geçtim.
  • Verilen puanlar ve sıralama oyunların çıktıkları sistemlerle alakalı, adil bir oylama yok yani ortada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

oyum god of war 2'ye.bu oyun için sırf pc oyunculuğundan ps2ye geçtim.

valla ha,halt etmiş cod4 felan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.